- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Söylediğin gibi deli olabilirimBuyur hemşo anlat kendini
Bizi sevmeyen ölsünİkizlere niye yorum gelmedi. Normalde sevilmeyen top 5te bulunurlar.
Herkes işine baksın
Bizi sevmeyen ölsün
Bal bal ballllllHerkes işine baksın
Çok teşekkür ederizİkizler tam zır delidir kafaları bir değişiktir.Bugün ak der yarın kara der. Lafına güvensen ortada kalırsın bu arkadaşlar çoktan başka sulara gitmişlerdir bile.
Dedikoduya da bayılırlar dedikodu için yaşarlar. İkizler iş arkadaşınız varsa aranızı iyi tutun kurumun tüm dedikodusu ondadır kripto gibiler mübarek.
Haha açıkçası tanıdığım tüm ikizlerle acaip dedikodu yapılır. İletişim burcu olduğundan herkesin herşeyini biliyorlar başkalarına da yayarlar hava burcu her yerde olur. Akreplerle bu konuda taban tabana zıtlar.Akrebe derdini anlat mezara kadar götürsün,ikizlere anlat akşam TV de izleToprağımız bol olsun iyi gömün
Oysa ben sır küpüyümdür.Haha açıkçası tanıdığım tüm ikizlerle acaip dedikodu yapılır. İletişim burcu olduğundan herkesin herşeyini biliyorlar başkalarına da yayarlar hava burcu her yerde olur. Akreplerle bu konuda taban tabana zıtlar.Akrebe derdini anlat mezara kadar götürsün,ikizlere anlat akşam TV de izle
Mars merkür başka bir burçtadır. Marsım ikizler benim özel hayatla ilgili dedikodu hiç sevmem ama iş ortamında bayılırım motivasyonum artıyor iş yerinde.Oysa ben sır küpüyümdür.
Hemşerim fıstığım şimdi oldu mu buBuyrun arkadaşlarBenim bu delillere söyleyecek sözüm yok.