İkiz bebek arabası hakkında yardım :)

ezgiii35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
57
9
98
34
İzmir
Selam herkese :) İkiz bebek bekleyen bi hamile olarak benim gibi olanlara danışmak istedim. 18+5 haftalık tek yumurta erkek bebeklere hamileyim :) Yavaş yavaş alışverişe başladık. En çok kafamızı karıştıran bebek arabası oldu. İkiz bebek arabası almayı düşünmüyoruz. Çok ağır ve büyük olduğu için. Biraz araştırdık ve bi aparatla gerektiğinde birleşebilen bebek arabaları olduğunu öğrendik. Ama o bebek arabaları travel system olmasına rağmen daha çok baston tarzında. Yani çift yönlü kullanılmıyo. İkiz bebek anneleri önerilerinizi bekliyorum. Sizce önemli olan birleşebilen 2 bebek arabası almak mı yoksa birleşmese de olur mu? Tabi birlesmeyince arabalar tek başına dışarı çıkmak imkansız oluyo. Yardım edin nolur bilemedim napsam bu arada umarım hepimiz bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımıza :)

Merhaba. Ben de 25 haftalık ikizlerime hamileyim. Benim ablamın da ikizleri var ve önlü arkalı olan bebek arabalarını tercih etti, ama hiç memnun kalmadı. Ben bayağı araştırdım ve BabyHope Yanyana İkiz Bebek Arabası Puset 2014 modelinden alacağım. Fiyatı uygun, aynı zamanda çok kullanışlı görünüyor. Hem katlandığı zaman çok küçülüyor. İsterseniz internetten bir bakın...

Hemen bakıyorum çok teşekkür ederim :)

forum açılalı zaman geçmiş ama yeni forum açmak yerine yeniden gündeme getireyim dedim :) ikiz bebek bekliyorum ben de, 26. haftadayım, artık alışveriş konusunda hızlansak iyi olacak gibi! forumu açan arkadaş bir karar verdi mi acaba?
ben ayrı ayrı ve bağlanma aparatı olan, aynı zamanda anakucağı olan ve arabaya da monte edilebilen, katlanınca küçülen nuna pepp bebek arabasından 2 tane almayı düşündüm. ama araştırdığımda bu arabanın altının yere yakın olduğu ve bebeklere dar geldiği bilgisini alınca yeniden kararsız kaldım. ikiz annelerinden-anne adaylarından önerilerini bekliyorum :) herkese bol şans diliyorum, hem bebeği karnında hem kucağında olanlara!...

Benim icin daha erken 2 ayim bitti ama araba düşündüğüm bir konu arabasiz gezmek olmuyor cunku bi de ben de 3 yaşında bir Prenses var tekli arabamiz var ama ise yarayamayacak sanirim :)

Benim icin daha erken 2 ayim bitti ama araba düşündüğüm bir konu arabasiz gezmek olmuyor cunku bi de ben de 3 yaşında bir Prenses var tekli arabamiz var ama ise yarayamayacak sanirim :)

:)) güle güle kavuşun bebeklerinize... ben iki tane tekli araba almayı düşünüyorum, bir de bağlantı aparatı... ama marka seçemedim henüz... bağlantı aparatı da her yerde bulunmuyor zaten... internette aratsam ne adla aratacağım bilen varmı??

Merhaba benim 16 aylık ikiz bebeklerim var , bebek arabası ile ilgili tecrübelerimi aktarmak istedim biz 2 aylıkken Kraft nitro ikiz bebek arabası baston tarzı tam yatar bi araba aldık 1 yaşına kadar onu kullandık gerçekten çok kullanışlıydı küçüktü her yere sığıyordu ve sürüşü çok güzeldi doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Fakat baston tarzı olduğundan dar yapıları var bir yaşından sonra artık arabamız dar gelmeye başladı birde en kötü özelliği ön barı olmadığından bebek hareket etmeye başlayınca ona tutunup etrafı seyretmek istiyor ama ön barı olmayınca yatar pozisyonda oluyor. bir yaşından sonra tek tek 2 tane baby2go proton xl aldık bu arabadanda çok memnunuz katlaması çok kolay tek elle açılıp kapanabiliyor ve çok hafif hiç bir problem yaşamadım 5 aydır kullanıyoruz. birleştirme aparatı almadım çünkü birleştirme aparatı ile birleşince iki araba büyük oluyo ve herhangi bir yere asansöre merdivene sığmaz anca düz yolda gidersiniz onunlada sök tak uğraşmak istemedim bildiklerimi aktarıyım dedim.

paylaşım için teşekkürler kraft nitro ikiz bebek arabasına ana kucağı ve araç koltuğu monte edilemiyordu değil mi? benim aradığım modelde ana kucağını da yerleştirebilmek istiyorum çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…