İkiz gebelik

Hayırlı olsun canim 🧿 benimde iki kese göründü değerim 10.000 çıktı doktorum ikiz olabilir dedi beta değer yükseliş ve kese önemli en başta canım
Canım senin kasık ağrın çift taraflı mı tek taraflı mıydı bide bu 10000 kaçıncı günün değeriydi

Canım sen tedavi görmüş müydün yumurta ölçülerin nasıldı çatlatma iğnesi falan yaptın mı
Klomen ve Ovitrelle kullanmıştım ben 2 tane 15 mm yumurtam vardı ama 1 ay önce üçüz olduğunu öğrendik ve iki tanesine redüksiyon yapıldı maalesef.Şuan tek bebeğim kaldı 16 haftalık.Kullanacaksanız 2 tane yumurtanız oluşursa o ayı pas geçmenizi tavsiye ederim.Bu süreç bayağı zorlu çünkü.Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın 🙏

Klomen ve Ovitrelle kullanmıştım ben 2 tane 15 mm yumurtam vardı ama 1 ay önce üçüz olduğunu öğrendik ve iki tanesine redüksiyon yapıldı maalesef.Şuan tek bebeğim kaldı 16 haftalık.Kullanacaksanız 2 tane yumurtanız oluşursa o ayı pas geçmenizi tavsiye ederim.Bu süreç bayağı zorlu çünkü.Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın 🙏
Canım ben çok korkuyorum şahsen çünkü 10 yumurta gelişti ve hepsi çatlamış en büyüğü 17 ve 20 mm dedi kaçı tuttu bilmiyorum yada tutarmı biri onuda bilmiyorum diğerlerinin büyüklüğünü söylemedi ne olacak bilmiyorum ama Allah'tan sadece hayırlı sağlıklı bir bebek diliyorum inşallah herkesin gönlüne göre versin

Canım ben çok korkuyorum şahsen çünkü 10 yumurta gelişti ve hepsi çatlamış en büyüğü 17 ve 20 mm dedi kaçı tuttu bilmiyorum yada tutarmı biri onuda bilmiyorum diğerlerinin büyüklüğünü söylemedi ne olacak bilmiyorum ama Allah'tan sadece hayırlı sağlıklı bir bebek diliyorum inşallah herkesin gönlüne göre versi
Peki sen

Peki sen ovitreleyi tam 15 mm oldugu gün mü yaptın

Peki sen ovitreleyi tam 15 mm oldugu gün mü yaptın
2 gün sonra yapmıştım.Rabbim gönlüne göre sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah 🙏 Keşke doktorlar çoğul gebelik konusunda uyarsalar daha en başından.Şahsen bilseydim hiç riske girip bu acıyı yaşamazdım.Redüksiyon gibi bi olayı yaşamaktansa sadece tek yumurtam olana kadar sabreder o ay şansımı denerdim.

2 gün sonra yapmıştım.Rabbim gönlüne göre sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah 🙏 Keşke doktorlar çoğul gebelik konusunda uyarsalar daha en başından.Şahsen bilseydim hiç riske girip bu acıyı yaşamazdım.Redüksiyon gibi bi olayı yaşamaktansa sadece tek yumurtam olana kadar sabreder o ay şansımı denerdim.
Allah razı olsun canım benim çok sağol ben çoğul riskini bile bile göze aldım çünkü ben doğal yolla gebe kalınca sağlıksız oluyor 4 düşüğüm oldu mecbur tedavi gerekli fakat doktor yüksek doz veriyor bence doz düşürülmeli

Çift yumurta ikizi benim.Aynen dediğiniz gibi önce sağlık🤲
Bende 5+1 değerim 15429 çıktı sizce 2 kese mi var yarın doktor kontrolüm var kalp atışı için gidicem ama bana 2 kese var gibi geldi doktor bilgi vermedi

Eklentiler

• IMG_6605.jpeg
    IMG_6605.jpeg
    32,7 KB · Görüntüleme: 5
X