Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani İkiz gebelik ola bilir miHayırlı olsun canim benimde iki kese göründü değerim 10.000 çıktı doktorum ikiz olabilir dedi beta değer yükseliş ve kese önemli en başta canım
Benim 8. Günde 3000 küsürlerde çıkmıştı, çoğul gebelik değildi.Arkadaşımda 8 gündür adetim gecikti beta hcg testi yaptım değerim 2332 çıktı ikiz gebelik ola bilir dedi doktor sizce olurmu şuan 11 günüme geçtim bugünde bana soylermisiniz şimdiden teşekkürler
Benim 1. Günde 6600dü yine değildi düşünün. Tamamen döllenme zamanı ile alakalı.Benim 8. Günde 3000 küsürlerde çıkmıştı, çoğul gebelik değildi.
Kesinlikle katılıyorum döllenme tarihine göre beta artıyor.Benim 1. Günde 6600dü yine değildi düşünün. Tamamen döllenme zamanı ile alakalı.
2 gün içinde kat kat artiyorsa normal değerlerden fazla şekilde göre ikiz olabilir ama en iyi olanı ultrason canımYani İkiz gebelik ola bilir mi
Hayırlı olsun canim benimde iki kese göründü değerim 10.000 çıktı doktorum ikiz olabilir dedi beta değer yükseliş ve kese önemli en başta canım
Merhaba kaç haftalıkken 10 bin çıktı acaba.ben şuan hamileyim 6 haftalık beta değerim 12 bin.tek kese göründu embriyo var içinde.ama doktor ikiz gebelikten bahsetmedi.smdi değerimjn yüksek olduğunu farkedince olabilir mi acaba diye bı düşündüm.cunku ailemizde ikiz varHayırlı olsun canim benimde iki kese göründü değerim 10.000 çıktı doktorum ikiz olabilir dedi beta değer yükseliş ve kese önemli en başta canım
Cevabınız için çok teşekkür ederim 6.haftads kese gözüktü demişsiniz.tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi acaba ? bugün kontrolüm var.saglikli olsun da ikiz tek kız erkek hiç farketmezBen 9 haftalık ikiz gebeyim şuan.Beta Hcg değerim 200,500,900 olarak neredeyse %75 oranında artış gösterdi ve 6.haftada sadece tek kese göründü.8.haftada kalp atışı için gittiğimizde ikiz olduğunu öğrendik.Doktora özellikle sordum değerlerin önemli olmadığını,kişiden kişiye değiştiğini,tek gebelikte bazen yüksek değer olabileceğini söyledi.Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor bu değerin artması.
Çift yumurta ikizi benim.Aynen dediğiniz gibi önce sağlıkCevabınız için çok teşekkür ederim 6.haftads kese gözüktü demişsiniz.tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi acaba ? bugün kontrolüm var.saglikli olsun da ikiz tek kız erkek hiç farketmez
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 2 hafta sonra gitcem kese içinMerhabalar beta ile çok ilgili değil bence. Benim kan testi yaptırdığımda düzenli 2 kat artıyordu. Fakat 5.-6. hafta 2. kese kese gözüktü çift yumurta ikizlerine hamileyim
eğer ikiz istiyorsanız size de güzel haberler nasip etsin inşallah süreciniz su gibi aksınRabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 2 hafta sonra gitcem kese için
Aminnn İnşallaheğer ikiz istiyorsanız size de güzel haberler nasip etsin inşallah süreciniz su gibi aksın