Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim doktorum 10-12 kiloyu geçme demişti. Dikkat ettim 12 kilo aldım ama 5 kilosu 20. Haftada dikkat etmeyip bol bol yediğim için. Geri kalanı az az aldım. 33 de doğdular
Evet canım benim tek gebelik. Amin inşallah hepimizinkini. normal almışsınız kilo ama bundan sonra da daha da dikkat ederek en aza indirirseniz cok daha iyi olur sizin için
Benim doktorum 10-12 kiloyu geçme demişti. Dikkat ettim 12 kilo aldım ama 5 kilosu 20. Haftada dikkat etmeyip bol bol yediğim için. Geri kalanı az az aldım. 33 de doğdular
Merhaba Allah uzun ömürler versin. Sizinki erken doğum olmuş. 33. haftasında da 12 kilo normal. diğer üye eğer erken doğum yapmazsa güzel gidiyor kilosu
Merhaba Allah uzun ömürler versin. Sizinki erken doğum olmuş. 33. haftasında da 12 kilo normal. diğer üye eğer erken doğum yapmazsa güzel gidiyor kilosu