- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi 4melek1anne
-
Allah yardımcın olsun cnm çok şükür benimkiler öyle değil sadece bazen birbirleriyle anlaşmıyorlar kavga ediyorlarBenimkiler çok yaramaz olmaya başladı bebekken daha iyilerdiaşırılık hareketliler ama dediğin gibi mızmız huysuz bebek değiller.
Yaşlarını doldurdularmiBenimkiler çok yaramaz olmaya başladı bebekken daha iyilerdiaşırılık hareketliler ama dediğin gibi mızmız huysuz bebek değiller.
23 Haziran da inşallah dolduracaklarYaşlarını doldurdularmi
Maşallah Allah bağışlasın size23 Haziran da inşallah dolduracaklar
Senin çocuğun varmı
Herşeyin hayırlısı olsun insanin ummadığı yerden çiçekler aciyovar canım çok şükür 1 kızım var ,
ikincisini yıllarca istemedim sonrada nasipte yok muş olmadı ,
Kizin kaç yasindavar canım çok şükür 1 kızım var ,
ikincisini yıllarca istemedim sonrada nasipte yok muş olmadı ,
Yaa MasAllah Allah bagislasin kiz evlatlari cok guzel ya benimde 3 kizim var ilk kizim 6,5 yasinda birde ikizlerim var 3,5 yasinda13 yaşında canım bende 46
Yaa MasAllah Allah bagislasin kiz evlatlari cok guzel ya benimde 3 kizim var ilk kizim 6,5 yasinda birde ikizlerim var 3,5 yasinda
maşşalahhhh rabbim bagışlasın hepsini , canım
kesede belli olur tüp bebekle gebe kaldım 12.gün değerim 900 lerde 17. gün değerim 14.000 lerdeydi doktor bile ikiz sandı ama tek kese vardıMerhaba hanımlar ikiz bebeklerin varlığı kan testinde belli olurmu değerleriniz kaçtı belirtileriniz nelerdi
Herşeyin hayırlısı cnm insanın kısmeti neyse o valla açıkçası öyle aman aman ikizim olsun demiyorum hayırlı sağlıklı evlat olsun yeterkesede belli olur tüp bebekle gebe kaldım 12.gün değerim 900 lerde 17. gün değerim 14.000 lerdeydi doktor bile ikiz sandı ama tek kese vardı
Yumurtlama günümde doktora gitmiştim bana iki yumurtan çatlamış dedi o yüzden merak ediyorumkesede belli olur tüp bebekle gebe kaldım 12.gün değerim 900 lerde 17. gün değerim 14.000 lerdeydi doktor bile ikiz sandı ama tek kese vardı
Rabbim gönlüne göre versin canım ama öncelikle sağlıklı olsun tek veya ikiz pek önemi yok, kan sonuçlarını görünce bizde de bütün aile ikiz sanmıştı :)Yumurtlama günümde doktora gitmiştim bana iki yumurtan çatlamış dedi o yüzden merak ediyorum
Aynen öyle valla sağlıklı olması önemli ya zaten ikiz kızlarım varRabbim gönlüne göre versin canım ama öncelikle sağlıklı olsun tek veya ikiz pek önemi yok, kan sonuçlarını görünce bizde de bütün aile ikiz sanmıştı :)
Bebisini dogurdunmuRabbim gönlüne göre versin canım ama öncelikle sağlıklı olsun tek veya ikiz pek önemi yok, kan sonuçlarını görünce bizde de bütün aile ikiz sanmıştı :)
Hayır canım daha 10+3 teyiz çok küçüğüzBebisini dogurdunmu
sağlıkla al kucağına Rabbim evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin inşAllahAynen öyle valla sağlıklı olması önemli ya zaten ikiz kızlarım var
Yaa daha çok küçükmüş Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnmHayır canım daha 10+3 teyiz çok küçüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?