Ikizlerime birşey olmamıştır degil mi ?

Stres yapmayın inş olmaz bişi🙏 zaten doktora gitmişsiniz hemen👍🏻Sağ sağlim alırsınız kucağınıza inş🙏🧿
Cok gecmis olsun
Doktorunuz sorun yok demis, icinizi ferah tutun.
Stres size de bebeklerinize de cok zararli.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. ALLAH razı olsun 🤲
Şükürler olsun bebeklerim iyi RABBIM herkesin evladını sağlıkla kucağına almasını nasip etsin. Bu süreçte yorumlarıyla destek olan herkese canı gönülden teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için. ALLAH razı olsun 🤲
Şükürler olsun bebeklerim iyi RABBIM herkesin evladını sağlıkla kucağına almasını nasip etsin. Bu süreçte yorumlarıyla destek olan herkese canı gönülden teşekkür ederim.
Çok şükür sağlıcakla alırsınız inş kucağınıza sevindim adınıza 🙏🧿benimde ikizlerim var 4 yaşındayız zor ama güzel ikiz annesi olmak Allah isteyen herkese nasip etsin versin 🙏🙏

Çok şükür sağlıcakla alırsınız inş kucağınıza sevindim adınıza 🙏🧿benimde ikizlerim var 4 yaşındayız zor ama güzel ikiz annesi olmak Allah isteyen herkese nasip etsin versin 🙏🙏
Amin cok teşekkür ederim. RABBIM sizinde evlatlarınizi esirgesin, güzel yazılar yazsin dilerim 🤲🤲🥰
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. Ins 'ALLAH bende kucağıma alınca zor ama güzel diyebilirim, inş ' ALLAH nasip eder MEVLAM 🤲💞

Amin cok teşekkür ederim. RABBIM sizinde evlatlarınizi esirgesin, güzel yazılar yazsin dilerim 🤲🤲🥰
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. Ins 'ALLAH bende kucağıma alınca zor ama güzel diyebilirim, inş ' ALLAH nasip eder MEVLAM 🤲💞
Çok saolun 🙏amin cümlemizin cocuklarına kaç haftalık oldunuz inş inş sizde alır kucağınıza sağ sağlim sağlıkla büyütür ve dersiniz zaman cok cabuk geçiyor çünkü 🙏😔

Çok saolun 🙏amin cümlemizin cocuklarına kaç haftalık oldunuz inş inş sizde alır kucağınıza sağ sağlim sağlıkla büyütür ve dersiniz zaman cok cabuk geçiyor çünkü 🙏😔
Bugün tam 18 haftalik olduk 🥰🥰
Ah Amin amin öyle sabırsızım o kadar merak ediyorum ki yawrularimi 💞
Sanki gelişleri ile hersey çok güzel olacakmış gibi hissediyorum 👨‍👩‍👧‍👦 Kendimi bebeklerim ile tamamlanacakmis gibi hissediyorum ve bu his beni aşırı mutlu ediyor 😂

Merhabalar,
Ben 16 haftalık ikizlere hamileyim. Tüp bebek ile hamile kaldim. Dün yatakta oturayım derken popom boşluğa geldi ve sirt üstü yere yuvarlandım. Karnımı korumaya çalıştım lakin bu defa da biraz kendimi sıktım sanırım. Kanamam olmadı ama alt karnımda ve belimde sancılar meydana gelince acile gittim. Progestan verdi doktor. Kalp atışlarını dinletti. Kanama alanı olmadığını fakat 24 saat geçmeden belli olmayacağını söyledi.
Bugün tekrar muayene oldum. Kalp atışı vardı ve ultrason muayenesinde bebeklerim hareket ediyordu.
Yine de içim rahat değil alt karnımda ağrılar oluyor ara sıra ve de belimde. Benzer bir durum yaşayanlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bebeklerim için çok endişeliyim 😢😢
Çooook geçmiş olsun canım. Bize hocamız demişti. Bebeklerin su dolu kesede olmasının en büyk avantajlarından biri de amortisör etkisi yapmasıymış. Yani aldıkları darbelerde sarsıntılarda su amortisör etkisi yaparak bebeğin savrulmasını engellermiş. Birde rahim ile kese orantılı büyüdüğü için kas dokusu sıkı sarar aynı şekilde sarsıntıyı engellermiş. Bebekleriniz en korunaklı bölgede içinizi rahat tutun demişti.
inşallah bişey olmamışır.

Bizim bi tanıdığın karnına futbol topu geldi. Kadının kanaması oldu koştuk hastaneye bebişte hiç sıkıntı yoktu vajinada hassasiyetten kanama olmuş.

Çooook geçmiş olsun canım. Bize hocamız demişti. Bebeklerin su dolu kesede olmasının en büyk avantajlarından biri de amortisör etkisi yapmasıymış. Yani aldıkları darbelerde sarsıntılarda su amortisör etkisi yaparak bebeğin savrulmasını engellermiş. Birde rahim ile kese orantılı büyüdüğü için kas dokusu sıkı sarar aynı şekilde sarsıntıyı engellermiş. Bebekleriniz en korunaklı bölgede içinizi rahat tutun demişti.
inşallah bişey olmamışır.

Bizim bi tanıdığın karnına futbol topu geldi. Kadının kanaması oldu koştuk hastaneye bebişte hiç sıkıntı yoktu vajinada hassasiyetten kanama olmuş.
Teşekkür ederim.
Bende bir hayli panikledim iki gözüm iki çeşme hastaneye koştum fakat ALLAHA şükürler olsun ki birsey olmadı bebeklerime 🤲

Bugün tam 18 haftalik olduk 🥰🥰
Ah Amin amin öyle sabırsızım o kadar merak ediyorum ki yawrularimi 💞
Sanki gelişleri ile hersey çok güzel olacakmış gibi hissediyorum 👨‍👩‍👧‍👦 Kendimi bebeklerim ile tamamlanacakmis gibi hissediyorum ve bu his beni aşırı mutlu ediyor 😂
Maşallah maşallah🧿 cok güzel duygular Allah kalbinize gönlünüze göre verir inş🙏 hakkınıza herşeyin hayırlısı olsun sağlıcakla olsun

Maşallah maşallah🧿 cok güzel duygular Allah kalbinize gönlünüze göre verir inş🙏 hakkınıza herşeyin hayırlısı olsun sağlıcakla olsun

Amin ecmain 🤲 Cok sağolun

Bizim aile dostumuz hamileyken merdivenden yuvarlanmış. Hem de eski apartmanlarin dönerli merdivenleri... Düşe düşe zemin kata kadar gelmis.
Kızı şu an otuzlarini geçti,maşallahı var yani:)
Doktor da iyiler demiş, dert etmeyin, stres daha zararli

X