Ikiz gebelik degerden anlasilmaz zaten degeriniz 2 katiyla artmamis baştan. O yuzden ultrasonu bekleyinMerhaba, transferimin 9 gününde beta hgc em 317 çıktı 11 gününde 517 12 gününde 1000 den büyük çıktı ikiz gebelik midir sizce (dondurulmuş 5.gün embryosu 2 tane)
ikizi pek istemiyorum
embriyologlar iki tane çözmüştü. doktorda çözüneni dondurmak istemedi. zaten dondurulmuş embriyo sayım azdı. boşa gidecek bari koyalım dediOncelikle hayırlı olsun, ikiz istemediginiz halde neden iki embriyo transferi oldu? Drunuza soyleseydiniz tek transfer yapardı.
İkiz olma ihtimali var tabiki hem degerler yuksek hemde cift blast embriyo.
çift miydiniz siz de?Benim 10.gün 601 çıkmıştı ama tek bebek var. Değerden pek anlaşılmıyor ancak kese muayenesinde görürsünüz
Evetçift miydiniz siz de?
Değerden pek anlaşılmıyor ama değeriniz yüksek değil. Sizinki gibi düşük olup ikiz olan da var olmayan da. Sağlıkla gelsin hangisi olursaMerhaba, transferimin 9 gününde beta hgc em 317 çıktı 11 gününde 517 12 gününde 1000 den büyük çıktı ikiz gebelik midir sizce (dondurulmuş 5.gün embryosu 2 tane)
ikizi pek istemiyorum
Bnce ikiz gibiMerhaba, transferimin 9 gününde beta hgc em 317 çıktı 11 gününde 517 12 gününde 1000 den büyük çıktı ikiz gebelik midir sizce (dondurulmuş 5.gün embryosu 2 tane)
ikizi pek istemiyorum
Merhaba sizin 2. Tüp bebeğiniz galiba. Nerede yaptırmıştınızBnce ikiz gibi
Benim 580den 1200 e çıkmıştı başta korktuk dış gebelik falan mı diye sonra ikiz olduğunu öğrendik
Evet kalan dondurulmuşumuzu yaptıkMerhaba sizin 2. Tüp bebeğiniz galiba. Nerede yaptırmıştınız
Hadi bakalım ne güzelEvet kalan dondurulmuşumuzu yaptıkBahçeci
Umarım her şey yolunda giderHadi bakalım ne güzelben de ocakta bahçeciye gideceğim. Diyarbakır. İnşallah güzel olur ya ama şimdiden çok stresliyim. Süreçten ve sonrasından çok korkuyorum
İkiz istemiyormuydunuz peki ? Benim değerim de 11.gün 866 tiydi doktor ikiz olabilir demisti ama tek kese göründü zaten iki embriyo transferinde bile ikiz olma ihtimali çok düşüktür normalde sizin nasibimizde ikiz varmış tek embriyo transferinde bile bölünüp ikiz olabilir sonuçta daha yeni duydum çift embriyo transferi yapılıyor ikiside bölünüyor ve dördüz oluyorMerhaba benim 3. Gün embriyosuydu 11.gün 500 13 .gün 1242 idi bende drun azizligine uğradım çok iyi kalitedeki çift blast iki tane embriyom tutmayınca Dr bey bunuda çift koyalım ikisininde tutma htimali çok düşük dedi ve yanıldı 8 haftalık hamileyim ikizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?