Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal tek gebelikte olduğu gibi, ultrasonla nasıl boyu gramı ölçüyorlarsa ense kalınlığı da o şekilde ölçülüyor, stres yapılacak hiçbir şey yok inanın.Arkadaşlar 13+4 oldum yarın kontrole gidicem ama ikiz gebelikte ikili taramayı falan nasıl yapıyorlar bir çok şey okudum kafam karıştı ense kalınlığına nasıl bakıyorlar durduk yere stres oldummutlaka vardır ikiz gebelik geçirenler yardım lütfeeen
Hayır canım benm tekKan ile bakılmıyor falan yazan yerler var kafam çok karıştı ikiz mi sizin de
Bilmem, ben ne ikili, ne üçlü testte, ne detaylı ultrasonda panik yapmadım.İster istemez panik yapıyorsun heralde yaa
11+3 te öğrendim ben, sen öğrendin mi bebişlerin cinsiyetlerini :)Cinsiyeti kaçıncınhaftadaöğrendin peki
Yok canm çok merak ediyorum belki yarın öğreniriz cinsiyetlerini yaa11+3 te öğrendim ben, sen öğrendin mi bebişlerin cinsiyetlerini :)
Neden böyle panik yaptım bilmiyorum halbuki rahattım ben hem hamilelik öncesi hem de kaldığımı öğrendiğimde eşim benden daha panik o etkiledi belki deCanim benim de tek ama panik yapma lutfen. Ultrasonla boyle pit pit karnina vurup bebegin arkasini donmesini sagliyolar. Sonra ense ve burun olculuyo. Orada tek tek not aliniyo kalp atis hizi, beyni vs. Bir de karnin tok olmali ve tuvaletini yapmis olmaliymissin. Ben ac gittim yemeden sokmadilar ultrasona. Sonra kan veriyosun. Onda da senin yasinda senin kan degerlerindeki kac kadinda down sendromlu gebelik görülmus yuzdesini veriyo. Ben de cok stres olmustum ama hemencik atlattik cok sukur. Biz de once kendi doktorumuz bakti sikinti goremedim ama detayliyi oneriyoruz en azindan iciniz rahatlar dedi ve oyle yonlendirdi.
Bebeğin pozisyonu uygun olursa öğrenebilirsinizYok canm çok merak ediyorum belki yarın öğreniriz cinsiyetlerini yaa
Kanda bakılmıyor ikizlerde sadece enseye ulrtosonda bakar. Kanda fazladan değer çıkıyor ikizlerde doğru bilgi veremiyorlar. Stres yapmanıza gerek yok normal ultroson kontrolü gibi 1 dklık işArkadaşlar 13+4 oldum yarın kontrole gidicem ama ikiz gebelikte ikili taramayı falan nasıl yapıyorlar bir çok şey okudum kafam karıştı ense kalınlığına nasıl bakıyorlar durduk yere stres oldummutlaka vardır ikiz gebelik geçirenler yardım lütfeeen
Ikiz bebekte 2li test yapilmazmis haberiniz olsun. Bizim bir arkadasin kardesi ikiz bebek icin yaptirmis 2.li testi yapmis down demis baska doktora gittiler sağlıklı oldular.Arkadaşlar 13+4 oldum yarın kontrole gidicem ama ikiz gebelikte ikili taramayı falan nasıl yapıyorlar bir çok şey okudum kafam karıştı ense kalınlığına nasıl bakıyorlar durduk yere stres oldummutlaka vardır ikiz gebelik geçirenler yardım lütfeeen