• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikiz gebelik ama embriyolar görünmüyor

eylenaz

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
29
9
286
47
İsviçre
merhaba arkadaslar. ben 41 yasindayim ve 6 yasinda oglum var. gecen ay tüp bebek denemesi yaptik ve simdi hamileyim. 19 martta döllenme gerceklesti ve 22 martta 2 embriyo transfer edildi. 4 nisanda kan testi yaptim ve Beta HCG 542,8 cikti. 30 nisanda ultrason kontrolüm vardi ve maalesef biraz üzücü bi sonuc cikti. Doktor iki kese gördü ama embriyolari göremedi maalesef!!! Doktora göre ya embriyolarin gelisimi 2 Hafta geriden geliyor, yada gelisimleri 2 hafta önce durdu. Haftaya tekrar bakacak. Bu arada bi kan testi yapti ve sonuc HCG 9814 cikti. sizce bu az degilmi? 26 gün önce zaten 500 ün üzerindeydi. benim durumda olan arkadaslar var mi aranizda? Veya benzer bir durumu yasayan? Tecrübelerinizi benimle paylasin lütfen. Sevgiler

Canım tahminen şu an kaç haftalık hamilesin

5 haftalıkken sadece kese görünüyor dedi doktorum yani en az 6 haftalık olman gerek bebek görünmesi için
Ki normali bu ama çok konu okudum ve taa 8 haftalıkken gorende var
İçini ferah tut bol bol dua et Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Haftaya özel bi ultrason seansina gidicem, bu konuda cok uzman bi yer buralarda. Ordaki bayan sakin olmami söyledi, bazen ikizlerde gelisim yavas olabiliyormus. Ama yinede korkuyorum, cünkü beta hormon degeri biraz düsük gibime geldi. 4 nisanda 540 üzerinde olupta, 26 gün sonra sadece 9800'lere cikmasi biraz az gibi geldi... Sanki yükselip tekrar düsüse gecmis :KK43:

Dün yine bi kan testi yaptim ve maalesef sonuc kötü, beta hormonu sadece 11096 cikti, yane cok cok az... Iki haftad sevinc ve maalesef sonu hüsran :-(

merhaba arkadaslar. ben 41 yasindayim ve 6 yasinda oglum var. gecen ay tüp bebek denemesi yaptik ve simdi hamileyim. 19 martta döllenme gerceklesti ve 22 martta 2 embriyo transfer edildi. 4 nisanda kan testi yaptim ve Beta HCG 542,8 cikti. 30 nisanda ultrason kontrolüm vardi ve maalesef biraz üzücü bi sonuc cikti. Doktor iki kese gördü ama embriyolari göremedi maalesef!!! Doktora göre ya embriyolarin gelisimi 2 Hafta geriden geliyor, yada gelisimleri 2 hafta önce durdu. Haftaya tekrar bakacak. Bu arada bi kan testi yapti ve sonuc HCG 9814 cikti. sizce bu az degilmi? 26 gün önce zaten 500 ün üzerindeydi. benim durumda olan arkadaslar var mi aranizda? Veya benzer bir durumu yasayan? Tecrübelerinizi benimle paylasin lütfen. Sevgiler
İlk önce kese gözükür ve çoğul gebelikte diğer kese daha gec gözükür o yüzden kafana takma 6.7. Haftada diğer kese ve bebek gözüküyor

Su ultrason denen alet herşeyi cm cm doğru ölçmeyebiliyor.bildigin orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdür şarkısı gibi .benim tup bebekti ilk tuttugu zamanlar kalp ve bebeği görmek için gittigim özel yada devlette tahmini doğumu gelişimine göre 4-5mayıs veriyo dsaka gibi .Cocuk 6 nisanda dogdu

Back