• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz,üçüz,dördüz annelerinin temizlik topiği:))

iyi aksamlar kimsecikler yok mu?
ben oglanlari uyuttum
kizimin okul cantasini kiyafetlerini hazirladim
yarin yemek pisirmek icin lahana dogradim kucuk kucuk saklama kabinda buzdolabina koydum kolay oluyo boyle
ekmek dogradim kucuk kucuk cocuklarin corbasi icin onu da koydum dolaba

oda biti
iyi aksamlar kimsecikler yok mu?
ben oglanlari uyuttum
kizimin okul cantasini kiyafetlerini hazirladim
yarin yemek pisirmek icin lahana dogradim kucuk kucuk saklama kabinda buzdolabina koydum kolay oluyo boyle
ekmek dogradim kucuk kucuk cocuklarin corbasi icin onu da koydum dolaba
bende yemek yedik kocayla taziyeye gidik ordanda eltime geçtik yeni geldik bir yoluk atım makinaya çıkarsa bir el renkli atacayım

günaydın kızlar bu gün ne iş görüyorsunuz ne iş yapacagıma karar veremedim çamaşır var serecegim
gunaydin abla
ben kizimi okula yolladim
cocuklara sut verdim
altlarini actim
simdi de kahvaltoya muzlu omlet yapiyorum:)
nevresimleri yikicam
yemek yapicam
banyo yapicam
simdilik bunlar:))

muzlu omlet nası oluyor :kk77::KK14::kahve:
1 tane olgun muzu catalla ezip uzerine 3 tane yumurta kirip cirpiyorum.tarcin da dokuyorum.ve yagda kizartiyorum:)
Koltuktan cay lekesi nasıl cıkar hanımlar. Yıne cay keyfı yaparken buyuk kızım cayımı doktu.
gunaydin gonulcum:))senin cay keyfin bi gun basina bi olay acacakti:):KK45:lekeyi islatip uzerine biraz fairy damlatip sil bakalim.ben tum lekeleri boyle cikaririm.
koltugun rengi ne reng bu arada

1 tane olgun muzu catalla ezip uzerine 3 tane yumurta kirip cirpiyorum.tarcin da dokuyorum.ve yagda kizartiyorum:)

gunaydin gonulcum:))senin cay keyfin bi gun basina bi olay acacakti:):KK45:lekeyi islatip uzerine biraz fairy damlatip sil bakalim.ben tum lekeleri boyle cikaririm.
koltugun rengi ne reng bu arada
Gecen sene de yıne boyle aynısı oldu. Bej renk koltuklarım. Gecen sene cıkardım ama nsıl oldu unuttum. Bı denıyeyım. Sagol canım

Bugün yapılan bir poşet yer fıstığı kabuklarından ayrıldı çünkü yerken dökülüyor diye mutfak balkonu yıkandı bir el çamaşır yıkandı serildi bulaşık makinası boşaltıldı komşudan kahve icildi yemek yapıldı yoluk yıkandı
ellerine saglik abla
bize de koyden findik yolladilar bir koli usengecligimizden kirip da yemiyoruz:işsiz:hani olmasa "olsa da yesek" deriz:KK53:
bu arada nevresimler yikandi
banyo da yapildi:KK76:

Back
X