Gebelikte mide bulantısı devamlı mı olur iki gündür yok korkuyorum

Hiccc korkmayin, bende ikiz başlayıp tek devam ediyorum 11 .haftam, size Instagram'da cevap verdim sanırım, mide bulanır geçer, bel ağrır karın ağrır geçer, korkulacak olan şiddetli ağrılar kanama falan, bazen hiç ağrı bulanti hassasiyet olmaz normal bir gün gibi, bir an bir anı tutmaz, böyle şeylerle stres yapmayın, Allah korusun düşük durumunda anlamadım ben en ufak değişiklik olmadı leke bile olmadi 8.haftada kalbi durmuş 13.haftada fark edildi önceki gebeliğimde ve normal gebelik belirtileri sürdü kurtajdan sonra bile birkaç gün sürdü yani bunlarla kendinizi germeyin, bende tuvalete gitmekten çok korkuyorum mesela korkmayın desemde tuvalete giderken hep tedirginim hep bı ihtimaller zinciri, ama tedbirini alıyorum gerisi Allah'ın takdiri bunu da biliyorum, rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❣️
İnanın aynen öyleyim tuvalete giderken ödüm kopuyor nedense akıntılı bir gebelik yaşıyorum böyle sanki ıslak hissediyorum hemen gidiyorum korka korka her seferinde binlerce şükür ediyorum kanama yok diye ah ne garip duygular ya ☺️

İnanın aynen öyleyim tuvalete giderken ödüm kopuyor nedense akıntılı bir gebelik yaşıyorum böyle sanki ıslak hissediyorum hemen gidiyorum korka korka her seferinde binlerce şükür ediyorum kanama yok diye ah ne garip duygular ya ☺️
Akinti normal şeffaf olsun yeter günde dört beş tane çamaşır değiştiriyorum pedde pişik yapıyor sürekli, akıntı korkutmasin doğal süreçte rengindeki değişim sıkıntı, rabbim sıkıntısız kucağımıza almayı nasip eder inşallah ♥️

Mide bulantısı en son takilmaniz gereken bi konu. Bende 4 düşük yaptım şuan yaşayan ve sağlıklı olan 2 oğlum var. Ve üçüncüsüne Gebeyim. Bütün gebeliklerimde 5. Aya kadar mide bulantısı çektim. Aşırı kötü ve zor bir süreçti. Yediğimi atıyordum hiç bişeye tahammülüm kalmamıştı.. mide bulantı ilaçları kullanmak zorunda kalıyordum yoksa ayakta duramıyordum o ilaçları kullanmak bile beni üzüyordu acaba bebise zararlı mı diye düşünüp dururdum.... Ablalarim olsun eltilerim olsun yengelerim sadece ilk ay mide bulantısı çekerdi sonra geçerdi. Bana da sasarlardi nasıl böyle devam eder diye. Diyeceğim o ki kadından kadına değişir bu durum. Aklına kötü şeyler getirip kendini strese koyma. Bende zamanında herşeye takilirdim böyle.. şuan kendime üzülüyorum nasipte varsa olurmuş zaten kendimi bosa üzmüş strese koymuşum diyorum :)

Selam kızlar insallah herkes iyidir ❤️

Ben 3 düşük sonrası tüp bebek ile ikiz gebeliğe başladım 1 bebeğimi kaybettim.
Çok şükür 1 bebeğim ile yola devam ediyorum.
10+1 bugün.

Gün arasında ara sıra mide bulantım oluyordu o beni rahatlatıyordu çok şükür bebek sağlıklı diye bulantı hapı falan da kullanmıyorum özellikle.

Dünden beri bulantım yok artık tedirgin olmaya başladım. Kayıplar çok olunca insan yine mi diye korkuyor. Bulantısı olanlar bana bilgi verebilir mi her gün muhakkak mideniz kötü oluyor mu her gün olması mı gerekiyor nasıl bir fikir yürüteceğimi şaşırdım açıkçası
Benim de aynıydı birkaç gün mide bulantısından sonra bir sakinlik oluyordu. Oysa ki mide bulantısını çekerken de rahatsız oluyordum olmayıncada endişeleniyordum.🤣 ama bu bir problem değil hamileliğinin keyfini çıkar.

X