İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler - İkizler

Molia

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
2.822
1.109
Hem burcu hem yükseleni ikizLer oLan kimler var ßakaLım..........
Bu durum hoşunuza gidiyor mu mesela benim bazı zamanlar hiç hoşuma gitmiyor cunku tipik tam takır ikizLerim, alabildigine özellik mevcutt bazen deLi ediyorr

yüce mevladan sana,sakinlik,hafif durgunluk,biraz istikrar,ve birazda sıradanlık vermesini dilerim...laelaelaelaelae

ben değil ama,abim ve babam double ikizler.

ondan çok iyi biliyorum özelliklerini,ama çok aktif ,enerji dolu olduğunuzu tahmin ediyorum...sevgiler.

ewet bazen cekılmıo tam bı ıkızler kadını.hem kendın ıcın hem karsındakı ıcın zor durumlar olmuo deıl.ama ıyıkı ıkızlerım derım yanı cogu zaman.

ben değil ama,abim ve babam double ikizler.

ondan çok iyi biliyorum özelliklerini,ama çok aktif ,enerji dolu olduğunuzu tahmin ediyorum...sevgiler.

demek sende o sanslı kısılerdensın.tam ıkızlerle bır arada olmak herkese nasıp olmaz dımı ama:) :jeyyar: a.s.

ewet bazen cekılmıo tam bı ıkızler kadını.hem kendın ıcın hem karsındakı ıcın zor durumlar olmuo deıl.ama ıyıkı ıkızlerım derım yanı cogu zaman.

ßizim ßurcumuz cok farkLı ve digerLerinden ayrı tutuyorum Cunku herkesin en kıL oldugu ßir ßurc.. genelde ikizLerim dedigin zaman ßöyle igrenc ßi sıfatLa ßakıoLar acaßa yamyam mıyım haßerım yok :roflol: ßurcuma a$ıgım ßo$versenee

aynen valla ne olursa olsun.var mı bızım gıbı dımı ama.

kızlar her gecen gun daha da cogalıyoruz goruomusunuz.yakında cını gecerız her halde.harıka yaaaaaa

selam kızlar bende ikizlerim ama yükselenim ikizler değil :)) yinede kabul edilirmiyim acep

Ben de ikizleerrriiim tam 22 mayısta doğdum. tam ikizlerin başlangıcı.
Çevremdekiler %100 bütün özelliklerinin bana uyum gösterdiğini söylerler .. Burcumla gurur duyduğum bile söylenebilir Yaşasın ikizleeer ! :enbuyukkk:

ikizler-ikizler'im bende.
zor değil aksine geçinmesi anlaşması kolay keyifli insanlarız bence ( gerçekten çok mutluyum. ve bu tür insanların da doğuştan şanslı olduğunu düşünüyorum. hayata sadece gerektiği kadar önem verip,pek çok şeyin basit olduğunu,kafa yorup sonrada yorulmak gerekmediğini bilen insanlar, bu kombinasyondan çıkıyor izlemlerime göre.
azıcık istikrar ve sakinlik lazım bize ama iyiyiz iyi. :lepi:

evet bende ikizler ikizlerim inanın insanlar ikizlerim deyince ayyy diye iğrenç bakıyorlar sanırım yanlış intiba var herkezde çift karakterli olayını biraz yanlış anlıyorlar..sevgiler tüm ikizler burcu olanlara..en güzel en akıllı en zeki burc bence özel...olan ikizler kadınıdır.....:lepi::içelim:kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…