İkizler hangi hafta doğarlar

Dreamelodi

1 ken 5 olmak :)
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
270
202
333
Merhabalar bende bir kız bir erkek ikizlerimi büyük bir heyecanla bekliyorum.30 yaşındayım :) 22. haftamızdayız çok şükür çok iyiyiz.
Bu benim 3. gebeliğim ikinci bebeğimi 3,5 aylıkken aldırdım gelişimi geriydi ve kalbi durdu :(
Rabbim şimdide doğal yollarla ikizleri nasip etti umarım hayırlısıyla kucağımıza alırız.Canım oğlum 7 yaşında o noktada zorlanacağımız kesin tabi :)
Tüm hamile arkadaşlara hayırlısıyla tamamına erdirsin Rabbim dünyaya gelen bebişlerede sağlıklı huzurlu bir ömür..
Doğumla ilgili merak ettiklerim var doktorum 37. haftada sezeryan diyor.Normal doğum yapan varmı yada sizin doktorlarınızın önerileri nedir merak ediyorum.TEŞEKKÜRLER

Son düzenleme:
valla cnm durumun gidişatına göre değşir. benim ikizlewirm 36+1 de sezeryanla oldular. bir arkadaşımız çok iyi gidiyordu hatta çalışıyordu doğum iznine çıktı 34 haftada doğdu bebişler. ama genelde 36+ haftada alıyor doktorlar. sen yemene içmene dikkat et

öncelikle sana hayırlı kolay doğumlar diliyorum benim de 10 aylık ikiz bebeklerim var doktorum bana baştan beri çok tedbirli davrandı mesela belli bir haftadan sonra nidilat diye bir erken doğum önleyici ilaç kullandı ta ki 36. haftaya kadar bu haftadan sonra doğsalar da sorun olmaz dedim ama benim miniklerimin kafası yukarda olduğu için doğumu başlatamadılar ve 38.haftaya kadar beklediler 38. hafta sezeryanla doğdular biri 3200g biri 2430g doğdular şükürler olsun hiç küveze girmediler .KOmşumun da ikizleri var onun 3. doğumuymuş ve normal doğumla dünyaya getirmiş kızlarını onlarda 3 kilonun üstünde doğmuşlar .Şimdi sezeryan mı normal mi dersen onu en iyi doktorun bilir bebekler ve senin için uygun zamnı ve yöntemi doktorun belirler biz ne desek boş. Tabi burada doktora güvenmek çok önemli Allah yardımcın olsun.

Hayırlı olsun hamileliğin ve bebeklerin arkadaşım,
Ben tecrübemi paylaşayım,
32.haftayı atlatırsan,34-35.haftaları bulursun inşallah,
35.haftadan sonra da ciğer gelişimi tamamlanıyor zaten,kendini yormaz isen bence 36yı geçebilirsin..
Doğum kilosu hiç önemli değil inan,başkalrının rekormuş gibi anlattığı şeyleri dikkate alma,
önemli olan sağlıklı bir doğum,hemen toparlanıyorlar çünkü,,
eğer ilk çocuğun normal doğdu ise bunlar için de normal doğum bekle derim,neden olmasın...

İlk doğumum normal ama ikizleri normal doğuracak cesaretim yok doktorum riske atamam dedi sezeryan olucak..
iyi dilekleriniz ve ilginiz içinde ayrıca teşekkürederim..

Benim ikizlerimde 6 ayliklar 36+4 dogum yaptim bayramdan dolayi Gelen Cok oldu ayaktaydim dikkat edemedim 2. gün acilman oldu Ama hamileligim Cok rahat gecti kafaya hicbirsey takma Bence .. Normal dogum yaptim cünki ikisininde kafalari asagidaydi Doktor riske girmeyelim dedi Ama Ben denemek istedim sükür basardim ;)) 2400 ve 2200 dogdular ins seninki de sorunsuz gecer Canim dualarim hepinizle ins

