Hem burcu hem yükseleni ikizLer oLan kimler var ßakaLım..........
Bu durum hoşunuza gidiyor mu mesela benim bazı zamanlar hiç hoşuma gitmiyor cunku tipik tam takır ikizLerim, alabildigine özellik mevcutt bazen deLi ediyorr
yüce mevladan sana,sakinlik,hafif durgunluk,biraz istikrar,ve birazda sıradanlık vermesini dilerim...laelaelaelaelae
ne aLaka ??
ikizler ikizlersen çok alaka....
ben değil ama,abim ve babam double ikizler.
ondan çok iyi biliyorum özelliklerini,ama çok aktif ,enerji dolu olduğunuzu tahmin ediyorum...sevgiler.
ben değil ama,abim ve babam double ikizler.
ondan çok iyi biliyorum özelliklerini,ama çok aktif ,enerji dolu olduğunuzu tahmin ediyorum...sevgiler.
ewet bazen cekılmıo tam bı ıkızler kadını.hem kendın ıcın hem karsındakı ıcın zor durumlar olmuo deıl.ama ıyıkı ıkızlerım derım yanı cogu zaman.
ßizim ßurcumuz cok farkLı ve digerLerinden ayrı tutuyorum Cunku herkesin en kıL oldugu ßir ßurc.. genelde ikizLerim dedigin zaman ßöyle igrenc ßi sıfatLa ßakıoLar acaßa yamyam mıyım haßerım yok :roflol: ßurcuma a$ıgım ßo$versenee
aynen valla ne olursa olsun.var mı bızım gıbı dımı ama.
ßizim ßurcumuz cok farkLı ve digerLerinden ayrı tutuyorum Cunku herkesin en kıL oldugu ßir ßurc.. genelde ikizLerim dedigin zaman ßöyle igrenc ßi sıfatLa ßakıoLar acaßa yamyam mıyım haßerım yok :roflol: ßurcuma a$ıgım ßo$versenee