Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok almak istemiyorum ya20. haftadan sonra hızla almaya başlamıştım, 20. haftaya kadar 2 kilo vermiştim. Toplam 19 kilo aldım, 36. haftada doğum yaptım. 73 kiloydum, bebekler çıkınca 68 kaldı. Kendime yemişim hep
Ben de çok almak istemiyorum ya
Ya aynen ama sanki acıkıp duruyorum ve acıkınca iyi olmuyor benim. İçin. Şu an çok aşırı yemiyorum ama bayram haftası. Baya yedim bulantı filan azalıncaEkmek, şeker ve tuzu kesip düzenli yürüyüş yapın mutlaka. Ben boğazımı tutamadım
Ya aynen ama sanki acıkıp duruyorum ve acıkınca iyi olmuyor benim. İçin. Şu an çok aşırı yemiyorum ama bayram haftası. Baya yedim bulantı filan azalınca
Benim Dr um 16 kilo alacaksın dedi,daha azı bebeklere zarar daha çoğu erken doğum riskini artırır dedi,şimdi 13+5 teyiz 1 kilo aldımİkiz gebe olanlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız, kilo almaya ne zaman başladınız?
Sanki vücut şekli değişiyor bende de oldu kim görse kilo almışsın diyor ama aynıyım13. Haftadayim ve 1 kilo aldım,ama sanki vücum daha fazla kilo almış gibi hissediyorum
Ben gebelik için beslenme uzmanına gittim çok güzel bir liste yaptı,ankaradaysanız isim vereyim bi gidin istersenizBen de çok almak istemiyorum ya
Ne gibi önerilerde bulundu beslenme uzmaniniz?Ben gebelik için beslenme uzmanına gittim çok güzel bir liste yaptı,ankaradaysanız isim vereyim bi gidin isterseniz
İlk tremesterda kilo almamalı istedi,hergün bir öğün protein mutlaka olacak,3 ara öğünde de meyve,süt yada kefir,kuruyemişNe gibi önerilerde bulundu beslenme uzmaniniz?
Ben de 700 gr görünüyo aldığım 13+2. Gündeyim bana da baya almışım gibi geliyo13. Haftadayim ve 1 kilo aldım,ama sanki vücum daha fazla kilo almış gibi hissediyorum
Evet evet hurma nin içindeki protein doğumu kolaylaştırıyor. İlk aylar çok riskli, nasip olacak ve hamileligimizin sonuna doğru bol bol yeriz ,çocuklarımız kolaylıkla gelirlerBenim diyetisyenim de hurma yeme dedi zararlı olabilirmiş, çok sıkı uygulamadı bana da 15-20 arası kilo almanı bekleriz dedi zaten zayıf hamile kalmışsın daha fazlası da olabilir dedi ikizlerde böyle galiba
Bu diğer proteinlerden farklı o zamanEvet evet hurma nin içindeki protein doğumu kolaylaştırıyor. İlk aylar çok riskli, nasip olacak ve hamileligimizin sonuna doğru bol bol yeriz ,çocuklarımız kolaylıkla gelirler
Ben 25+2 61.5 kıloyla başladım 58 ‘e düştüm şimdi salı günü kontrole gittim 61.8 olmuşum doktor gayet güzel ilerliyor bebeklerın gelişimi de güzel fazla almanı ıstemem dedı ama ben hiç yemek yıyemıyorım sadece su meyve suyu ve meyve tuketbılıyorum bu sekılde rabbım herkese nasıp etsın ikiz üçüz ama çok zor ınsallah sonu güzel kolay olurİkiz gebe olanlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız, kilo almaya ne zaman başladınız?