- 30 Ocak 2021
- 155
- 132
- 53
- 26
Tek transferdi ama inşallah laboratuvar farkıdırBazen önce ikisi tutup sonra biri devam ediyor ondan artış böyle oluyor. Farklı lab olunca da böyle olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek transferdi ama inşallah laboratuvar farkıdırBazen önce ikisi tutup sonra biri devam ediyor ondan artış böyle oluyor. Farklı lab olunca da böyle olabilir
Öyle tabi rabbim ol derse olur tek tesellim buArtış dusmedıgı surece korkmayın ama tabı kkı kat artmamıs benimkide oyle oldu yüzde 70 civarı arttı daha bundan sonra bırde kese gorunecekmı bebek varmı kalp atısı placakmı telasını yaşayacağız hayırlısı diyip Allaha teslim olmaktan Baska çaremiz yok
Laboratuvar farki olması yüksek ihtimal çünkü değeriniz yüksek bayaTek transferdi ama inşallah laboratuvar farkıdır![]()
İnşallah çok sağolunLaboratuvar farki olması yüksek ihtimal çünkü değeriniz yüksek baya
"Boşa gitmesin koyalım " cümlesiyle mi koydurdunuz gerçekten 2 taneembriyologlar iki tane çözmüştü. doktorda çözüneni dondurmak istemedi. zaten dondurulmuş embriyo sayım azdı. boşa gidecek bari koyalım dedi
2 katından biraz fazlaydı12. gün artışınız kaç acaba
Şimdi öyle der bebekleri görünce hiç dayanamazKızim bana güvenip kimse çocuk yapmasın beni ilgilendirmez diyor![]()
Tutma ihtimali düşük denilen embriyonuzun kalitesi nasildiMerhaba benim 3. Gün embriyosuydu 11.gün 500 13 .gün 1242 idi bende drun azizligine uğradım çok iyi kalitedeki çift blast iki tane embriyom tutmayınca Dr bey bunuda çift koyalım ikisininde tutma htimali çok düşük dedi ve yanıldı 8 haftalık hamileyim ikizlere![]()
İnanın bilmiyorum sadece öyle dedi bende kalitesini hiç sormadımTutma ihtimali düşük denilen embriyonuzun kalitesi nasildi
Hayırlı olsun benim 10.gün 600 çıkmıştı ama tek bebek varSelamlar, 5. gun 2 tane transfer edildi.
10.gün değer 549.
Anlaşılmaz biliyorum ama boyle yaşayıp ikiz gebelik yaşayam var mı ?
Değer yüksek çıkınca ikiz çok olmasını ister olduk![]()
Anladım haklısınızHayırlı olsun benim 10.gün 600 çıkmıştı ama tek bebek vardoktorum ikiz de olabilir demişti ama değerle hiç anlaşılmıyor gerçekten
10. Gün 382Selamlar, 5. gun 2 tane transfer edildi.
10.gün değer 549.
Anlaşılmaz biliyorum ama boyle yaşayıp ikiz gebelik yaşayam var mı ?
Değer yüksek çıkınca ikiz çok olmasını ister olduk![]()
Canım benim ne güzel yazmışsın mutlu oldum10. Gün 382
11. Gün 782 beta benim çıkmıştı. İkiz canım. Senin 10. Gün değerin benden fazla inşallah gönlüne göre olsun
Ama doktorumun dediği değerden ikiz kesinlikle diyemeyiz 2 kese görüntüsünü baz alıyoruz demişti ama ben ikiz olduğuna eminim değerden içime öyle doğuyordu öyle oldu
Max 10 güne kese randevusunda netleşir seninde
B Buddy x bir sorum olacak sonucu öğrendıgımden beri rahatsız edıcı bel agrısı , kasık ağrısı yok, nazar değmesin ama kendimi iyi hissediyorum.Canım benim ne güzel yazmışsın mutlu oldumSonucu aldıgımdan beri ikiz olmasını çok ister oldum. Heyecan bastı. Eğer kısmetse inş Allahın izniyle iki kese görebiliriz.
Yarın 2. testi vericez bakalım sana haber verıcem duaların içinSağlıkla kucağına bebeklerini almanı dilerim
![]()
Allahın izniyle sağsalim sende kucağına al inşallah canım
Yine de doktorunuza lekelenmeye ilgili bilgi verinSabah yine pembe gibi tuvalet kağıdıma lekelenme ile uyandım sonra kahverengi lekelenmeye çevirdi, çok korktum.
Ama 2. test sonucu geldi 1774 geldı
Açıkcası o böyle lekelenmeleri normal goruyor, değerde güzel çıkınca haftaya randevu verdıYine de doktorunuza lekelenmeye ilgili bilgi verin![]()