• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz mi değil mi yardım (tüp bebek)

Artış dusmedıgı surece korkmayın ama tabı kkı kat artmamıs benimkide oyle oldu yüzde 70 civarı arttı daha bundan sonra bırde kese gorunecekmı bebek varmı kalp atısı placakmı telasını yaşayacağız hayırlısı diyip Allaha teslim olmaktan Baska çaremiz yok
Öyle tabi rabbim ol derse olur tek tesellim bu

embriyologlar iki tane çözmüştü. doktorda çözüneni dondurmak istemedi. zaten dondurulmuş embriyo sayım azdı. boşa gidecek bari koyalım dedi
"Boşa gitmesin koyalım " cümlesiyle mi koydurdunuz gerçekten 2 tane 😳 gönlünüze göre olsun tabi de bu işler öylesine yapalım deneyelim ile biraz risk gibi. Değer yüksek geldi bana ama zaten kısa sürede kese oluşur belli olur hayırlısı olsun

Kızim bana güvenip kimse çocuk yapmasın beni ilgilendirmez diyor🙂
Şimdi öyle der bebekleri görünce hiç dayanamaz🥰 tabiki onun görevi değil tam ergenlik döneminde birde ama yardımları oluyor ister istemez😅 Rabbim kolaylik versin canim sana kimseye ihtiyaç duyurmasin

Merhaba benim 3. Gün embriyosuydu 11.gün 500 13 .gün 1242 idi bende drun azizligine uğradım çok iyi kalitedeki çift blast iki tane embriyom tutmayınca Dr bey bunuda çift koyalım ikisininde tutma htimali çok düşük dedi ve yanıldı 8 haftalık hamileyim ikizlere🥲
Tutma ihtimali düşük denilen embriyonuzun kalitesi nasildi

Benim de çift embriyoydu 12. Gün 354 16. Gün 1829 20. Gün 8945 di iki tanesi tutmuş ama biri gelişmedi 1 tanesi gelişti ikis olabilir sizinde belki hayırlısı olsun 🌸

Selamlar, 5. gun 2 tane transfer edildi.
10.gün değer 549.
Anlaşılmaz biliyorum ama boyle yaşayıp ikiz gebelik yaşayam var mı ?
Değer yüksek çıkınca ikiz çok olmasını ister olduk 😇

10.gün değer 549.
Hayırlı olsun benim 10.gün 600 çıkmıştı ama tek bebek var ☺️ doktorum ikiz de olabilir demişti ama değerle hiç anlaşılmıyor gerçekten

10.gün değer 549.
10. Gün 382
11. Gün 782 beta benim çıkmıştı. İkiz canım. Senin 10. Gün değerin benden fazla inşallah gönlüne göre olsun 🙏🏻🧿🥰
Ama doktorumun dediği değerden ikiz kesinlikle diyemeyiz 2 kese görüntüsünü baz alıyoruz demişti ama ben ikiz olduğuna eminim değerden içime öyle doğuyordu öyle oldu 🥰
Max 10 güne kese randevusunda netleşir seninde

10. Gün 382
11. Gün 782 beta benim çıkmıştı. İkiz canım. Senin 10. Gün değerin benden fazla inşallah gönlüne göre olsun 🙏🏻🧿🥰
Ama doktorumun dediği değerden ikiz kesinlikle diyemeyiz 2 kese görüntüsünü baz alıyoruz demişti ama ben ikiz olduğuna eminim değerden içime öyle doğuyordu öyle oldu 🥰
Max 10 güne kese randevusunda netleşir seninde
Canım benim ne güzel yazmışsın mutlu oldum 🙂 Sonucu aldıgımdan beri ikiz olmasını çok ister oldum. Heyecan bastı. Eğer kısmetse inş Allahın izniyle iki kese görebiliriz.
Yarın 2. testi vericez bakalım sana haber verıcem duaların için 🫶🏻 Sağlıkla kucağına bebeklerini almanı dilerim🌸

Canım benim ne güzel yazmışsın mutlu oldum 🙂 Sonucu aldıgımdan beri ikiz olmasını çok ister oldum. Heyecan bastı. Eğer kısmetse inş Allahın izniyle iki kese görebiliriz.
Yarın 2. testi vericez bakalım sana haber verıcem duaların için 🫶🏻 Sağlıkla kucağına bebeklerini almanı dilerim🌸
B Buddy x bir sorum olacak sonucu öğrendıgımden beri rahatsız edıcı bel agrısı , kasık ağrısı yok, nazar değmesin ama kendimi iyi hissediyorum.
Sadece bu sefer göğüs ağrısı ve hassiyeti çok.
Umarım herşeyin yolunda olduğuna işarettir 🎉

B Buddy x bir sorum olacak sonucu öğrendıgımden beri rahatsız edıcı bel agrısı , kasık ağrısı yok, nazar değmesin ama kendimi iyi hissediyorum.
Sadece bu sefer göğüs ağrısı ve hassiyeti çok.
Umarım herşeyin yolunda olduğuna işarettir 🎉
Allahın izniyle sağsalim sende kucağına al inşallah canım🙏🏻
ikizlerle ilgili nedense çok bilgi yok bende çok zorlanmıştım ilk haftalar korkmuştum belirtilerimi kıyaslayamayınca panik oluyordum 🥰
Benim işin komik yani hiç göğüs ağrım, sızım, hassasiyetim olmadı çok korkmuştum ama kişiye göre değişiyor canım mesela senin de tam tersi göğüs hassasiyetin çok. Yani belirtileri çok kafaya takmamaya çalış çok değişken oluyor o yüzden stres olma.
Bel ağrısı ve kasık ağrısı zaten benim 8. Haftada başlamıştı canım. Midem bulantım da 8. Haftaydı. Göğüslerim 29. Haftada hala acımıyor sadece 13. Haftada bi dolgunluk oldu öyle devam etti büyümeye ama acıma olmamıştı. Maşallah de kendine, mide bulantım yok dedikten 1 gün sonra mide bulantım başladı ve 15. Haftaya kadar devam etmişti 😄
İkizsin belirtilerin 2 katını yaşarsın aman şöyle böyle olur erken başlar belirtiler dediler herkes ama hiç de öyle olmadı açıkçası diyorum ya kişiden kişiye değişiyor stres olma o yüzden bende neden bu belirti yok onda var diye düşünme 🥰

Sabah yine pembe gibi tuvalet kağıdıma lekelenme ile uyandım sonra kahverengi lekelenmeye çevirdi, çok korktum.
Ama 2. test sonucu geldi 1774 geldı

Back
X