İkiz gebeler kaç kilo aldınız?

sileg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2023
52
15
Selamün Aleyküm herkese. İkiz gebeler acaba hangi haftada kaç kilo aldınız? Kilo alımı ne zaman hızlandı doktorlarınız ne kadar önerdi, doğurmuş olanlar kaçla başladı kaçla bitirdi?

Selamün Aleyküm herkese. İkiz gebeler acaba hangi haftada kaç kilo aldınız? Kilo alımı ne zaman hızlandı doktorlarınız ne kadar önerdi, doğurmuş olanlar kaçla başladı kaçla bitirdi?
22.hftadayim 6 kilo aldım ama genelde çok daha fazla alıyorlar tek gebeliklerde gore

Merhaba cnm. Çift yumurta ikizi bebeklerim. 58 ile hamile kaldım. 16 kg aldım. Doğuma 74 ile gittim. Bebeğimin biri 2430 diğeri 2250 doğdu. Şuan 60 kg yum bebeklerim 5 aylık oldular

Canim doktorlar fazla kilo alınmasını önermiyorlar. Bebekelrin güzel kilo alıyorsa sen kiloya takılma derim. Zaten bebeklerinin gelişimi önemli. Ben mesela 16 kg aldım ikiz bebek. Tek bebek doğuran arkadaşım 30 kg aldı. Ne kadar az kilo alırsan doğum süreci o kadar kolay oluyor. Sen sağlıklı beslen yeter

Hayırlı olsun Doktorunuzun önerisi oldu mu şu kadar alabilirsin şöyle beslen diye
Yok henu bişi demedi genelde şeker yüklemeden sonra duruma göre değerlendirip uyarı yapıyorlar ama kendimi çok ağırlaşmış gibi hissediyorum bide ikiz olunca gobus bı anda çıkıveriyor geçen hfta hiç yokken bu ay 6 aylıktan fazla gibiyim

Sizin norml alım olmuş bide doğum öncesi kiloda etmen tabi bn 67 kilo ile hamile kaldım 170 boyundayım yani en fazla 80-82civari doğuma gitmem lazım ama bulantılar geçince yemeğe direk yönelme oldu

Ben de 53 ile hamile kaldım yarın Allah izin verirse 19 dolacak şu an 56.5 kg civarıyım bi yandan çok kilo almak istemiyorum bi yandan bebekleri olumsuz etkilersem diye korkuyorum sizce 19 hafta için kilo alımım nasıldır

Ben de biraz fazla yiyince daha çok beliriyor aa karnım göbeğim çıktı diyorum bi kaç gün dikkat edince biraz iniyor

Merhaba ikiz anneleri. Bende çift yumurta ikizlerine tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım. Cumartesi günü kanamayla hastaneye gittim lakin bebeklerim gayet sağlıklı iki gün yattım çıktım şuan varla yok arası kahverengi lekelenmem mevcut. Son adet tarihime göre 8+2 haftalık ultrasona göre biri 7+2 bir diğeri 7+1 haftalık çıkıyor. Şuan adet sancisiyla eş değer bir sancım var bazen gidiyor bazen geri geliyor. Sizlerde bu durumu yaşadınız mı acaba yoksa yerleşme ağrısımi bu ? Ne kesede kanama görünüyor nede rahimde her hangi bir problem görünüyor

Merhaba cnm. Çift yumurta ikizi bebeklerim. 58 ile hamile kaldım. 16 kg aldım. Doğuma 74 ile gittim. Bebeğimin biri 2430 diğeri 2250 doğdu. Şuan 60 kg yum bebeklerim 5 aylık oldular
doğumu kaçıncı haftada yaptınız acaba çünkü ikiz gebeliklerde erken doğum riski var diyorlar. Bir de tek yumurta mı çift yumurta mı oldukları kaçıncı haftada belli oluyor

doğumu kaçıncı haftada yaptınız acaba çünkü ikiz gebeliklerde erken doğum riski var diyorlar. Bir de tek yumurta mı çift yumurta mı oldukları kaçıncı haftada belli oluyor
34+6 da doğdular. Çift yumurta ikizi. Bir kız bir erkek. Kese göründüğü zaman çift yada tek yumurta anlaşılır

benim kese göründü ama tek mi çift mi söylemedi doktor. bir de çok miyomun var erken doğum riskin çok fazla dedi. şuan 7+4 ilk ultrasyonda tek kese vardı daha bebek gözükmemişti 1 hafta sonra kontrole gittiğimde ikiz kese var dedi acaba benimkisi de çift yumurta olabilir mi? ultrasyonda da 2 ayrı kese göstermişti doktor ama sonradan birleşedebilirler dedi

34+6 da doğdular. Çift yumurta ikizi. Bir kız bir erkek. Kese göründüğü zaman çift yada tek yumurta anlaşılır
benimde gönlümden geçen çift yumurta olsun biri kız biri erkek olsun istiyorum :) ikiz gebelikte belirtiler nasıl oluyor benim şuan sadece miğde bulantılarım oluyor ama öyle sürekli istifra edecek gibi değil yemek falan yiyorum kendimi tuttuğum sürece istifra etmiyorum mesela

Canım Rabb'im kalbine göre versin. Sanırım bekleneen doğum zamnlarimiz aynı imiş. Benimde 18 Nisan görünüyordu. 13 Mart'ta doğdular. Seninde 8 Nisan imiş. Cnm benimde kusmalar kalp atışından sonra başladı. 8. Haftadan sonra. Sanırım 20. Haftaya kadar kustum. Herkesin belirtileri farklı oluyor canım. Bnde aşırı derecede halsizlik olmuştu. Son haftalarda çok zorlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…