Ikiz hamilelik ve progesteron dusuklugu

Yeni ben lazim

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
4.193
5.762
408
Iyi geceler hanımlar ben supriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.ve bugün doktor ikiz gebelik olabileceğini söyledi yani iki kese gördü.kan istedi bir hafta sonra gelmemi istedi.ben dayanamadım internetten sonuçlara baktım beta hgc gerçekten cok yüksekti 25955.91 ama progesteron hormonu cok düşük 9.1 sizce birsey olurmu düşünmekten hiç birşey yapamiyorum

Düşük ama çok düşük değil gibi sanki. En fazla takviye ilaç verir çoğumuzun hamileliğinde kullandığı şu meşhur ilaçtan. Rahat olun. Kanamanız falan yoksa endişe edecek birşeyde Yok. İnşallah sağ salim alırsınız kucağınıza

Merhaba canım aynı durumdayım acana nasılsın bebeklerini Kucağına aldin mi

Canım kaybolan ikiz sendromu yaşadık biri gitti şuan diğeriyle devam ediyoruz 32 haftalık olduk elhamdulıllah
Merhaba umarim saglikla dogum yapmissinizdir kaybolan ikiz sendromu yasamissiniz ayni durum bende de soz konusu kaybolacak mi bilemiyorum 8. Haftamdayim saglikli haftasiyla uyumlu kesesi duzgun bebegim bu sekilde. Digeri de 1 hafta geriden geliyor kesesi de kendisi de kucuk kenarda kosede bir yerde .. kacinci haftadaydiniz birisini kaybettiginizde. Size bir sorun yasattimi diger bebeginiz saglikla dogdumu bilgi verirseniz cok sevinirim.

Kizim suan iki yasinda yanimda uyuyor..kendi kendi ne kayboldu kesenin biri...hic bir sikinti yasamadim..kizimda normal dogumla saglikla dogdu.. cok.kucuk du 6 haftalik gittigimde vardi iki kese 8 haftalik.gittigimde yoktu..en fazla 9 olabilir ama.daha yukari degildi net hatirlayamadim...

Umarim sizde saglik.sihhatle kucaginiza alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…