• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikiz bebislere hamile olan anneler

4melek1anne

"Dua'm belli, duyan belli gerisi takdiri ilahi "
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
2.079
2.338
53
Merhaba hanımlar ikiz bebeklerin varlığı kan testinde belli olurmu değerleriniz kaçtı belirtileriniz nelerdi

Belli olmaz. İkiz olup betası 300 çıkanda var, tek bebekle 500 çıkan da 🤷‍♀️
Kesede belli olur net olarak
Cevabın için teşekkür ederim cnm evet öyledir ve işin garibi ben dört yıl önce ikiz kız getirdim dünyaya ama ben kan testi yapmamıştım diye sordum cnm☺️

Ben o zaman evde test yaptım sonra doktora gittim doktor iki kese gördü bazıları değerlerden anlasiliyo falan diyorlar o yüzden merak ettim

Merhaba hanımlar ikiz bebeklerin varlığı kan testinde belli olurmu değerleriniz kaçtı belirtileriniz nelerdi
Vallahi ben daha dün kan testi yaptırdım beta 90 çıktı daha hamileliğim bile kesin değil sanırım 2 gün sonra tekrar test yaptıracağım 2 ye katlanması lazımmış ikiz olsun isterdim ama 90la olmaz zaten sanırım:))

Herşeyin hayırlısı olsun Rabbim ne kısmet ederse o olur
Vallahi ben daha dün kan testi yaptırdım beta 90 çıktı daha hamileliğim bile kesin değil sanırım 2 gün sonra tekrar test yaptıracağım 2 ye katlanması lazımmış ikiz olsun isterdim ama 90la olmaz zaten sanırım:))

Valla hiçbirşey belli olmaz Allah kısmet ederse olur ikiz kizlarimdan once eşim çok cocuk istiyordu sürekli uğraşıyorduk olmuyordu 9 ay uğraştım doktora gittim ama doktorlar anlamadı meğer kist varmış bende 9 aydan sonra başka doktor baktı ve kıstın var dedi bir ay kist için ilaç kullandım kıstım geçti ve hamile kaldım ama eşim çok üstüme geliyordu ve ben birgün ağlayarak Rabbime yalvardım dedim Rabbim bana ikiz evlat nasip et Rabbim nasip etti çok şükür şimdi üç kızım var ikizlerimde çok yaramaz☺️🤦‍♀️

Valla hiçbirşey belli olmaz Allah kısmet ederse olur ikiz kizlarimdan once eşim çok cocuk istiyordu sürekli uğraşıyorduk olmuyordu 9 ay uğraştım doktora gittim ama doktorlar anlamadı meğer kist varmış bende 9 aydan sonra başka doktor baktı ve kıstın var dedi bir ay kist için ilaç kullandım kıstım geçti ve hamile kaldım ama eşim çok üstüme geliyordu ve ben birgün ağlayarak Rabbime yalvardım dedim Rabbim bana ikiz evlat nasip et Rabbim nasip etti çok şükür şimdi üç kızım var ikizlerimde çok yaramaz☺️🤦‍♀️
Rabbim kısmet etse bu defada hayırlısiyla erkek evlat istiyorum ama kısmet Rabbim neyi nasip edip bize layık görürse o olur

Tüp Bebek ile gebe kaldim . Transferin 11. Günü 997 13. Günü 2090 di beta değeri. İki tane transfer edilmişti çok şükür ikisi de tuttu. Yalnız ben sizi kutluyorum ikiz bebek deneyiminiz varken tekrar ikiz istemeniz 👏👏

Tüp Bebek ile gebe kaldim . Transferin 11. Günü 997 13. Günü 2090 di beta değeri. İki tane transfer edilmişti çok şükür ikisi de tuttu. Yalnız ben sizi kutluyorum ikiz bebek deneyiminiz varken tekrar ikiz istemeniz 👏👏
MasAllahAllah bağışlasın size sagolun bakanım çok tek değilim ama illa ikiz olsun demiyorum herşeyin hayırlısı ailede ikizler çok ve gerçekten ikiz bebek güzel birbirlerini koruyorlar seviyorlar tabi yaramazliklarida oluyo ama Rabbim herkese nasip etsin evlat sevgisini kokusunu özelliklede çok uğraşıp isteyenlere

Birde benim cocuklarim çok huysuz cocuk değiller bebekken uyku sıkıntımız olmuyor çok şükür çok aşırı yorulmuyorum

Back
X