Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba fikrinize ihtiyacım var tup bebek yontemiyle 13 haftalik ikiz bebeğe hamileyim.Haftaya doktoruma soracağım tabi ama sizede sormak istedim hamileyken ucak yolculugu yaptınız mi ya da be zaman yapılabilir simdiden teşekkürler
Canım merhaba, ben 2 aylıkken yaptım. Bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Sorun olmuyor ama elzem değilse yapma tabi. Uçaklar atmosferin üst tabakalarına çıktıkları için orada daha çok radyasyon var.
Canım merhaba, ben 2 aylıkken yaptım. Bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Sorun olmuyor ama elzem değilse yapma tabi. Uçaklar atmosferin üst tabakalarına çıktıkları için orada daha çok radyasyon var.
Benim ikiz değil ama 12.haftamda bende yolculuk yaptım ucakla
Riski su yoruyor insanı ve dikkat edilmesi gereken bir dönem oldugu icin endişeleniliyor
Ama ucak yolculugu düşük tehliken yoksa karışmıyorlar
Aynen öyle. Benim bir de çok uzundu. Arada kalktım yürüdüm uçağın içinde pıhtı atmasın diye filan. Ama arkadaşın da dediği gibi yorucu oluyor ve ben zorunda olmasam yapmazdım. İlk üç ayı geçmişsin dr sana bırakacaktır kararı büyük ihtimalle.
Benim ikiz değil ama 12.haftamda bende yolculuk yaptım ucakla
Riski su yoruyor insanı ve dikkat edilmesi gereken bir dönem oldugu icin endişeleniliyor
Ama ucak yolculugu düşük tehliken yoksa karışmıyorlar
Aynen öyle. Benim bir de çok uzundu. Arada kalktım yürüdüm uçağın içinde pıhtı atmasın diye filan. Ama arkadaşın da dediği gibi yorucu oluyor ve ben zorunda olmasam yapmazdım. İlk üç ayı geçmişsin dr sana bırakacaktır kararı büyük ihtimalle.
Arkadaşlar merhaba fikrinize ihtiyacım var tup bebek yontemiyle 13 haftalik ikiz bebeğe hamileyim.Haftaya doktoruma soracağım tabi ama sizede sormak istedim hamileyken ucak yolculugu yaptınız mi ya da be zaman yapılabilir simdiden teşekkürler
Ben 12 . Haftadayım Dr sorun olmaz hayatınıza devam edebilirsiniz diyor bir sorun yoksa dr larda sinirlamiyor ama ben evde oturduğum yerde bazen kulaklarımda falan basınç oluyo vücuttaki kan miktarının artmasından kaynaklı.aslinda diyeceğim şu çok zararlı olmayabilir ama olumsuz anlamda hiç etkisi yok demek kesinlikle doğru değil. Çoğul gebelikte daha fazla etkilenebilirsiniz eğer elzem bir durum değilse girmemeniz daha iyi olur ben uçak kullanmadım ama hamilelikte kullanmış birileri yazar ve umarım doğru karar vermeniz de yardımcı olurlar