İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler Kadını

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.016
30.372
60
Sabit bir yerde durması çok zor, oradan oraya dolaşır. Neşeli, hayat dolu, esprili, zeki bir kadındır. Kendini bir insana adaması gerçekten zordur. Doğal yapısı gereği sürekli değişimi arar. Sabırlı ve tutarlı olmayı öğrendiğinde herşey yoluna girecektir. Sürekli orijinal fikirleri vardır, monoton bir insan değildir. Erkeklerle ilişkilerinde soğuk gibi görünmeleri kalpsiz olduklarını göstermez. Aksine hayal dünyaları geniştir. Ve uyum sağlayabildiği, kendini heyecanlandıran, değişmesini istemeyen, şefkatli birini bulduğunda aşık olabilir.Genelde zihinsel yeteneklere ve zekaya önem verir, bazen de karşısındakinin müzik ve şiire olan ilgisini sorgular. Çalışmak zorunda kaldığında nasıl para kazanacağını ve kazandığını nasıl harcayacağını bilir. Hem duygusal hem entelektüel

yaw şu tek erkek işi de olmasaydı..zaten ne burcu olduğumu bilmiyorum..21 mayıs ama bazıları boğa gösteriyor..bazıları ikizler..zaten bende şans olsa 4 haziranda doğardım :KK43:

tam bi ikizler burcuyumdur. ikizler burcuna mensup kişiler bence çok zeki olurlar özellikle kadınlar:) kendimi övmek gibi olmasın ama:KK70:

iki yüzlü denmesi bence,şundan bende ikizler burcuyum.bir an çok mutluyken,hiç bir neden yokken üzülüp ağlayabiliyorum.cıvaya benzetiliyo zaten ikizler burcu insanı cıva gibi değişken.uyumlu olduğu burçlar boğa,terzi,koç.ama ben yengeç burcu biriyle evlendim.çok da mutluyum:emir_bebek:

Ben de ikizlerim ve hemen hemen tüm özellikleri bana uyuyor ancak ruh yapım çok değişken bu özelliğimi hiç sevmiyorum ama yine de çok güzel bir burç ve de 12 burcun içinde en zekisi ayıptır söylemesi...:)

bende ikizler burcuyum...ikizler burcunun bir özelliği de ikizler burcundan olan kişilerin çift kısmetli olmalarıymış..

iki yuzlu dedikleri zaman muthis bozuluyorum..tamam duygu degisimlerimiz oluyor.ama bu ikizler insanina mal edilmesi cok yalnis..yasayin ikizler..zeka zeka zekaaa..degilmi kizlarrrrrrrrrrr

:Roflol: :Roflol: benım kızımda ıkızler gercekten cıft karakterlı aglarken guluyoo

bende ikizlerim ve burcumu seviyorum tüm özelliklerini hemen hemen taşıyorum diyebilirim

Bu ruh halinin değişikliği durumu tüm ikizlerde var galba...:1yes2: Bende de öyle..Hiç olmıcak şeylere gerekli gereksiz gülerken, 5dkya sanki dünya başıma yıkılmış gibi dertlenebiliyorum...Hay Allah:sm_confused: :sm_confused:

bende ikizler burcuyum.çift karakterli olduğumuz doğru.aynı anda birden fazla şey düşünürüz.detaylar da önemlidir ayrıca.ikizler burcunu çok seviyorum.bence zeki olduğumuz kesin:).bir de ikizler burcunun kararsızlığı olmasa keşke.herşey iyi ama kararsız olmak hiç iyi olmuyor.ama herşeye rağmen burcumu seviyorum...

genel inanışa göre; zeki, entellektüel, espritüel, yaratıcı, kararsız, çok kişilikli ve iki yüzlü olurlar.
boşboğazın allahıdır ikizler burcu mensupları. bu kadınlar onlara söylenen şeyleri özel olup olmamasına dikkat etmeden sanki herkesin bilmesine gerek varmış gibi orada burada anlatırlar.. son derece konuşkan olan bu dişiler söylediklerinin farkında bile olmayabilirler. maksat konuşmak, paylaşmak, kaynaşmaktır, ki hepimiz biliriz türk insanı kaynaşmak ister*..
en taze dedikodular bu insancıklardan çıkar. demek istediğim dedikoduyu yaydıkları değil, bahsettikler olayların başkaların hayatınadan enstantaneler olması, yapılan konuşmanın dedikodu formatında ilerlemesine sebebiyet verir.
kolay sinirlenen, inat etmezlerse sinirleri kolay yatışan, çıngar çıkarıp cadılık yapmakta üstüne tanımadığım insanlardır.. akrep kadını sinirini ağırdan ve usturuplu bir şekilde yayarken, ikizler kadını çotank diye* car car konuşarak ve cadalozca tepkiler verir. evet potansiyel cadalozdur bu hatunlar*.. ikna konusundaki başarıları da göz ardı edilemez hem..
ayrıca hamarattır bu kızlarımız genelde. sadece yemek açısından değil sofranın güzelliği, yeme içme adabı konusunda zevk sahibidirler..
herşeye rağmen çok sevdiğim ikizler kadınları olduğunu belirtir buradan hepsine selam ederim.cazibeli olan ikizler kadini, zekası, tatli sozleri, zarif tavirlari, yasam sevinci ve nerede nasil davranmasi gerektigini bilmesi sayesinde, en ulasilmaz sanilan erkekleri bile kendisine baglayabilir, pesinden kosturabilir. bu burcun kadinlari cift kismetlidir. ilk ilişkileri olumsuz sonuclansa bile yeni bir es bulmakta gecikmezler. onunla birlikte olan erkek, onun ani ruh degisikliklerine karsi hazirlikli olmalidir. cunku onlar, kendilerini degistirmeye calisanlardan ya da elestirenlerden hoslanmazlar
çok değişken varlıklardır. çok derin duygusal iniş çıkışlar yaşarlar. ve bu iniş çıkışları çoğunlukla onlara fazlasıyla zarar verir. bir an karamsar, hemen sonrasında iyimser olabilirler. karşı cinsle olan ilişkilerini yoğun yaşarlar fakat fazlasıyla değişken oldukları için sevgililerine bir aşk mektubu yazıp, bir hafta sonrasında terk edebilirler. uzun ilişkiler sonrasında kendilerini toparlamaları normal bir insandan bekleyeceğinizden çok daha hızlı olabilir. hiçbirşey yaşanmamış gibi davranabilirler. şaşırıp kalabilir, benim bunca zaman beraber olduğum insan bu mu diyebilirsiniz.
ozlerindeki ne$e ve iyimserlikle pozitif enerji sacan kizlardir.
kararsiz, ve bazen dengesiz olduklari dogrudur. ama adice doneklik ettikleri pek gorulmez. kisitlanmaktan hoslanmazlar. mesela kendilerini birseyi yapmaya mecbur kilinmis hissederlerse muhakkak kacis yolu ararlar. bu o denli bilinc altlarinda var olan bir huydur ki, rahatsizliklari vucutlarina da akseder. mesela gitmek istemedikleri ama bir bakima mecbur olduklari bir davet oncesi bagirsaklari bozulur, baslari agrir.

