İnşallah kesedir ve sağlıklıdır diye dua ediyorumkanama alanından ziyade keseye benziyor ama hayırlısı dr ne derse o
benım kesem de boyle bır tarafı sıvrıydı o yuzden keseye benzettımİnşallah kesedir ve sağlıklıdır diye dua ediyorum
İnşallah canım bakalım beklicezbenım kesem de boyle bır tarafı sıvrıydı o yuzden keseye benzettım
netleşince haber et.İnşallah canım bakalım beklicez
Yazicam canimnetleşince haber et.
4+3 iken baktı aslında vajinadan ama bir kese gördü 5+5 deyken bu şekilde çıktı birdaha baktirmadim artık riske girmesin vajinal bakarsa diye progestoron fitil kullanıyorum zatenBence bu keseye benziyor aslında vajinal ultrason ile baksaydı çok daha net görebilirdi sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Amin canım bakalım cuma ikiz olup olmadığı netlessin deBenim de ikizlerim var doktorum 15. Haftaya kadar hep vajşnal baktı gelişimlerini daha net ölçmek için şükür sorun olmadı inşallah gönlünüzden geçen olur
İkiz değil canım tek kese ama yeterince buyumedigini söyledi doktorum ilk ölçüm 8.71 bir hafta sonra 10.51 olmuş çok çok az artmis boş gebelik olabilir dedi bir hafta daha bekleyelim dediBence bu keseye benziyor aslında vajinal ultrason ile baksaydı çok daha net görebilirdi sağlıkla alın kucağınıza inşallah
İkiz değilmiş canım kese de yeterince buyumemis boş gebelik olabilir dedi bir hafta daha beklicez dedinetleşince haber et.
Kac arti kaç başka dra da git canimİkiz değilmiş canım kese de yeterince buyumemis boş gebelik olabilir dedi bir hafta daha beklicez dedi
Bir hafta önce 8.71 di kese boyutu bugün 10.kusur olmuş çok çok az artmis bir haftada dedi boş bilmiyorum umuyorum boş degildir nasıl ayanirim
Merhaba bende 6 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittiğim de bilgi vermedi betam 15429 çıktı kalp atışı için yarın gitcem ama sizce burda iki kese mi var kalp atışları için pazart gelin dinleyelim dedi sizce ?kanama alanından ziyade keseye benziyor ama hayırlısı dr ne derse o
kanama alanından ziyade keseye benziyor ama hayırlısı dr ne derse o