- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
Benim doktor konusmaya daha erken diyor ancak 25 haftaligiz nasil erken anlamadimBu konuda ki en kesin bilgiyi doktorun verir. Benim ki sezeryan dedi. Ikizde riske atmaya gerek yok diye.
Sizin neyiniz olacak ☺Valla bizim ki 12. Haftada sezeryan dedi :)
Komplikasyon olasılığı fazla olduğu için bende sezeryan istiyorumDr lar genelde sezeryan diyor zaten ikizlere riske atmak istemiyorlar
Ben de sezeryandan çok korkuyorum kesilmekten
AynenGecen kiz kardesim anlatti arkadadinin kuzeni ikizlere hamileymis galiba normal dogum istemiş biri normal dogmus diğeri sezeryanbence kesilmek korkutsa da sezeryan daha mantikli.
yanlış anlama canım ama çok komik geldi yaGecen kiz kardesim anlatti arkadadinin kuzeni ikizlere hamileymis galiba normal dogum istemiş biri normal dogmus diğeri sezeryanbence kesilmek korkutsa da sezeryan daha mantikli.
Bende sezeryan istiyorum. Hem sey ben catlatma ignesiyle hamile kaldim sezeryan olmam lazim demiDoktorum en başından beri sezaryen diyor.. ikizler olunca durum değişiyor riski en aza indirmek istiyorlar..
ÇAtlatma iğnesiyle doğum şeklinin bi alakası olduğunu sanmıyorum. Sonuçta o zaman tüp bebek yaptıran herkesin sezaryen olması gerekirdi..Bende sezeryan istiyorum. Hem sey ben catlatma ignesiyle hamile kaldim sezeryan olmam lazim demi
Merhaba. Catlatma iğnesiyle ama nasil. Aşılamaylamı?Bende sezeryan istiyorum. Hem sey ben catlatma ignesiyle hamile kaldim sezeryan olmam lazim demi
Hayir klomen ve catlatma ignesi kullandim sadeMerhaba. Catlatma iğnesiyle ama nasil. Aşılamaylamı?
Insallah benimde oyle olur bende sezeryan istiyorum bazi doktorlar takmis normal doğuma o nedenle korkuyorum acickasi zorla normal yaptirirlar diyeİkizlerde çoğunluk sezeryan doğum yapıyor bildiğim kadarıyla bende sezeryan ile doğurdum ikizlerimi ameliyattan korkmayın zaten birşey hissetmiyorsunuz. Önemli olan doktorun elinin iyi olması ben uyandıktan 3 saat sonra kendim wc ye kalktım ve çok çabuk ayaklandım çok şükür bir sorunum olmadı ameliyat olacağınız doktoru iyi araştırın yeter.
Bunları düşünerek kendinizi yipratmayin sonuçta iki bebek birden doğacak ve tercih hakkınız var zorla bişey yaptiramazlar size.Insallah benimde oyle olur bende sezeryan istiyorum bazi doktorlar takmis normal doğuma o nedenle korkuyorum acickasi zorla normal yaptirirlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?