ikizler kizlarinin guzel olmayanlarinda bile $eytan tuyu vardir. sadece kadin-erkek iliskilerinde degil, arkadaslik iliskilerinde de bu gecerlidir. ikizler kizlari bulunduklari bir otamda rahat rahat guler oynar, herkesle kayna$iverirler. en kikirtili, en cingirakli kahkahalari atan kizlar kendileridir. eglenmesini bildikleri kadar oturup kalkmasini da bilirler, ve agizlari kopurene dek konu$urlar.

flortcudurler. ama duygusuz degillerdir. hop hop- zip zip olmalarina ragmen kadinsi olmayi da bilirler. cok oynak gorunurler, ve evlenseler bile iclerinde fikirdayan flort canavari uyumaz. ama istedikleri takdirde iradeleri sayesinde sadik kalmasini becerebilirler. cok iyi anneler olurlar. cocuklarini daraltmazlar, ve onlarla iyi arkadas olurlar.

arkadasliklari vefalidir. ancak eger cok cabuk bozulan, darilan, alinan biri iseniz ikizler kizlarindan pek hazzetmeyebilirsiniz. zira yay kizlari gibi (onlar kadar olamasalar da) densiz densiz konusmalari olabilir.
cabuk unutulmazlar, tüm erkeklerin en az bir yönünü etkileyebilecek kadar büyük bir potansiyele sahiptirler. zaten cabuk unutulamadıkları hatta aksine erkeklerin o kara kalplerinde büyük yaralar actıkları icin, özellikle onların burcu altına yazılar yazılır cizilir. yüzeysel bir yaşamın peşinde asla degildirler, ama onlar işin yüzeyini derinini görüp de başka bir konuyu incelemeye gectiklerinde hala eski konuların yüzeylerinde dolaşan erkekler onların yüzeysel yaşadığını sanırlar. insancıl duyguları sahiden pek fazla degildir, cünkü kendileri birer tanrıçadır. onların yeryüzünde bulunması zaten erkek milletine verilmiş en büyük lütuftur. sadece, cok konuştugunu, bir de üstüne boş konuştugunu farkettigi erkeklerle beraber oldugu zaman pişman olur. sekse düşkün değildirler ama cok iyi numara yaparlar. bedensel zevkler onlara, maneviyat kadar tatmin saglamaz. burda maneviyat derken bahsedilen sevgi aşk değildir yanlış anlaşılmasın. ikizler kadınının bunlara ihtiyacı yoktur.o tanrıçadır ve tapınılmayı hakeder. sevgi ve aşk onun icin cok küçük hislerdir.

ikizler burcu kadini eger isterse yatagina alır, ama gerektiginde ev anahtarını, yattıgı erkeklerin kıcına sokmasını bilir.
arkadaşlar bunların hepsi eksisozlukdan alıntıdır benim yorumlarım deil valla ::KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
yaw şu tek erkek işi de olmasaydı..zaten ne burcu olduğumu bilmiyorum..21 mayıs ama bazıları boğa gösteriyor..bazıları ikizler..zaten bende şans olsa 4 haziranda doğardım :KK43:

valla bende 21 mayıs doğumluyum bazen boğa oluyor ama ben kendimi ikizler hissediyorum özelliklerine tam uyuyorum sende durum nasıl.....:bbo:

Ben de ikizler burcunun özelliklerini aynen taşıyorum 22 Mayıs ilk günü.Zeki,karamsar,duyguları ani değişimlere hazır....

evet bence en yaşanılası burç ikizler.Sıkıcı değiller bi kere her ortama ayak uydurabilirler.Bizden her eve lazım derim.Hazır burcumuzun günleri yaklaşmışken tüm ikizler kadınlarını buraya çağırıyorum

X