Ikiz bebeklerime hamileyim doğum şekli nasil olmali yardim rica ediyorum

Merhaba bayanlar ben 3ay önce ikizlerim sezaryen ile kucağıma aldım çok şükür. Normal doğum çoğul gebeliklerde tehlikeli olabiliyor. Ayrica benim bebeklerim ters pozisyondaydi genelde ilk bebekler İkizlerse olur dedi doktorum bu yüzden sezaryen mecburiydi. Ameliyattan korkmayın benim doktorum alanında çok başarılı bir doktordu hiçbir şey hissetmedim çok korkmustum ağlayarak titreyerek girdim doğuma sonra bebeklerimin doğduğunu görünce dünyalar benim oldu. Sonrasında da pek sıkıntım olmadı Nazlı biriyseniz hiç iyilesemezsiniz biraz dirayetli guclu olmak lazım bebislerimiz icin. Ben tek baktığım için lohusa olmaya bile zamanım olmadı çok şükür maasallah halimize Hamdolsun. Hakkınızda hangi doğum hayırlısı ise o olsun sizin için inşallah

Bende ayni sizin gibi olurum kac haftalik dogirdunuz acaba benim erken doğum riskim var su arada..

Bende ayni sizin gibi olurum kac haftalik dogirdunuz acaba benim erken doğum riskim var su arada..
37+5 de doğum yaptım ve daha da giderdi. 31 ve 32.haftalar da hastaneye yattım ikişer gün erken doğum riski yüzünden o da gezdigim icin olmustu 4 doz igne vuruldum.İkizlerde 26.haftadan sonra dinlenmek lazım. Bebeklerim Kuvoze girmesin diye ne dualar ettim dualar ettirdim dişimi sıktım tüm sıkıntılara katlandim çok sancılı bir süreç yaşadım gurbetteyim fakat gelin görün ki bu sefer de fazla durdu diye doktorumun demesi yani boyle 36 da alsaydık keske dedi kız olan bebeğim solunum sıkıntısından doğduğu gibi bir kere koklattilar fotoğraf çektiler bana çaktırmadan mosmor olmuş kızım koşarak yoğun bakıma kaldırıldı 1 hafta kaldı onu oyle görmek kucaklayamamak bırakıp eve gelmek hayatımın en kötü haftasıydi ya daha kötü bişey olsaydı diyorum kendime o doktoru napardim kim bilir ben çok istedim kuvoze girmesjn geç dogsun girmesin bazen saplantı yapmamak lazım çok istememek çok düşünmemek lazım çok şükür ki Rabbim ikisini de bana bağışladı bir daha ayrılık yaşatmasin inşallah.inşallah siz bu sıkıntıyı hiç yasamazsiniz hiçbir anne evladindan ayrılmasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…