• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelik 1kese dolu diğeri boş

Leylak1988

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
7
2
1
36
Herkese merhaba hanımlar doktorun ölçümlerine göre 5+4 ikiz gebeliğim var bir kesede bebek var ve kalp atışı duyuldu diğer kese boş fakat kesenin boyutu yeri ve sağlığı diğeriyle aynı dedi. İkiside 9mm.Belki birkaçgün içinde oluşur yada hiç oluşmaz dedi 15gün sonra gel kesin belli olur dedi bu durumu yaşayan varmı acaba merak ve stresten kendimi alıkoyamıyorum son resmide sizinle paylaşacağım

Eklentiler

• 20221207_110834.jpg
    20221207_110834.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 239
Benimde aynıydı birinde bebek var kalp atışı var diğerinde bebek yoktu. Doktor gelişmez ya kanamayla atılır yada rahim emer yok olur dedi istirahat et dedi. Bir sonraki kontrolde rahim emmiş yok olmuştu ikinci kese kanamam filanda olmamıştı.

Benimde aynıydı birinde bebek var kalp atışı var diğerinde bebek yoktu. Doktor gelişmez ya kanamayla atılır yada rahim emer yok olur dedi istirahat et dedi. Bir sonraki kontrolde rahim emmiş yok olmuştu ikinci kese kanamam filanda olmamıştı.
Diğer bebeğin durumu nasıl

Herkese merhaba hanımlar doktorun ölçümlerine göre 5+4 ikiz gebeliğim var bir kesede bebek var ve kalp atışı duyuldu diğer kese boş fakat kesenin boyutu yeri ve sağlığı diğeriyle aynı dedi. İkiside 9mm.Belki birkaçgün içinde oluşur yada hiç oluşmaz dedi 15gün sonra gel kesin belli olur dedi bu durumu yaşayan varmı acaba merak ve stresten kendimi alıkoyamıyorum son resmide sizinle paylaşacağım
Ben yaşadım
İkinci kesede bebek, kalp atışı hep diğerinden bir hafta sonra görüldü

Oy maşallah Allah size bağışlasın sağlıkla diğer bebeğinizide kucağınıza almayı nasip etsin
Boş kese olanı diğer dolu olandan nekadar süre sonra bebek göründü hatırlıyormusunuz
Hep diğerinden bir hafta sonra gördük
Zaten doğuma kadar da hep bir hafta geriden geldi küçük olan bebeğim
Şimdi diğerinden daha uzun ve kilolu ama😊

16.12.2022 tarihinde kontrole gittim ve kesenin birinin hala boş olduğunu diğer kalp atışı olan bebeğin kalbi durduğunu söylediler emin olmak için başka bir hastaneye gittim aynı sonuçla karşılaştık maalesef 17.12.2022 günü kürtajla alınacak şimdi saatimi bekliyorum Allah herkesin yardımcısı olsun.

Back