Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ikizler burcuyla birlikteyim ama onunla birlikte olmaya başlamadan 1 gün önce başıma bir olay geldi biliyordu ama içeriğini detayını bilmiyordu şimdi bana tepkili kızgın neden detayını söylemedim diye söyleyebileceğim bir şey değildi şimdi soğuk davranıyor bana kızdığını dile getiriyor normal mi bu ikizler burcu için
bir koç kızı olarak katılıyorum,boğadaki gibi ben bılırım havası yok,detaylara boğmaz adamı sıkmaz,eğlendirir,olgundurlar,sewrım kızını da erkeğini de..Tanıdığım çok fazla ikizler burcu ve erkeği var.dengesiz olduklarını hiç sanmıyorum hatta pek çok mantıksız erkeğe göre daha mantıklı,daha insancıl,karşı tarafın haklarını her zaman gözeten,kadına değer veren,hayatı yaşamayı çok seven,sizi her an değişik yerlere götürmek için planlar yapan eğlenceli ve zorba olmayan,kodum mu oturtmayan medeni erkeklerdir ikizler.Evet sıkılmaya gelemez ama sizi de asla sıkmaz.Keskin ve gereksiz kuralları,saplantıları yoktur,her zaman akla uygun olanı seçer çapkın derler aksine sevmiyorsa söyler ve ayrılır saman altından su yürütmez .İkizler burcu akla hayrandır.Onu etkilemenin tek yolu budur.Saçma işlerle uğraşmaz ama bilgi dolu uzun sohbetleri çok rahat kaldırır sizi bilmişlikle ya da çok konuşmakla suçlamaz ve daha pek çok yönü vardır.ben ikizlerim,babam ikizler,arkadaşımın eşi ikizler,en yakın arkadaşlarım ikizler yani iyi bilirim bu burcu.Çok çok iyidir eğer onu etkilemeyi başarırsanız,bazı kazıklar yemediyse ve iyi niyeti kötüye kullanılmamışsa....