İkiz gebelikte kanama

Teacher0678

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2018
38
59
8
34
arkadaşlar merhaba 7+3 haftalık ikizleri bekliyorum 3 gündür akıntıyla kanamam geliyor çok fazla değil ama tedirgin oluyorum ister istemez dr progestan ilaca başlattı bir tane de iğne oldum süreç nasıl işliyor başına gelenlerden yardım bekliyorum

Merhaba, benimde benzer durumum var , daha bebeklerimde görünmedi, 3. bir kese olusumu gordu gecen hafta dr, ama kese dolmaz buyuk ihtimal dedi, gecen hfta 2 kesede yolk kesesi gorunurken bu hafta 1 tanesinde hic bisi goremedi ,bende anlamadım ( haftaya kesin bişi gormeliyiz yoksa bos gebelik olabilir dedi. ne zaman hamile kaldıgımı gun olarak biliyorum 6+5 teyim o hesaplamayla. İçerde 2-3 haftadır kanama var eski kan demişti ama bu hafta plasenta etrafında kan gördü, ama nokta halinde kahve lekelenme geliyor sadece o da her gun diil..sizin durumunuz nasıl gelişti bebekleriniz ne zaman göründü ?

Geçmiş olsun biz 4 haftalıkken tek kese görmüştük 7.haftada ikiz olduğunu öğrendik kanamam 1 hafta sürdü 12.haftaya kadar progestan kullandım

Benim dısarıya gelen bir kanamam yok , ama içeride var olan bir kanama gorunuyor ultrasonda.. haftada bir iğne , gunde 3 kere progestan hap kullanıyorum. İnşallah bir sorun yoktur diye dua etmekten başka çare yok.
Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi

Kendiliğinden kayboluyor o kanama inş biraz kahverengi gelir belki korkma inşallah hepimiz alırız

Geçmiş olsun biz 4 haftalıkken tek kese görmüştük 7.haftada ikiz olduğunu öğrendik kanamam 1 hafta sürdü 12.haftaya kadar progestan kullandım
Merhabalar eski bir post ama belki gorursunuz. Bende 6 haftalik hamileyim iki kese gozuktu birinde bebek gozuktu digerinde gozukmuyor. Iki gun once asiri kanamam oldu kese disinda hala ara ara az devam ediyor. Sizdede kirmizi kan gibimiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…