ikiz bebek istiyorum ama.....

hilal83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
9
0
36
Ankara

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım daha ama çok merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum size.

2,5 senelik evliyim ve eşimle bebek yapmaya karar verdik. Doktora gittim bitün tahlillerimi yaptırdım Hamile kalamamam için bir engel yokmuş çok şükür hemen kalabilirsin dedi doktor. Sorum şu arkadaşlar ikiz bebeğe hamile kalmak için kullanılan bir ilaç var mı?? Benim gibi isteyip de başaran var mı?? Sorum komikse cahilliğimi mazur görün lütfen

Cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.....:))

Allah kısmet ederse olur inşallah çoğumuz tedaviyle gebe kaldık tüp bebek,aşılama yada ilaç uygulattık bu nedenle çoğul gebelik yaşıyoruz.Ama sülalenizde varsa ikiz genetik olarak şansınız olabilir doğal yollardan ama ikiz bebek yapmak için bir ilaç yok tamamen şans

valla canım ne diyelimki dr a danış bence belki klomen felan verir.. ama danışmadan asla kullanma. benim dediğim ilaç yumurtlama takmibinde kullanılıyo...

Cevaplarınız için teşekkür ederm arkadaşlar ..ıkiz sülalede var ama biraz eski annemin dedesi ikizmiş... Doktora danışmadım daha önce bi size sorayım dedim...Abes bir sor olursa doktora da rezil olmayayım:) Sen birisini buldun da iki tanesi mi kaldı demesin sonra....
Hayırlısı olur inş belki allah gönlüme göre verir

klomen kullanabilirsin ama doktorlar bu fikre çok sıcak bakmıyor...
ayrıca ilk ikiz virüslü bebeklerini kaybetömiş bir anne olarak sana şunu söylemeliyim Allah tek ama sağlıklı versin

Başın sağolsun melocum... çok üzüldüm bebeklerine....
Zaten en önemlisi sağlıklı olması benim için de .. Ben hani oluyor mu acaba diye merakımı gidermek istedim.. Çünkü bazı ünlülerin ikizi oldu ya bir yöntemi mi var acaba diye düşündüm

tabi canım yöntem kolay...klomen kullanıp 2-3 yumurta elde ediyorlar ve basıyolar aşılamayı...sonra ikiz tabi..eğer tabi sorun yoksa kolaycacık oluyor.
ama dedim ya..sağlıkla kavuşalım inşallah

anladım canım... ben biraz yabancıyım bu konulara daha yeni karar verdik ya bebeğe o yüzden..
hepimiz için hayırlısı olur inşallah..

ben 4 yıl sebepsiz infertilite sorunuyla mücadele ettim. doktorlar tüm testleriniz normal anne olmanıza engel yok dediler. 3. tüp bebek denememde ikizlerime hamileyim.
arkadaşım allaha hayırlı ve sağlıklı bebek vermesi için dua et bence.

Hayırlı olsun arkadaşım.. sağlıkla kucağına da alırsın inşallah...
Ben de senin gibi bir sorun yaşamam umarım Ne kadar zor bir durum olduğunu anlayabiliyorum. kısa bir sure önce karar vermeme rağmen hemen anne olmak istiyorum şimdi...
Ben merak ettiğim için sordum ...yani illa ikiz olsun diye bir isteğim yok, olamaz da zaten.. Hyırlısı olur inş...

bende klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım iki yumurtam çok güzel gelişmişti.ikiz olur diye düşünmüştüm ama ikiz değil bebeğim sağlıklı olsunda fark etmez.rabbim istedikten sonra oluyor bence ilaçlar bahane

canim benim bir aradasin bir kizi vardi.hamile kalya engel birsey yoktu
hizlandirmak icin glofen diye adini tam yazamamis olabilirim ilac kullandi regl 5 günü sabah aksam 5 gün aldi.sonra yumurtlama gününü hesap ederek hamile kaldi.dün haberini aldik 7 haftalik ve 3 ler yolda.

ayyyyy gerçekten mialkisalkisalkis........feyzacım çok teşekkür ederim cevabın için öyle heyecanlandırdın ki beni.... tam olarak bunu merak etmiştim ben de hihoyyyt.....

bana o arkadaşın durumuyla ilgili ilerleyen zamanlarda da bilgi verirsen çooook sevinirim canim yaaa

:dance::sm_cool:

canım bende senın gıbı evlılıgımden 2 bucuk yıl sonra cocuga karar verdım ve dedıgın gıbı karar verır vermezde hemen hamıle kalmak ıstedım ılk ay yumurtlama gunune gore denedık ama olmadı cok endıselendım problem mı var dıye ama sabırsızlıgımdan ıkıncı ay yumurtlamaya bakmadan duzenlı denedık ve sımdı 13 haftalık hamıleyım cok sukur bu konuda sınava tabıı olanlara Allah sabır versın gercekten zor ben 1 ay dayanamadım.senınle ılgısıne gelınce bebeklerımın 8. haftada ıkız olduklarını ogrendım cok sasırdım ama sonradan cok mutlu oldum evet hıc bısey yapmamıstım hemde aılemızdede kımsede yoktu.bence bu mevlamın takdırı ama hep son 1 senedır cocuk ıstedıgım ıcın Allah ım pespese ver dıe dua ettım belkı bununda etkısı olmustur.hersey duayla Allah gonlune gore versın canım...

ikiz bebeklerde ne gibi vürüs oluyor ben anlamadım

klomen kullanabilirsin ama doktorlar bu fikre çok sıcak bakmıyor...
ayrıca ilk ikiz virüslü bebeklerini kaybetömiş bir anne olarak sana şunu söylemeliyim Allah tek ama sağlıklı versin

geçmiş olsun öncelikle Allah saglıklı bebbekler versin insaallahh.ikiz virüslü bebek ne demek ben anlamıyorum

o Glukofen sanırım.
Glukofen kullanan var mı

--------------------------------------------------------------------------------

SELAM KIZLAR BEN YAZIN ORTALARINDA GLUKOFEN KULLANMAYA BAŞLADIM. ÖNCEDEN ADETLERİM ÇOK DÜZENSİZDİ AMA ŞU ANDA RAMAZANDAN BERİ ÇOK GÜZEL GİDİYOR.
BU HAPI DOKTOR BANA 2-3 SENE ÖNCE VERDİ AMA ÜSTÜNDE DURUP KULLANMADIM ÇÜNKÜ ÇOK FAZLA HALSİZLİK YAPIYORDU. SONRA BİR GÜN ARAŞTIRDIM. BUNU KULLANIP HAMİLE KALAN BİRÇOK PCO OLDUĞUNU OKUDUM. ZATEN ŞİMDİ DOKTORLARIN BİRÇOĞU BU HAPI VERİYOR ...EĞER DOKTORUNUZ BU HAPI VERDİYSE VE SİZ KULLANMAYI İHMAL EDİYORSANIZBENİM GİBİ ... LÜTFEN BAŞLAYIN ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM.. VE PAYLAŞMAK İSTEDİM...

ama canım doktoruna sormadan alma bence .çünkü polikistik over hastası olanlar kullanıyormuş bu ilacı .beni dnlersen araştır yinede

polikistik over hastaları kullanıyor o ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…