• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz gebelikte asiri mide bulantisi ve kusma!

Bisey daha sorucam aranizda ilac kullanan varmi kullandiginiz haldemi kusmalariniz oluyo. Ben ilac kullaniyorm mecburen kusmak iyu degil dedibcunku doktorm siz ne kullaniyosnz acaba?

Bisey daha sorucam aranizda ilac kullanan varmi kullandiginiz haldemi kusmalariniz oluyo. Ben ilac kullaniyorm mecburen kusmak iyu degil dedibcunku doktorm siz ne kullaniyosnz acaba?
kusmak tabi güzel değilde, bi yandanda gebeliğin iyi gittiğinin işaretidir aslında. benim gebeliğimde ikizdi ve ben felaket kustum, ilaç kullansamda fayda etmedi, 4 ayım bitti 46 kg idim . yiyemez oldum bir kaç kez serum taktılar o bir iki gün rahatlatıyordu. 19 haftam bitene kadar kustum, yemek borumda yırtılma oldu dr lar mide kanaması sandı oderece düşünün.
Allah a şükür 20. haftaya başlarken geçmişti.
vitamin ilacımı bile yutamaz olmuştum dr bana yutamıyorsan günde 4-5 adet hac hurması ymeye çalış demişti, besin değerleri sana yeter demişti.

kusmak tabi güzel değilde, bi yandanda gebeliğin iyi gittiğinin işaretidir aslında. benim gebeliğimde ikizdi ve ben felaket kustum, ilaç kullansamda fayda etmedi, 4 ayım bitti 46 kg idim . yiyemez oldum bir kaç kez serum taktılar o bir iki gün rahatlatıyordu. 19 haftam bitene kadar kustum, yemek borumda yırtılma oldu dr lar mide kanaması sandı oderece düşünün.
Allah a şükür 20. haftaya başlarken geçmişti.
vitamin ilacımı bile yutamaz olmuştum dr bana yutamıyorsan günde 4-5 adet hac hurması ymeye çalış demişti, besin değerleri sana yeter demişti.
Simdilik ilac fayda ediyo bakalm enazindan biseyler yemeye calisiyorm insalah ilerleyen zamanlarda kotulesmem allah yardimcimiz olsun..

Ben çalıştığım halde ilaç kullanmadım. Dr 3-4 aya kadar kusmaların bebekleri etkilemez, beslenemiyorum diye düşünme, canın isterse ye istemezse zorlama ve bol su iç dedi ilaç vermedi.4. Aydan sonra da devam ederse bakarız dedi. Çok şükür 18 haftada bitti bulantılar kusmalar. Bu süre zarfında çok su içtim ve 5 kilo verdim. Ama artık yavaş yavaş alıyorum kiloları :KK12:

Ben çalıştığım halde ilaç kullanmadım. Dr 3-4 aya kadar kusmaların bebekleri etkilemez, beslenemiyorum diye düşünme, canın isterse ye istemezse zorlama ve bol su iç dedi ilaç vermedi.4. Aydan sonra da devam ederse bakarız dedi. Çok şükür 18 haftada bitti bulantılar kusmalar. Bu süre zarfında çok su içtim ve 5 kilo verdim. Ama artık yavaş yavaş alıyorum kiloları :KK12:
Ama bulanti varken su icmek daha bi iskence nasil ictin ;) doktorm sabah aksam al dedi ilac ama ben gunde 1 tane aliyorm hafiflerde insalah birakirim ilaci..

İnşallah
Ama bulanti varken su icmek daha bi iskence nasil ictin :KK66: doktorm sabah aksam al dedi ilac ama ben gunde 1 tane aliyorm hafiflerde insalah birakirim ilaci..

İnşallah hafifler canım. Valla limon sıkıp içmeye çalışıyordum. Sade suyu içemiyordr insan ama sürekli şişem elimde yudum yudum içiyordum. Bide hergün bir tane havuç yiyirum. Çok şükür ikisinin de suyu iyiymiş. Bundan sonra da önemli olan beslenmem.

Arkadaslar 16.haftaya girdim ve bir haftadir kusmalarim yok :) umarim böyle devam eder.
Bazen sabahlari ögürüyorum o kadar.

Back