• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelik

asdfg04

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
80
22
8
28
Kızlar selam sorum olucak size ikiz bebiş haberi aldık 7. Haftaya girdik geçen hafta birinin kalp atışlarını duyduk ama diğeri bakılınca da ultrasonda küçüktü ve onun kalp atışlarını duyamadık böyle durumlar yaşayan var mı normal mi

Kızlar selam sorum olucak size ikiz bebiş haberi aldık 7. Haftaya girdik geçen hafta birinin kalp atışlarını duyduk ama diğeri bakılınca da ultrasonda küçüktü ve onun kalp atışlarını duyamadık böyle durumlar yaşayan var mı normal mi
Genellikle diğeri sonradan duyuluyor. Bir sonraki gidisinizde digerinin kalp atışlarını da duyarsınız.

İnşallah öyle olur insan korkuyor yinede
O korku ister istemez oluyor. Dogum edene kadar da 'acaba sıkıntı var mı, fazla hareket hissetmedim neden' gibi düşüncelere kapilabiliyor insan. Endişe etmeyin hamileliğin tadını çıkarın. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻

Merhaba hayırlı olsun 🤗Sağlıkla doğsunlar inşallah 🥰
Bende ikiz annesiyim. Bizimde biri 6. ya da 7. haftada göründü( uzun zaman oldu) . Ama kalp atışını daha sonra duyduk.
Son haftalara kadar hep biri diğerinden büyük oldu.
Hep aralarında fark oldu. Bu normal yani sıkıntı yapmayın.

O korku ister istemez oluyor. Dogum edene kadar da 'acaba sıkıntı var mı, fazla hareket hissetmedim neden' gibi düşüncelere kapilabiliyor insan. Endişe etmeyin hamileliğin tadını çıkarın. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻
Merhaba birşey sormak istiyorum

Beta degerleriniz ilk haftlarda kac cikti acaba ? Ben ihtimal vermiyorum ailemde ikizlik yok ama 4+0 da 206 cikti 4+5 te 2360 cikti merak ettim

Adetime 4 gün kala kan testi verdim 399cikti cogulmu sizce klomen ve çatlatma iğnesi kullandım
Çatlatma iğnesi konusunda bilgim yok ama bu islemden sonra ikiz gebelik olusabilicegini biliyorum. Normalde dört gün öncesine göre deger yüksek. Yalnız şunu da biliyorum degeri düşük olup ikiz gebelik yasayan var. Değeriniz gayet iyi.

Değeri düşük olup ikiz gebeliği olanları çok duydum ve okudum. Zaten sizinki de ikiz gebelik. Genellikle digerinin kalp atışı sonradan duyuluyor. Aralarında 3 5 gün ya da bir hafta falan oynayabiliyor. İnşallah sizinki de öyledir. Hakkınızda en hayırlısı olsun..

Değeri düşük olup ikiz gebeliği olanları çok duydum ve okudum. Zaten sizinki de ikiz gebelik. Genellikle digerinin kalp atışı sonradan duyuluyor. Aralarında 3 5 gün ya da bir hafta falan oynayabiliyor. İnşallah sizinki de öyledir. Hakkınızda en hayırlısı olsun..
Merhaba ikizleremi hamilesiniz

Bende dün öğrendim canım kakp atışlarıni duydun şok geçirdim nasıl bakacam diye
Gözün aydin Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin. Evet ikiz zor özellikle ilk zamanlar ama zamanla alışıyorsun ve daha rahat oluyor eskiye göre. Birbirlerine arkadaş oluyorlar, hernekadar kavgalarimiz eksik olmasa da ayrı duramıyorlar. Dışarı çıkmadığımız gün vicdanim rahat çünkü yalnız kalmıyorlar, birbirleriyle bazen oyun, bazen kavga ama sürekli iletişim halindeler.

Back
X