İkiz gebelikte kilo

sileg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2023
52
15
Selamün Aleyküm. İkiz gebelikte hangi ayda kaç kilo aldınız kaç kilo ile başladınız ? 26. Haftamdayım 7-8 kilo aldım çok almışım gibi geliyor

Hayır canım çok değil ben su an 31+2’deyim 9 kilo aldım. Senin iki gebelikle bu haftada bu kiloyu alman cok doğal.

Benim doktorum 10-12 kiloyu geçme demişti. Dikkat ettim 12 kilo aldım ama 5 kilosu 20. Haftada dikkat etmeyip bol bol yediğim için. Geri kalanı az az aldım. 33 de doğdular

Öyle mi dersiniz ya sizinki tekil mi Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza aldırsın büyütsün
Evet canım benim tek gebelik. Amin inşallah hepimizinkini.🙏🏻 normal almışsınız kilo ama bundan sonra da daha da dikkat ederek en aza indirirseniz cok daha iyi olur sizin için

Benim doktorum 10-12 kiloyu geçme demişti. Dikkat ettim 12 kilo aldım ama 5 kilosu 20. Haftada dikkat etmeyip bol bol yediğim için. Geri kalanı az az aldım. 33 de doğdular
Merhaba Allah uzun ömürler versin. Sizinki erken doğum olmuş. 33. haftasında da 12 kilo normal. diğer üye eğer erken doğum yapmazsa güzel gidiyor kilosu

Selamün Aleyküm. İkiz gebelikte hangi ayda kaç kilo aldınız kaç kilo ile başladınız ? 26. Haftamdayım 7-8 kilo aldım çok almışım gibi geliyor
Ben de aynı haftadayım 7 kilo aldım normal diyor beslenme uzmanım,toplamında 16 kilo hakkım var

Dizinde mi ikiz acaba,benim dr da 16 kilo dedi be daha az ne daha fazla alma dedi

X