Merhaba bende 18. Haftada kanama yaşadım şuannda kahverengi lekeler fevam ediyor sizde öyle bi durum oldumu acabaMerhaba benim de şimdi 19 haftalık oldu 2 haftadır kanamam var progestan kullanıyorum son 1 2 gündür azaldı yok denecek kadar.
Siz sonrasında da kanama yaşadınız mı?
Evet 2 3 hafta kahverengi lekelenme devam etti kanama olmadı doktor da kahverengi olabilir demiştiMerhaba bende 18. Haftada kanama yaşadım şuannda kahverengi lekeler fevam ediyor sizde öyle bi durum oldumu acaba
Merhabalar bende ikiz bebeklere hamileyim doktor ultrasonda şükür bi sıkıntı görmedi ense kalınlığında ama perinatolojiye gitmemizi söyledi yine de. Siz yaptırdınız mı ayrıntılı ultrasonEvet devlette yapılıyor.
Ben yaptırmadım. 3 farklı doktor ikizlere yapılmıyor, yapılsa da dogru sonuc vermiyor demişti ama 14.haftamda perinatolojiden detaylı ultrason yaptırmam istenmişti.
Perinatoloji takibindeyim. İki haftada bir kontrole gidiyorum. Sizi de muhtemelen öyle çağıracaklardır. Perinatoloji takibe başlayınca detaylıya ayrıca gitmemiştim o haftamdaMerhabalar bende ikiz bebeklere hamileyim doktor ultrasonda şükür bi sıkıntı görmedi ense kalınlığında ama perinatolojiye gitmemizi söyledi yine de. Siz yaptırdınız mı ayrıntılı ultrason
Merhaba. Ben de reflü oluyor aynı şey sanırım. Neyse katlanıcaz artık. Gece sırt üstü uyanınca çok mu sırt üstü yattım diye üzülüp endişe ediyorum. Sadece sol tarafa yatmak da çok zor. Bugünlerde özellikle gece kollarım ve ellerim uyuşuyor ellerimi açıp kapatmak bile zahmetli bir iş oldu. Evet beni de doktor ayda bir üç hafta sonra filan çağırdı ama uygun olan internetten okuduğum riskli gebelikler için iki hafta da bir gitmekmiş ve ben perinatoloji ve normal Doğum doktoruna iki hafta da bir olacak şekilde gittim hep. Perinatoloji artık bana gelme dedi. İnşallah bir sıkıntı olmaz. İnsan çok merak ediyor. Nasıllar ne yapıyorlar inanılmaz bir durum.Annakarenina beni mide yanması çok rahatsız ediyor bu aralar,arada ağrılarım oluyor, çok dışarı çıkmıyorum en fazla azcık sokağın başına kadar yürüyüp geri dönüyorum yoruluyorum hemen birde çiş konusu var daha kıyafet eşya bişey almadım..
Çok korkuyorum bazen bişey olacak diye hareket etmediklerinde , ve ya gece yarısı kendimi sırt üstü bulduğumda, sizlerde de varmı bilmiyorum , 3 haftada bir dr gel diyor ben 2 olsun istiyorum uzayınca huysuzlanıyorumnormal mi bilemiyorum
Canım dualarım seninle, umarım iyi olur iki bebeğin de8 gündür hastanede yatıyorum servikal serklaj yapıldı daha 24. Haftadayım bol dua edin bize doktor birinin suyunun azaldığını söylüyor
Geçmiş olsun. Stres yapıp canını sıkma stres de her türlü etkiliyor herşeyi.8 gündür hastanede yatıyorum servikal serklaj yapıldı daha 24. Haftadayım bol dua edin bize doktor birinin suyunun azaldığını söylüyor
Sağlıkla kavuşunHerkese merhaba ,umarım hepiniz iyisinizdir, benim doğuma 12 gün kaldı ,tansiyonum yüksek olduğu için dr 10 gün erkene aldı , 36 haftada alacak, ciğer geliştirici de yapıldı, şu an bir sıkıntı yok evde beklemedeyizsizler de durum ne??
İnş iyisinizdir8 gündür hastanede yatıyorum servikal serklaj yapıldı daha 24. Haftadayım bol dua edin bize doktor birinin suyunun azaldığını söylüyor
Ahh başın sağolsunBir bebeğimi kaybettim bir bebeğimde küvözde inşallah hayata tutunacak
Amin inşallahAhh başın sağolsunçok çok üzüldüm. Bu bebeğin tutunacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?