• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz,üçüz,dördüz annelerinin temizlik topiği:))

Bugun koltukların kucuk kırlenlerının dıs kılıflarını yıkamam lazım. İçininde pamuklarını cıkartıp tiftiklemem lazım kabarsınlar azcık. Normalde yazın yapardım guneste bekletırdım azcık ama bu yaz yapamadım. Yatısmıs yastıkda hıc hosuma gıtmıyor.
Bakalım yapabılcekmıyım. Gunluk işlerın ardından sıra ne zman gelcek onlara.

Dün miaafirim vardı canim baya kalabaydi yazamadım
Sabah kahvaltı edilip markete gittim alışverişe
Yağ un herşey bitmisti parca parca alincada olmuyor toplu olarak cikardim aradan

Şimdi girdim eve henüz günlük rutinler dışında bisey yapmadim

Sizler nasılsıniz

Evet 9 da baslıyor. Ilkokullar 9 dıgerlerı 8 bucukta. Okul yakın bıze. Saatıde var kolundatakıp edıyorum ıyı oluyor
nasil bi seymis ki o saat?o_O
Dün miaafirim vardı canim baya kalabaydi yazamadım
Sabah kahvaltı edilip markete gittim alışverişe
Yağ un herşey bitmisti parca parca alincada olmuyor toplu olarak cikardim aradan

Şimdi girdim eve henüz günlük rutinler dışında bisey yapmadim

Sizler nasılsıniz
ben biraktigin gibiyim:KK53:yorgun:KK53:
ben de camasir ve utuyu yaptim digerleri kaldi:KK51:
Beni soran yok bugün kahvaltıya kızıma geldik sonra ordanda gezmeye gidildi aksamada kizimdayiz yemeğe kaldık:KK12:
aa ask olsun abla senle ben hep burdaydik dunden beri ben o yuzden sormadim:KK60:

nasil bi seymis ki o saat?o_O

ben biraktigin gibiyim:KK53:yorgun:KK53:
ben de camasir ve utuyu yaptim digerleri kaldi:KK51:

aa ask olsun abla senle ben hep burdaydik dunden beri ben o yuzden sormadim:KK60:
Bugün arkadasima kırıldım..
Aramızda bir şey yoktu ben ikizlerim var diye pek gitmiyorum kimseye bana gelin diyorum öyle görüşüyoruz
Ama her gun bende olan arkadaşım meğerse benim ona gitmemem için bana geliyormuş:(

Bide hep bana sen gelmiyorsun hep ben mi geleceğim azda sen gel ben ikizleri almaya gelirim derdi

Hayır zaten gitmiyorum ama istememesi cok ağır geldi:(

Ağlıyorum kaç saattir. .
Ben çok safim ya hic anlamadım:(
Gitmemi istemiyorsa bana diyebilirdi ve istemedigin kişi de ne diye hergün gelirsin:(

Off

Bugün arkadasima kırıldım..
Aramızda bir şey yoktu ben ikizlerim var diye pek gitmiyorum kimseye bana gelin diyorum öyle görüşüyoruz
Ama her gun bende olan arkadaşım meğerse benim ona gitmemem için bana geliyormuş:KK43:

Bide hep bana sen gelmiyorsun hep ben mi geleceğim azda sen gel ben ikizleri almaya gelirim derdi

Hayır zaten gitmiyorum ama istememesi cok ağır geldi:KK43:

Ağlıyorum kaç saattir. .
Ben çok safim ya hic anlamadım:KK43:
Gitmemi istemiyorsa bana diyebilirdi ve istemedigin kişi de ne diye hergün gelirsin:KK43:

Off
aa gercekten mi?ne diye kendisi geliyomus peki?sen 3 cocukla onu agirlarken iyimis ama.ne ukala insanlar var ya...
nerden anladin peki canim?

Ortak arkadasimiza demiş
O söyledi böyle diyo diye
Okudum mesajlarini..

En son bir buçuk senw önce gittim bide evine:KK43:
var boyle insanlar gercekten bizim de bi akrabamiz vardi sabah gelir aksam giderdi coluk cocuk.aksama kadar 2-3 kere sofra falan kurardim.cocuklari da cok yaramazlardi.biz bi kac sefer gittik hep cay ikram ederdi.sonra bi kere aradim size gelmek istiyorum diye.aa annemlere gidiyodum ben baska zaman gel dedi.tamam dedim.annesigile de her gun gider yani.bi kac hafta sonra tekrar aradim tekrar annemlere gidiyodum tam da deyince o gun bu gundur 4 senedir gitmiyorum onlara.
sen de irtibatini kes ama gercegi bildigini de soyle bence

var boyle insanlar gercekten bizim de bi akrabamiz vardi sabah gelir aksam giderdi coluk cocuk.aksama kadar 2-3 kere sofra falan kurardim.cocuklari da cok yaramazlardi.biz bi kac sefer gittik hep cay ikram ederdi.sonra bi kere aradim size gelmek istiyorum diye.aa annemlere gidiyodum ben baska zaman gel dedi.tamam dedim.annesigile de her gun gider yani.bi kac hafta sonra tekrar aradim tekrar annemlere gidiyodum tam da deyince o gun bu gundur 4 senedir gitmiyorum onlara.
sen de irtibatini kes ama gercegi bildigini de soyle bence
Söyledim duramadm:(
Kaç kere aradi acmadim mesajlarina yazmadim iki kere de geldi acmadim kapıyı. .

Cok üzüldüm ya meğer benim değer verdigim kadar vermiyormus değer:(

Seninkide aynıymis:(

Söyledim duramadm:KK43:
Kaç kere aradi acmadim mesajlarina yazmadim iki kere de geldi acmadim kapıyı. .

Cok üzüldüm ya meğer benim değer verdigim kadar vermiyormus değer:KK43:

Seninkide aynıymis:KK43:
deger mi canim bu kadar uzulmene?
senin kaybettigin kotu bi arkadas en fazla.o senin gibi arkadasini kaybetti ama kendisi dusunsun

Back
X