Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Benim için de en büyük kaos bebek arabası. Ne kadar bakarsam bakayım içime sineni bulamayacağım heralde. Önemli olan kolay sürülebilir ve katlanır olması benim için tabii ki bebeklerin rahatlığı dışında.Ailemizde birkac ikiz bebek var, yanyana, onlu arkali, asagida yukarda olan her modelden denediler, sonuc? Hiçbirinden memnun kalmadilar.
Prego'nun bir modeli var baston arabalar gibi katlanıyor, (bunu bi komsum kullaniyordu) ben de merakimdan birkac sefer surmustum, katlamistim cok rahatti (yanyana olan modellerden sari semsiyeli) ama genel olarak ikiz bebek arabasindan mutlu olan gormedim, bebekler yurumeye baslar baslamaz satiyorlar genelde.
Ikiz bebek arabalarinin bir kotulugu de magazalarda en fazla 2 model oluyor, magazadayken de her araba rahat suruluyor.Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Benim için de en büyük kaos bebek arabası. Ne kadar bakarsam bakayım içime sineni bulamayacağım heralde. Önemli olan kolay sürülebilir ve katlanır olması benim için tabii ki bebeklerin rahatlığı dışında.