Merhaba benim 16 aylık ikiz bebeklerim var , bebek arabası ile ilgili tecrübelerimi aktarmak istedim biz 2 aylıkken Kraft nitro ikiz bebek arabası baston tarzı tam yatar bi araba aldık 1 yaşına kadar onu kullandık gerçekten çok kullanışlıydı küçüktü her yere sığıyordu ve sürüşü çok güzeldi doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Fakat baston tarzı olduğundan dar yapıları var bir yaşından sonra artık arabamız dar gelmeye başladı birde en kötü özelliği ön barı olmadığından bebek hareket etmeye başlayınca ona tutunup etrafı seyretmek istiyor ama ön barı olmayınca yatar pozisyonda oluyor. bir yaşından sonra tek tek 2 tane baby2go proton xl aldık bu arabadanda çok memnunuz katlaması çok kolay tek elle açılıp kapanabiliyor ve çok hafif hiç bir problem yaşamadım 5 aydır kullanıyoruz. birleştirme aparatı almadım çünkü birleştirme aparatı ile birleşince iki araba büyük oluyo ve herhangi bir yere asansöre merdivene sığmaz anca düz yolda gidersiniz onunlada sök tak uğraşmak istemedim bildiklerimi aktarıyım dedim.