- 1 Aralık 2021
- 11.935
- 39.901
- 34
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ah be güzelim o klasik baba modeli burçdan değilİkizler işinize bakın kaaardeşim.
Yeter yaa sizin bu kararlı - kararsızlıklarınız gelgitli ruh halleriniz illallah be.Ayrıca bugün aşık oldum der yarın aslında pek de sevmiyormuşum deyip cıldırtma potansiyeli vardır.
Paragöz değildir ama dünya nimetlerine bayılır misal arkadaşım altın düşkünüydü hihoyy
eğlencelidir çok açık fikirlidir ondan bu burç herkesle anlaşabilir çünkü kendi kararların da da değişkendir
Hemen aşık olur ama aşk acısı çekmez valla çok güzel özellik tebrik ederim. Tartışmaya gelmez ikizler erkeği ile kadından beter bir laf söyle bin laf işit. (The babam)
Daha neler neler ama uzlaşmacıdır kavga etse bile unutur ertesi gün yine selam verir.
Ah be güzelim o klasik baba modeli burçdan değil
Erkekleri çekilmez diyen kısım babalardan bahsediyor demekki çocuklarım şimdilik şikayet etmiyor eşimdenAma ama ama İkizlerrr
Aldatacagina yemin edebilirim ama kanitlayamam. KAÇAy erkeklerinden bahsetsenize biraz korkutmadan.
Benim eşim sorunsuz ikizlerdenAy erkeklerinden bahsetsenize biraz korkutmadan.
4 senelik sevgili 1 aylık taze nişanlıyız çok ağır olduAldatacagina yemin edebilirim ama kanitlayamam. KAÇ
Benim eşim sorunsuz ikizlerden
Uyurken bile bir gozun acik olsun. %100 guvenme. Nasil felaket tellaliyim4 senelik sevgili 1 aylık taze nişanlıyız çok ağır oldu
Benimki de şimdilik sorunsuz
Erkekleri çekilmez diyen kısım babalardan bahsediyor demekki çocuklarım şimdilik şikayet etmiyor eşimden
Zaten çok güvensiz bi insanım evlene evlene de ikizlerle evleniyorum shshs. İnşallah böyle devam eder.Uyurken bile bir gozun acik olsun. %100 guvenme. Nasil felaket tellaliyimsaka bir yana sorunsuz devam eder inş. Ben genel olarak ikizler insanlarindan cok kazik yedim kinim ondan.
Boşver nevoş. Biz bize yeterizAaa pardon biz yanlış geldik. Burası ikizleri gömme alanıymış
Venüs burcu nedir? İlişkide venüs burcu önrmlidir diyor astrologlarZaten çok güvensiz bi insanım evlene evlene de ikizlerle evleniyorum shshs. İnşallah böyle devam eder.
Teşekkür ederiz bizde sizi seviyoruzEn sevdiğimm burç olabilir. Kimse sevmesede ikizleri ben çok seviyorumm
Doğum saatiyle mi bakılıyor?Venüs burcu nedir? İlişkide venüs burcu önrmlidir diyor astrologlar
Ben de seviyorum bana hep kötülediler hayın insanlarEn sevdiğimm burç olabilir. Kimse sevmesede ikizleri ben çok seviyorumm
Yok doğum tarihi yetiyor doğum haritasından bakılıyor.Doğum saatiyle mi bakılıyor?
İnanma hemşom onlara hep dedikoduBen de seviyorum bana hep kötülediler hayın insanlar