- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
ohh ohhh ne guzel ellerine saglik ablakızlar çay molası oda daha bitmedi börek içi hazırladım fırına bıraktım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh ohhh ne guzel ellerine saglik ablakızlar çay molası oda daha bitmedi börek içi hazırladım fırına bıraktım![]()
ben biliyorum da iş çok diye fırına götürdümohh ohhh ne guzel ellerine saglik ablayanarim yanarim soyle guzel bi el acmasi borek yapamiyorum ya ona yanarim
![]()
bende yemek yedik kocayla taziyeye gidik ordanda eltime geçtik yeni geldik bir yoluk atım makinaya çıkarsa bir el renkli atacayımiyi aksamlar kimsecikler yok mu?
ben oglanlari uyuttum
kizimin okul cantasini kiyafetlerini hazirladim
yarin yemek pisirmek icin lahana dogradim kucuk kucuk saklama kabinda buzdolabina koydum kolay oluyo boyle
ekmek dogradim kucuk kucuk cocuklarin corbasi icin onu da koydum dolaba
gunaydin ablagünaydın kızlar bu gün ne iş görüyorsunuz ne iş yapacagıma karar veremedim çamaşır var serecegim
muzlu omlet nası oluyorgunaydin abla
ben kizimi okula yolladim
cocuklara sut verdim
altlarini actim
simdi de kahvaltoya muzlu omlet yapiyorum:)
nevresimleri yikicam
yemek yapicam
banyo yapicam
simdilik bunlar:))
1 tane olgun muzu catalla ezip uzerine 3 tane yumurta kirip cirpiyorum.tarcin da dokuyorum.ve yagda kizartiyorum:)muzlu omlet nası oluyor![]()
gunaydin gonulcum:))senin cay keyfin bi gun basina bi olay acacakti:)Koltuktan cay lekesi nasıl cıkar hanımlar. Yıne cay keyfı yaparken buyuk kızım cayımı doktu.
Gecen sene de yıne boyle aynısı oldu. Bej renk koltuklarım. Gecen sene cıkardım ama nsıl oldu unuttum. Bı denıyeyım. Sagol canım1 tane olgun muzu catalla ezip uzerine 3 tane yumurta kirip cirpiyorum.tarcin da dokuyorum.ve yagda kizartiyorum:)
gunaydin gonulcum:))senin cay keyfin bi gun basina bi olay acacakti:)lekeyi islatip uzerine biraz fairy damlatip sil bakalim.ben tum lekeleri boyle cikaririm.
koltugun rengi ne reng bu arada
iste acik rengin tek kotu yani buGecen sene de yıne boyle aynısı oldu. Bej renk koltuklarım. Gecen sene cıkardım ama nsıl oldu unuttum. Bı denıyeyım. Sagol canım
ellerine saglik ablaBugün yapılan bir poşet yer fıstığı kabuklarından ayrıldı çünkü yerken dökülüyor diye mutfak balkonu yıkandı bir el çamaşır yıkandı serildi bulaşık makinası boşaltıldı komşudan kahve icildi yemek yapıldı yoluk yıkandı
Evet ev kalabalık ya kızlar burda iş çokablaaa:)