Benim ikizlerimde 6 ayliklar 36+4 dogum yaptim bayramdan dolayi Gelen Cok oldu ayaktaydim dikkat edemedim 2. gün acilman oldu Ama hamileligim Cok rahat gecti kafaya hicbirsey takma Bence .. Normal dogum yaptim cünki ikisininde kafalari asagidaydi Doktor riske girmeyelim dedi Ama Ben denemek istedim sükür basardim ;)) 2400 ve 2200 dogdular ins seninki de sorunsuz gecer Canim dualarim hepinizle ins
ALLAH RAZI OLSUN TÜM YAVRULARI BAĞIŞLASIN.
BİR OĞLUM VAR EVET AMA YİNEDE ÇOK HEYECANLIYIM ONLARI KUCAĞIMA ALICAĞIM GÜN İÇİN SABIRSIZLANIYORUM.
benim kızım başaşağı oğlum tam tersi duruyor sanırım pozisyonla alakalı dr normal doğuma hayır diyor.

ALLAH RAZI OLSUN TÜM YAVRULARI BAĞIŞLASIN.
BİR OĞLUM VAR EVET AMA YİNEDE ÇOK HEYECANLIYIM ONLARI KUCAĞIMA ALICAĞIM GÜN İÇİN SABIRSIZLANIYORUM.
benim kızım başaşağı oğlum tam tersi duruyor sanırım pozisyonla alakalı dr normal doğuma hayır diyor.

benimde doğumum 36+5 de planlı olarak sezaryanla oldu..bebeklerimin ikiside makat duruşuydu normal doğum olmazdı..

rabbim öncelikle sağlıklı gebelik nasip etsin hayırlı zamanda ,hayırlısı ile doğur cnm...ı

benimde 3,5 yaşında ikizlerim var hatta 4 olacağız inş...

benimkiler tüp bebekti bu sebeptan sezeryan doğum oldu ...kıyetli gebelik diyorlar....zaten başlar yukarıdaydı...

ikiz gebelikte tek dikkat etmem gereken yormayacaksın kendini,zorlamayacaksın..bunun dışında şikayetin yoksa sorun yok...zaten daha ileriki haftalar seni yönlendiriyor..

ben gebelik başından beri..yattım ama malesef 16 haftamda ağır bir kanama geçirdim......yani..şans kısmet..rabbim ne derse o....

normal gebelik olduğundan şartlarda normal gelişirse neden doğurmayasın.....

kilo,vs. bi erken doğarlarsa önemli ..yoksa gerisi önemli değil...

bu arada 27 haftamda sancılandım 33 haftada doğurdum 27-33 haftaa arası hastanede yatarak geçirdiğim ilaç tedavisi gördüğüm için doğum gecikti...

rabbim öncelikle sağlıklı gebelik nasip etsin hayırlı zamanda ,hayırlısı ile doğur cnm...ı

benimde 3,5 yaşında ikizlerim var hatta 4 olacağız inş...

benimkiler tüp bebekti bu sebeptan sezeryan doğum oldu ...kıyetli gebelik diyorlar....zaten başlar yukarıdaydı...

ikiz gebelikte tek dikkat etmem gereken yormayacaksın kendini,zorlamayacaksın..bunun dışında şikayetin yoksa sorun yok...zaten daha ileriki haftalar seni yönlendiriyor..

ben gebelik başından beri..yattım ama malesef 16 haftamda ağır bir kanama geçirdim......yani..şans kısmet..rabbim ne derse o....

normal gebelik olduğundan şartlarda normal gelişirse neden doğurmayasın.....

kilo,vs. bi erken doğarlarsa önemli ..yoksa gerisi önemli değil...

bu arada 27 haftamda sancılandım 33 haftada doğurdum 27-33 haftaa arası hastanede yatarak geçirdiğim ilaç tedavisi gördüğüm için doğum gecikti...

çok teşekkürederim Rabbim hemizin yavrularını bağışlasın evet zaman gösterecek bakalım ne olacak tek dileğim onları sağlıkla kucağıma almak

Back
X