Doğuma Hazırlık Ikiz bebek arabasi kullanısli mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bericom

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
42
11
34
Arkadaslar merhaba degerli fikirlerinize ihtiyacim var ikiz bebekler icin biz ayri ayri bebek arabasi almayi dusuuyorduk fakat ilerde tek cikmak isteyince iki cocukla iki araba zor olur dediler.icinizde kullanan var mi fikirlerinize ihtiyacim var.simdiden tesekkurler.bir de ikiz kiz bebek icin alinmasi gerekenler listesi nelerdir. ???

Ben de aynı durumdayım, önerileri takip edeceğim.

İkiz sahibi bir arkadaşım mutlaka al diye ısrar ediyor bana çok kolay oluyor diye ama model seçmek de zor.

O yanyana olanlardan almış. Dikine olanlar sıkıntı dedi. Ama bana söylediği model için kullananlar boyunuz 165 üzeriyse almayın çok alçak demişler. Eşdeğeri bişey de bulamıyorum ve alıp almamak konusunda aşırı kararsızım.

Ben de aynı durumdayım, önerileri takip edeceğim.

İkiz sahibi bir arkadaşım mutlaka al diye ısrar ediyor bana çok kolay oluyor diye ama model seçmek de zor.

O yanyana olanlardan almış. Dikine olanlar sıkıntı dedi. Ama bana söylediği model için kullananlar boyunuz 165 üzeriyse almayın çok alçak demişler. Eşdeğeri bişey de bulamıyorum ve alıp almamak konusunda aşırı kararsızım.
Bu da degisik bir fikir olmus ozellikle 165 uzeri olmasi demek ki bu kadar ayrinti bile fark ediyor bu yuzden danismak istemistim umarim cevao yazan olur.cok tesekkur ederim 😊

arkadaslar neden cevap yazmiyorsinuz fikirlerinize ihtiyacim var hatta puset hangi marka model onerirsiniz ona da yardimmm

Yanyana olandan almıştım,baston ve hafifti 9 sene geçtiği için markası falan aklımda değil malesef. Memnun kalmıştım ama ayaklanınca oturmadılar sattım. Tek bebekler daha fazla arabayı seviyor (şimdiki oğlumdan biliyorum) ikizler birbirine uyup hemen kalkıyorlardı :) şimdi daha güzel modeller çıktı malum benim baya sene önceydi ozamanın en iyisini almıştım.

Tavsiyem baston ve en hafifini alın. İkiz zaten zor oluyor birde hantal araba olursa evden çıkmak işkence olur.. markamız babyhope idi ama modeli hatırlayamadım.. nette gözünüze kestirdiğiniz modellerin yorumlarına bakın ozamanda karar vermesi kolay oluyor.

X