ikiz bebeğinizin olmasını istermiydiniz

valla tedavi ile hamiş kaldığımdan ne olsa kabulümdü ...ikiz olması çok sevindirdi bizi çok zorlu yollardan geldiler ....şimdi annesinin yüreğinde dinlecekler bir ömürzemuszemus:ecrin_bebek::ecrin_bebek:::

ben de çok isterdim, önceden tabiii.
hamile kalıp dünyaya bir bebeği sağlıkla getirmek için bir annenin yaşadıklarını görünce, allaha şükrettim, iyiki ikiz hamile değilim..

bende kendimi bildim bilesi ikiz istemem..(büyük konuşmayımda)
nebilim bakımı zor olduğundanmıdır yoksa başka bişimi adını tam koyamıyorum bende..CADIARZU

evet bende isterdim,hatta ailemde ikizler var bikac tane,,
ama oglum dogduktan sonra dedimki kendi kendime,yaramaz bi cocugum var benim ve aman ALLAHIM bundan iki tane oldugunu dusunemiyorum diyeakannehirsaglikli hayirli olsunlarda iyisallah:Saruboceq:

benim en büyük korkularımdan biriydi aslında küçüklüğümden beri. bizde çok ikiz var. benim korkum birbirine benzeyen iki tane olmasıydı yani tek yumurta . ve bakımı tabi.. ama allahım büyük çift yumurta ikizi verdi bana. üyük konuşmayın derimkaydirigubbakcemile3

oyy kurban olurum onlar. şuan çok mutluyum. allahım ağ salim kucağımıxza almayı nasip etin sağlıkla büyüsünler inşallah..

bakımı çok zor ama rabbim bilip bilip veriyo kızlar ben tek bakıyorum

inanın bebişelerim bazı çocukalra göre çok iyiler uslular ama çokda uslu olsalar bakımları bütün günümü alıyor....herşeye rağmen üçüncü çocuğu isteyebiliyorum düşünün....

hayır istemezdim ikizim olsun.
zamanında tek bbekle zor başetmiştim.
2 tane olsaymış çok zorlanırdım yaa.
tek tek yapmak en iyisi.ilki 3 yaşında oldu 2.de yolda böylesi daha güzel.

hemd eçok isterdim bir kız bir erkekbritaşta iki kuş ne güzel olur

Eskiden beri ikizim olsun çok isterdim ve çokda inanırdım ikiz olacağına...Şükürler olsun inş.Gelecekler...Her zorluğa rağmen ,mutluluğuda 2 katı...İkiz anneleri o kadar şanslı ki,...Tamamen ayrıcalık bu...Rabbim dileyen her kuluna yaşatsın anneliği...

ben bekarım ama bebekleri çok seviyorum ikiz bebek ii olurda bakımı zor olur ya yoksa ne güzel evin içinde cıvıl cıvıl bıcırıklar

Bende hep özenirdim ikiz bebeklere bekarken çok da heveslenirdim.Allahım bana da nasip etti bu duyguyu umarım kucağıma aldığımda daha güzel bi mutluluk yaşayacağım.Allahım her zorluğa bi kolaylık veriyo.

ayyy ben de çok isterim ikizlerimin olmasını. düşünsenize aynı güzellikten iki tane.... harika olurdu valllaaaa...keşke benim de ikizlerim olsaaaa:1hug:

Bende hep ikiz bebeklerim olsun istiyorum.Bakımı zor olabilir ama sevgin heyecanın mutluluğun iki katı olacak.Bende ikiz annelerini özel buluyorum.Rabbim banada ve isteyen herkese ikiz evlat versin.Amin.

Ay bende 6yil önce Teyzemin ikizleri oldukdan sonra ikizlerim olsun diye cok istiyorum. Bakimi cok zor biliyorum bizzat yasadigim icin ama olsun yinede cok isterim olmasini. Hayirlisi Insallah...

ben isterdim doğrusu gözümde büyüyo zaten nasıl doğururum die. ki orta da bebek falan da yok:) ne güzel bi avazda çıkardı ikisi bi daha bi dokuz ay sendromu yaşamak zorunda kalmazdım. ama bakması büyütmesi de zor olurdu o ayrı.

ben de isteyenlerdenım hem de cok bakımı zor korkutmuyor degıl ama olsa cok sevınırm
o kadar cok özenıyorm kı ııkızım bebegım olmamasna ragmen hep ıkız bebıklerın topıklerındeyım:kedi:

X