• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz mi değil mi yardım (tüp bebek)

frkgzm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
15
4
6
36
Merhaba, transferimin 9 gününde beta hgc em 317 çıktı 11 gününde 517 12 gününde 1000 den büyük çıktı ikiz gebelik midir sizce (dondurulmuş 5.gün embryosu 2 tane)
ikizi pek istemiyorum

Oncelikle hayırlı olsun, ikiz istemediginiz halde neden iki embriyo transferi oldu? Drunuza soyleseydiniz tek transfer yapardı.
İkiz olma ihtimali var tabiki hem degerler yuksek hemde cift blast embriyo.

Merhaba, transferimin 9 gününde beta hgc em 317 çıktı 11 gününde 517 12 gününde 1000 den büyük çıktı ikiz gebelik midir sizce (dondurulmuş 5.gün embryosu 2 tane)
ikizi pek istemiyorum
Ikiz gebelik degerden anlasilmaz zaten degeriniz 2 katiyla artmamis baştan. O yuzden ultrasonu bekleyin

Oncelikle hayırlı olsun, ikiz istemediginiz halde neden iki embriyo transferi oldu? Drunuza soyleseydiniz tek transfer yapardı.
İkiz olma ihtimali var tabiki hem degerler yuksek hemde cift blast embriyo.
embriyologlar iki tane çözmüştü. doktorda çözüneni dondurmak istemedi. zaten dondurulmuş embriyo sayım azdı. boşa gidecek bari koyalım dedi

Benim 10.gün 601 çıkmıştı ama tek bebek var. Değerden pek anlaşılmıyor ancak kese muayenesinde görürsünüz

Ben de tek transfer oldum 12. Gün değerim 1838 çıktı yani değerden belli olmaz kese görününce belli olur

ikizi pek istemiyorum
Değerden pek anlaşılmıyor ama değeriniz yüksek değil. Sizinki gibi düşük olup ikiz olan da var olmayan da. Sağlıkla gelsin hangisi olursa

Merhaba benım de transferın 23. Gunu kese gormeye gıttım 6mm ve 4mm 2 kese ama kucuk ilana kese bıle demedı supelı dedı hesaplarıma gore 6. Haftanın içindeyim bu kadar kucuk olmasına normal mı haftaya kalp atısı duyulur mu acaba

Icerısınde yolk sac gozukuyor demı yakınlastoırınca ben yanlıs gormuyorum demı

Eklentiler

• Screenshot_20231213_215550_Chrome.webp
    Screenshot_20231213_215550_Chrome.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 152
ikizi pek istemiyorum
Bnce ikiz gibi
Benim 580den 1200 e çıkmıştı başta korktuk dış gebelik falan mı diye sonra ikiz olduğunu öğrendik

Hadi bakalım ne güzel 🤩🩷 ben de ocakta bahçeciye gideceğim. Diyarbakır. İnşallah güzel olur ya ama şimdiden çok stresliyim. Süreçten ve sonrasından çok korkuyorum 😨
Umarım her şey yolunda gider
Haklısınız herşey çok stresli ve zor 😂 yani kolay diyemeyeceğim 🤭😅
Kucağınıza almanız dileğiyle 🙏🏼

Merhaba benim 3. Gün embriyosuydu 11.gün 500 13 .gün 1242 idi bende drun azizligine uğradım çok iyi kalitedeki çift blast iki tane embriyom tutmayınca Dr bey bunuda çift koyalım ikisininde tutma htimali çok düşük dedi ve yanıldı 8 haftalık hamileyim ikizlere🥲

Merhaba benim 3. Gün embriyosuydu 11.gün 500 13 .gün 1242 idi bende drun azizligine uğradım çok iyi kalitedeki çift blast iki tane embriyom tutmayınca Dr bey bunuda çift koyalım ikisininde tutma htimali çok düşük dedi ve yanıldı 8 haftalık hamileyim ikizlere🥲
İkiz istemiyormuydunuz peki ? Benim değerim de 11.gün 866 tiydi doktor ikiz olabilir demisti ama tek kese göründü zaten iki embriyo transferinde bile ikiz olma ihtimali çok düşüktür normalde sizin nasibimizde ikiz varmış tek embriyo transferinde bile bölünüp ikiz olabilir sonuçta daha yeni duydum çift embriyo transferi yapılıyor ikiside bölünüyor ve dördüz oluyor

Back
X