Selam hanımlar. Ben gecikmemin 6. Günü kan verdim değerim 3800 çıkmıştı. Ve doktor normal ultrasonla baktı keseyi de belirli belirsiz gördü 6 mm dedi. Ama kime değerimi söylüyorsam ikize hamile olabilirsin diyorlar bu doğru mu acaba. Pazartesi günü zaten randevum var o zaman 6+2 haftalık olucam o zaman daha iyi görülecek ama merak ettim bilen car mı ikiz beta hcg değerleri kaç olur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkiz gebelikte beta hcg kaç oluyor bilen vad mıı
- Konu Sahibi Amine2001
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Onu doktor görürse söyler ama bence normal kişiden kişiye değişir bu değerSelam hanımlar. Ben gecikmemin 6. Günü kan verdim değerim 3800 çıkmıştı. Ve doktor normal ultrasonla baktı keseyi de belirli belirsiz gördü 6 mm dedi. Ama kime değerimi söylüyorsam ikize hamile olabilirsin diyorlar bu doğru mu acaba. Pazartesi günü zaten randevum var o zaman 6+2 haftalık olucam o zaman daha iyi görülecek ama merak ettim bilen car mı ikiz beta hcg değerleri kaç olur
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinOnu doktor görürse söyler ama bence normal kişiden kişiye değişir bu değer
- 26 Şubat 2024
- 275
- 52
- 13
- 24
Benim adetim geciktigi 9. Gün 10447 idi gittim iki kese vardı biri boştu şu an iki aylık olduk ve boş olan kese kayboldu tek gebeliğim devam ediyor çok şükürSelam hanımlar. Ben gecikmemin 6. Günü kan verdim değerim 3800 çıkmıştı. Ve doktor normal ultrasonla baktı keseyi de belirli belirsiz gördü 6 mm dedi. Ama kime değerimi söylüyorsam ikize hamile olabilirsin diyorlar bu doğru mu acaba. Pazartesi günü zaten randevum var o zaman 6+2 haftalık olucam o zaman daha iyi görülecek ama merak ettim bilen car mı ikiz beta hcg değerleri kaç olur
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin minik Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim adetim geciktigi 9. Gün 10447 idi gittim iki kese vardı biri boştu şu an iki aylık olduk ve boş olan kese kayboldu tek gebeliğim devam ediyor çok şükür
- 26 Eylül 2024
- 285
- 107
- 18
- 27
Ablamda kizini ogrendiginde betasi bu rakama yakindi ve tek bebekti :) hayırlı olsun saglikla kucagina alırsın inşallah bize de dua et bizde bu duyguyu tadalim, hamilesin kabul olur :)Selam hanımlar. Ben gecikmemin 6. Günü kan verdim değerim 3800 çıkmıştı. Ve doktor normal ultrasonla baktı keseyi de belirli belirsiz gördü 6 mm dedi. Ama kime değerimi söylüyorsam ikize hamile olabilirsin diyorlar bu doğru mu acaba. Pazartesi günü zaten randevum var o zaman 6+2 haftalık olucam o zaman daha iyi görülecek ama merak ettim bilen car mı ikiz beta hcg değerleri kaç olur
- 19 Ekim 2024
- 845
- 259
- 18
Betayla değilde keseyle ikiz olduğu öğreniliyorSelam hanımlar. Ben gecikmemin 6. Günü kan verdim değerim 3800 çıkmıştı. Ve doktor normal ultrasonla baktı keseyi de belirli belirsiz gördü 6 mm dedi. Ama kime değerimi söylüyorsam ikize hamile olabilirsin diyorlar bu doğru mu acaba. Pazartesi günü zaten randevum var o zaman 6+2 haftalık olucam o zaman daha iyi görülecek ama merak ettim bilen car mı ikiz beta hcg değerleri kaç olur
- 2 Mart 2021
- 992
- 552
- 53
Merhaba gecıkmemın 6. Gunu beta hcg degerım 12.000 di ama ikiz degıl tek bebek var 20 haftalık olacagımSelam hanımlar. Ben gecikmemin 6. Günü kan verdim değerim 3800 çıkmıştı. Ve doktor normal ultrasonla baktı keseyi de belirli belirsiz gördü 6 mm dedi. Ama kime değerimi söylüyorsam ikize hamile olabilirsin diyorlar bu doğru mu acaba. Pazartesi günü zaten randevum var o zaman 6+2 haftalık olucam o zaman daha iyi görülecek ama merak ettim bilen car mı ikiz beta hcg değerleri kaç olur
Maşallah allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Merhaba gecıkmemın 6. Gunu beta hcg degerım 12.000 di ama ikiz degıl tek bebek var 20 haftalık olacagım
- 2 Mart 2021
- 992
- 552
- 53
Amin cok sagolun size de aynı sekıldeMaşallah allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
- 22 Nisan 2024
- 108
- 28
- 13
- 36
Benimde adetimin 2. Gecikmesinden sonra beta 10000 lerdeydi 6 haftalıktı iki kese vardı ama biri oluşmadı kayboldu zamanla bebeğim doğdu çok şükürSelam hanımlar. Ben gecikmemin 6. Günü kan verdim değerim 3800 çıkmıştı. Ve doktor normal ultrasonla baktı keseyi de belirli belirsiz gördü 6 mm dedi. Ama kime değerimi söylüyorsam ikize hamile olabilirsin diyorlar bu doğru mu acaba. Pazartesi günü zaten randevum var o zaman 6+2 haftalık olucam o zaman daha iyi görülecek ama merak ettim bilen car mı ikiz beta hcg değerleri kaç olur
Merhaba bende adetimin 10 ncu gunu kan verdim 18773 cikti iki gun sonra verdim 23442 cikti cok merak ediyorum acaba benim bebegim ikiz olabilirmi yada bir sorunmu var daha randevum iki ay sonra cok merak ettim yardimci olabilirmisinizBenim adetim geciktigi 9. Gün 10447 idi gittim iki kese vardı biri boştu şu an iki aylık olduk ve boş olan kese kayboldu tek gebeliğim devam ediyor çok şükür