ben 4 yıl sebepsiz infertilite sorunuyla mücadele ettim. doktorlar tüm testleriniz normal anne olmanıza engel yok dediler. 3. tüp bebek denememde ikizlerime hamileyim.
arkadaşım allaha hayırlı ve sağlıklı bebek vermesi için dua et bence.
canim benim bir aradasin bir kizi vardi.hamile kalya engel birsey yoktu
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım daha ama çok merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum size.
2,5 senelik evliyim ve eşimle bebek yapmaya karar verdik. Doktora gittim bitün tahlillerimi yaptırdım Hamile kalamamam için bir engel yokmuş çok şükür hemen kalabilirsin dedi doktor. Sorum şu arkadaşlar ikiz bebeğe hamile kalmak için kullanılan bir ilaç var mı?? Benim gibi isteyip de başaran var mı?? Sorum komikse cahilliğimi mazur görün lütfen
Cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.....:))
hizlandirmak icin glofen diye adini tam yazamamis olabilirim ilac kullandi regl 5 günü sabah aksam 5 gün aldi.sonra yumurtlama gününü hesap ederek hamile kaldi.dün haberini aldik 7 haftalik ve 3 ler yolda.
klomen kullanabilirsin ama doktorlar bu fikre çok sıcak bakmıyor...
ayrıca ilk ikiz virüslü bebeklerini kaybetömiş bir anne olarak sana şunu söylemeliyim Allah tek ama sağlıklı versin
ayyyyy gerçekten mialkisalkisalkis........feyzacım çok teşekkür ederim cevabın için öyle heyecanlandırdın ki beni.... tam olarak bunu merak etmiştim ben de hihoyyyt.....
bana o arkadaşın durumuyla ilgili ilerleyen zamanlarda da bilgi verirsen çooook sevinirim canim yaaa
:dance::sm_cool:
hizlandirmak icin glofen diye adini tam yazamamis olabilirim ilac kullandi regl 5 günü sabah aksam 5 gün aldi.sonra yumurtlama gününü hesap ederek hamile kaldi.dün haberini aldik 7 haftalik ve 3 ler yolda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?