Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah insan ister istemez stres yapıyor ya bişey olursa diye10.haftada her ikisinin de atışını duyarsınız. İçiniz rahat olsun.
Genellikle diğeri sonradan duyuluyor. Bir sonraki gidisinizde digerinin kalp atışlarını da duyarsınız.Kızlar selam sorum olucak size ikiz bebiş haberi aldık 7. Haftaya girdik geçen hafta birinin kalp atışlarını duyduk ama diğeri bakılınca da ultrasonda küçüktü ve onun kalp atışlarını duyamadık böyle durumlar yaşayan var mı normal mi
İnşallah öyle olur insan korkuyor yinedeGenellikle diğeri sonradan duyuluyor. Bir sonraki gidisinizde digerinin kalp atışlarını da duyarsınız.
O korku ister istemez oluyor. Dogum edene kadar da 'acaba sıkıntı var mı, fazla hareket hissetmedim neden' gibi düşüncelere kapilabiliyor insan. Endişe etmeyin hamileliğin tadını çıkarın. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahİnşallah öyle olur insan korkuyor yinede
Merhaba birşey sormak istiyorumO korku ister istemez oluyor. Dogum edene kadar da 'acaba sıkıntı var mı, fazla hareket hissetmedim neden' gibi düşüncelere kapilabiliyor insan. Endişe etmeyin hamileliğin tadını çıkarın. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah![]()
Tabi yardımcı olabilecegim birseyse seve seve.Merhaba birşey sormak istiyorum
Adetime 4 gün kala kan testi verdim 399cikti cogulmu sizce klomen ve çatlatma iğnesi kullandımTabi yardımcı olabilecegim birseyse seve seve.
Çatlatma iğnesi konusunda bilgim yok ama bu islemden sonra ikiz gebelik olusabilicegini biliyorum. Normalde dört gün öncesine göre deger yüksek. Yalnız şunu da biliyorum degeri düşük olup ikiz gebelik yasayan var. Değeriniz gayet iyi.Adetime 4 gün kala kan testi verdim 399cikti cogulmu sizce klomen ve çatlatma iğnesi kullandım
Doktoruma sordum zannetmiyorum dediÇatlatma iğnesi konusunda bilgim yok ama bu islemden sonra ikiz gebelik olusabilicegini biliyorum. Normalde dört gün öncesine göre deger yüksek. Yalnız şunu da biliyorum degeri düşük olup ikiz gebelik yasayan var. Değeriniz gayet iyi.
Degere göre ikiz gebelik olabileceğini mi?Doktoruma sordum zannetmiyorum dedi
Evet kuzum klomen kullanirrken tedavi bitiminde sordum düşük ihtimal dedi kan verince değer için yazdım zannetmiyorum yazmışDegere göre ikiz gebelik olabileceğini mi?
Merhaba ikizleremi hamilesinizDeğeri düşük olup ikiz gebeliği olanları çok duydum ve okudum. Zaten sizinki de ikiz gebelik. Genellikle digerinin kalp atışı sonradan duyuluyor. Aralarında 3 5 gün ya da bir hafta falan oynayabiliyor. İnşallah sizinki de öyledir. Hakkınızda en hayırlısı olsun..
Ikizlerim var, Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.Merhaba ikizleremi hamilesiniz
Bende dün öğrendim canım kakp atışlarıni duydun şok geçirdim nasıl bakacam diyeIkizlerim var, Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.![]()
Gözün aydin Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin. Evet ikiz zor özellikle ilk zamanlar ama zamanla alışıyorsun ve daha rahat oluyor eskiye göre. Birbirlerine arkadaş oluyorlar, hernekadar kavgalarimiz eksik olmasa da ayrı duramıyorlar. Dışarı çıkmadığımız gün vicdanim rahat çünkü yalnız kalmıyorlar, birbirleriyle bazen oyun, bazen kavga ama sürekli iletişim halindeler.Bende dün öğrendim canım kakp atışlarıni duydun şok geçirdim nasıl bakacam diye