Doğuma Hazırlık ikizlerime isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cosmoo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
50
0
kızlar 4 ay sonra biri kız öbürü erkek ikizlerim doğacak..kaydirigubbakcemile5 çok kararsısız çünkü aklımızda baya bir isim var..kafamçokkarıştıkızımız için yasmin,armina,dina,esila,elida,çisem,asya,afra,berçem,adlina,melina,mislina,mina isimleri düşünüoruz..aslında akasya,lavinya,mercan gibi isimleri de düşünüoduk en başta ama bu isimlerde bebekkn sevmli gelir büyüyünce hoş durmaz diye düşündük...:ecrin_bebek:bayanssulusmilekızımız için iki isim düşünüoruz..sizce hangi ikisi uyar..?oğlumuz için de utku,doruk,asmin,deniz,arda,kuzey,batı isimlerini düşündük..gamyoncuiremsukayra ismi de hem kızımıza hem de oğlumuza da olabilir..:emir_bebek:çift olarak da esila-ecrin,yasmin-mina,elida-melina,esila-adlina,armina-dina...arda-doruk,kuzey-deniz.. kuzey denizi gibi bişe hoş olur die düşündük..isimleride hem anlamı hem söylenişi güzel olsn,duyulmamış ve eşimle kökenlerimizden olsun die zaza ve kafkas isimlerinden seçtik..:içelim: ikiz olduklarından birbirleriyle uyumlu isimler de olabilir..kaydirigubbakcemile5sizin fikirleriniz?:kahve:

Son düzenleme:
kayra-serra
eymen-eslem

tebrik ederim, yazdiklarini tebessumle okudum, cok sevindim masallah, gerkese nasib olmuyor boylesi :)

canım öncelikle sağlıkla gelsin bebişlerin. bence kız ela erkek ege olabilir.isimleriyle çok yaşasınlar inşallah

kız - erkek

simay - kutay
simay - boray
dilay - kutay
dilay - boray
deray - kutay
deray - boray

:S

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

kız için ; YAZ
erkek için; AYAZ

Kız-Erkek

Okyanus-Deniz
Meltem-Rüzgar
Güneş-Bulut
Yıldız-Bulut
Güney-Kuzey
Arya-Arda
Dora-Bora
Yaprak-Toprak
Irmak-Toprak
Nisa-ısa
Ada-Ege
Melis-Deniz
Alya-Kayra
Ebrar-Emir
Elif-Emir
ıpek-Demir
Ece-Efe
Ece-Ege

...

a.s.

ALLAH kucagina almayi nasip etsin canim ..

benim begendim bir kac ismide yaziyim ..

Ege-Eylem

Efe-Efsun

Arda-Alina

Baran-Banu

Utku-Ülkü

Ömür-Ömer

Irmak- Isil

Yagmur- Yagiz

Doruk-Dildem

Cinar-Cansu

MasaL- Rüzgar

kız için Sesil ( çerkez dilinde gün ışığı )

erkek için Türkecan ;-)

X