- 30 Mart 2011
- 133
- 87
Maşallah, yolun yarısını gelmişsinizBen 25+2 61.5 kıloyla başladım 58 ‘e düştüm şimdi salı günü kontrole gittim 61.8 olmuşum doktor gayet güzel ilerliyor bebeklerın gelişimi de güzel fazla almanı ıstemem dedı ama ben hiç yemek yıyemıyorım sadece su meyve suyu ve meyve tuketbılıyorum bu sekılde rabbım herkese nasıp etsın ikiz üçüz ama çok zor ınsallah sonu güzel kolay olur
Ben 25 haftadır adam akıllı yemek yedıgımı hatırlamıyorum çok özledimMaşallah, yolun yarısını gelmişsiniz
Darısı bizlerin de başına inşallah, ilk zamanlarda herhangi bir yemekten tiksinme vs yokken ben de bu haftadan itibaren çoğu sey kokuyor gibime geliyor,sadece soğuk su içmek istiyorum(13 .haftadayim)
35+4 teyiz 16 kilo aldım. 9. Aydayız hala istifra ediyorum...
Deneyimli bir ikiz Annesi,deneyimlerinizi nerede paylaşıyorsunuz?benim şuan aklıma takılan emzirme,küçük iken ikisini aynı anda emzirebilirim, peki biraz büyüyünce nasıl bir yol aldınız?33+2 de erken doğum oldu. 12 kilo almıştım. Doğumda 8 kilosu gitmişti. Şimdi 6 yaşındalar
Deneyimimi paylaştığım bi yer yok malesef. Aklınıza takılan olunca sorabilirsiniz bildiğim kadar yardımcı olabilirim. Bana zor geldi aynı anda emzirmek. Saat tutuyordum acıkıp ağlamadan önce emziriyordum. Arada sağıp birini emzirirken birine biberon veriyordum aynı andaDeneyimli bir ikiz Annesi,deneyimlerinizi nerede paylaşıyorsunuz?benim şuan aklıma takılan emzirme,küçük iken ikisini aynı anda emzirebilirim, peki biraz büyüyünce nasıl bir yol aldınız?
Çok teşekkürler kısmetse pazartesi doğum gerçekleşecek hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahkocaman maşallah,planlanan doğum tarihi nedir?yol bitmeye baslamis
Ben de 14+4 . 3 kilo almışımdır en az. Sizce normal midir?14+5 teyiz. 4 kilo aldım
Bence normalBen de 14+4 . 3 kilo almışımdır en az. Sizce normal midir?
Hamileligimin son aylarinda 17 kiko falan aldim ama bebrkler dogduktan sonra aldigim kilolari ve hatta cok daha fazlasini cok hizli verdim.cunku ikiz bebek bakmak cok zor, yemek yemeye vaktimiz , firsatimiz yoktu, hatta dişimizi bile fircalayamiyorduk.İkiz gebe olanlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız, kilo almaya ne zaman başladınız?