Öyle mi dersiniz ya sizinki tekil mi Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza aldırsın büyütsünHayır canım çok değil ben su an 31+2’deyim 9 kilo aldım. Senin iki gebelikle bu haftada bu kiloyu alman cok doğal.
Evet canım benim tek gebelik. Amin inşallah hepimizinkini.Öyle mi dersiniz ya sizinki tekil mi Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza aldırsın büyütsün
Merhaba Allah uzun ömürler versin. Sizinki erken doğum olmuş. 33. haftasında da 12 kilo normal. diğer üye eğer erken doğum yapmazsa güzel gidiyor kilosuBenim doktorum 10-12 kiloyu geçme demişti. Dikkat ettim 12 kilo aldım ama 5 kilosu 20. Haftada dikkat etmeyip bol bol yediğim için. Geri kalanı az az aldım. 33 de doğdular
En fazla 2-3 kilo daha alırdımMerhaba Allah uzun ömürler versin. Sizinki erken doğum olmuş. 33. haftasında da 12 kilo normal. diğer üye eğer erken doğum yapmazsa güzel gidiyor kilosu
Son aylarda daha fazla alınıyor bende 4-5 kiloyu bulurdu.En fazla 2-3 kilo daha alırdım
Tamam.Son aylarda daha fazla alınıyor bende 4-5 kiloyu bulurdu.
Ben de aynı haftadayım 7 kilo aldım normal diyor beslenme uzmanım,toplamında 16 kilo hakkım varSelamün Aleyküm. İkiz gebelikte hangi ayda kaç kilo aldınız kaç kilo ile başladınız ? 26. Haftamdayım 7-8 kilo aldım çok almışım gibi geliyor
Dizinde mi ikiz acaba,benim dr da 16 kilo dedi be daha az ne daha fazla alma dediBenim doktorum 10-12 kiloyu geçme demişti. Dikkat ettim 12 kilo aldım ama 5 kilosu 20. Haftada dikkat etmeyip bol bol yediğim için. Geri kalanı az az aldım. 33 de doğdular
İkiz. Büyüdü benimkiler artık 6 yaşındalarDizinde mi ikiz acaba,benim dr da 16 kilo dedi be daha az ne daha fazla alma dedi
Ben de 7 almışım 8 değil gibi duruyor. Sizin boy kaç, kaç kilo ile başladınızBen de aynı haftadayım 7 kilo aldım normal diyor beslenme uzmanım,toplamında 16 kilo hakkım var
Tam 19 kilo almıştım 37+0da doğuma girdim son aylarda çok aldımSelamün Aleyküm. İkiz gebelikte hangi ayda kaç kilo aldınız kaç kilo ile başladınız ? 26. Haftamdayım 7-8 kilo aldım çok almışım gibi geliyor