İkiz gebelik kilo

Maşallah, yolun yarısını gelmişsiniz
Darısı bizlerin de başına inşallah, ilk zamanlarda herhangi bir yemekten tiksinme vs yokken ben de bu haftadan itibaren çoğu sey kokuyor gibime geliyor,sadece soğuk su içmek istiyorum(13 .haftadayim)

Ben 25 haftadır adam akıllı yemek yedıgımı hatırlamıyorum çok özledim yemek yemeyi
Amin inşallah rabbım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ınsallah

33+2 de erken doğum oldu. 12 kilo almıştım. Doğumda 8 kilosu gitmişti. Şimdi 6 yaşındalar

33+2 de erken doğum oldu. 12 kilo almıştım. Doğumda 8 kilosu gitmişti. Şimdi 6 yaşındalar
Deneyimli bir ikiz Annesi,deneyimlerinizi nerede paylaşıyorsunuz?benim şuan aklıma takılan emzirme,küçük iken ikisini aynı anda emzirebilirim, peki biraz büyüyünce nasıl bir yol aldınız?

Deneyimli bir ikiz Annesi,deneyimlerinizi nerede paylaşıyorsunuz?benim şuan aklıma takılan emzirme,küçük iken ikisini aynı anda emzirebilirim, peki biraz büyüyünce nasıl bir yol aldınız?
Deneyimimi paylaştığım bi yer yok malesef. Aklınıza takılan olunca sorabilirsiniz bildiğim kadar yardımcı olabilirim. Bana zor geldi aynı anda emzirmek. Saat tutuyordum acıkıp ağlamadan önce emziriyordum. Arada sağıp birini emzirirken birine biberon veriyordum aynı anda

İkiz gebe olanlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız, kilo almaya ne zaman başladınız?
Hamileligimin son aylarinda 17 kiko falan aldim ama bebrkler dogduktan sonra aldigim kilolari ve hatta cok daha fazlasini cok hizli verdim.cunku ikiz bebek bakmak cok zor, yemek yemeye vaktimiz , firsatimiz yoktu, hatta dişimizi bile fircalayamiyorduk.
O yuzden kiloyu sakin takmayin.
Ikiz bebegi olup dogun sonrasi kilo vermeyen tek bir anne yoktur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…