ALLAH yardimciniz olsun arkadaslar benim kiz kardesimin var ikizleri ama ben bakiyorum onlara hem kendi cocuklarima hem onun ikizlerine inanin hicte zor degil yeterki sabirli olun suan 3 yasina girecekler biri kiz biri oglan cokta tatlilar ben onlarsiz yapamam. yeterki sabir etmeyi bilin ha bu ara bizim kiz 5ise hamileydi 3 cu dustu ikisi kaldi dusunseneniz onlarda olsaydi anneleri kafayi yerdidelikafadulden teyzeler size cok is dusuyor bu konuda:1hug:
uzun bir süredir forma giremedimokadar yogun yasiyorum ki,felegimi sasiriyorum :bbo: Nilca, iyi dileklerin icin sagol arkadasim, allah senin cocuklarada uzun bir ömür nasip etsin.Benikilerde azicik büyüselerdi:çok üzgünüm: cok yorucu olmaya basladilar, gerci Allah saglikli günler nasip etsinde, önemli degil, benim yorgunlugum gecici. Az kaldi bir ayaklansinlar:dance:
11 haftalık gebeyim (ikiz) ne olur gözümü korkutmayın.
tüp bebek tedavisiyle kaldım 10 yıl sonra nasıl bakması çokmu zor
bende 34 haftalık ikiz erkek anne adayıyım ayrıca 4 yaşındada oğlum var.benim anne tarafım ikiz dolu:)benim merak ettilerim var çok şu an biri 2 diğeri 2.100 gr sizce nasl iyimi 36 haftalıkken alıcak sanırım sancı çıktı nst de ama açılma yok dedi 2 hafta dinlen dedi bakalım bilgilerinizi bekliyorum çok mu küçük doğuyorlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?