- 8 Eylül 2019
- 715
- 298
- 53
- 35
- Konu Sahibi Arzularrrrrr
-
Korkmayın stres yapmanız daha kötü etkiler.Merhaba arkadaslar.Ben tup bebekle ikiz gebeyim,ama kesenin biri bostu 5+1 gittigimizde.Doktor daha yeni,sonradan olusacak dedi ama bu gun 6+0 lekelenme var.Cok korkuyorum,bos kese duserse,o biri keseye de nese olurmu.Lutfen bilgili arkadaslar yorum yazin.Bugun pazar.yarin gidicem doktora.Cok korkuyorumm
Tesekkurler canim,elimde degil ammaKorkmayın stres yapmanız daha kötü etkiler.
Bu süreçte uzanın dinlenin zaten yarın gidecekmişsiniz doktora size gerekenleri söyler
Sakin olmaya çalışacaksın bunu denemelisinTesekkurler canim,elimde degil amma
Calisiyorum canim,bakalim yarin nasil olucakSakin olmaya çalışacaksın bunu denemelisin
Kirmizi degil canim kahverengiKan kırmızı değilse pek sorun olmaz sabırla bekleyin
Doktor yok canim acilde pek.doktorum ilaclari soyledi,onlari yaptim bakalim hayirlisiLekelenme varsa ihmal etmeyin acile gidin derim ben lekelenme kanama gebelikte olabiliyor hem de cok sıklıkta ama isi saglam tutmak gerek diye dusunuyorum
Doktorunun bilgisi varsa sorun olmaz allahin izniyle istirahat et bol bolDoktor yok canim acilde pek.doktorum ilaclari soyledi,onlari yaptim bakalim hayirlisi
Canım sen kalp atışını duymadın demi daha diğerinin de ? Doktorunu arayıp söyledin demi ? Kanama veya lekelenme kesenin dışında da olabiliyormuş o sıkıntı değil keseden geliyorsa sıkıntı oluyormuş . Progestan iğne verdi mi doktor sanaMerhaba arkadaslar.Ben tup bebekle ikiz gebeyim,ama kesenin biri bostu 5+1 gittigimizde.Doktor daha yeni,sonradan olusacak dedi ama bu gun 6+0 lekelenme var.Cok korkuyorum,bos kese duserse,o biri keseye de nese olurmu.Lutfen bilgili arkadaslar yorum yazin.Bugun pazar.yarin gidicem doktora.Cok korkuyorumm
Yok canim daha sabah gidicez,sabaha kala bilsek.aradim,proluton igne vuruyorum zaten haftada 1 defa.bugun de vurdum sabah.bakalim nasil olucak canim,sen nasilsin.kalp atisi icin gittinmi senCanım sen kalp atışını duymadın demi daha diğerinin de ? Doktorunu arayıp söyledin demi ? Kanama veya lekelenme kesenin dışında da olabiliyormuş o sıkıntı değil keseden geliyorsa sıkıntı oluyormuş . Progestan iğne verdi mi doktor sana
Var canim,bakalim uzanikliyim hepDoktorunun bilgisi varsa sorun olmaz allahin izniyle istirahat et bol bol
Yok canım daha benim 12 ekimde kalp atışı randevum ben progestan vuruluyorum her gün senin neden haftada birYok canim daha sabah gidicez,sabaha kala bilsek.aradim,proluton igne vuruyorum zaten haftada 1 defa.bugun de vurdum sabah.bakalim nasil olucak canim,sen nasilsin.kalp atisi icin gittinmi sen
Proluton dozaji progestandan buyuk canim.progestan bende hep ateş yapti,o uzden onu kullanamiyorumYok canım daha benim 12 ekimde kalp atışı randevum ben progestan vuruluyorum her gün senin neden haftada bir
Anladım bende 50mg kullanıyorum ne zamana kadar kullanıcaz bu iğneyi acabaPr
Proluton dozaji progestandan buyuk canim.progestan bende hep ateş yapti,o uzden onu kullanamiyorum
Bilmiyorum vallaAnladım bende 50mg kullanıyorum ne zamana kadar kullanıcaz bu iğneyi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?