İkiz annelerine bebek arabası sorum?

karlicee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
405
320
30
Sevgili ikiz anneleri. Kullanıp memnun kaldığınız ikiz bebek araba tavsiyelerinizi öğrenebilir miyim? Ayrı ayrı olup birleşenlerden de olur. Ayrıca ona uygun puset tavsiyesi. Şimdiden çok teşekkür ederim

Ailemizde birkac ikiz bebek var, yanyana, onlu arkali, asagida yukarda olan her modelden denediler, sonuc? Hiçbirinden memnun kalmadilar.

Prego'nun bir modeli var baston arabalar gibi katlanıyor, (bunu bi komsum kullaniyordu) ben de merakimdan birkac sefer surmustum, katlamistim cok rahatti (yanyana olan modellerden sari semsiyeli) ama genel olarak ikiz bebek arabasindan mutlu olan gormedim, bebekler yurumeye baslar baslamaz satiyorlar genelde.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Benim için de en büyük kaos bebek arabası. Ne kadar bakarsam bakayım içime sineni bulamayacağım heralde. Önemli olan kolay sürülebilir ve katlanır olması benim için tabii ki bebeklerin rahatlığı dışında.

Ikiz bebek arabalarinin bir kotulugu de magazalarda en fazla 2 model oluyor, magazadayken de her araba rahat suruluyor.

Benim bebek arabasi tecrubem diyor ki, araba hafif olmali, tek elle katlanabilmeli ve tekerlekleri en az 20-25 cm capinda olmali.

Sanirim en kolay kullanilanlar altli ustlu olanlar ve ana govdesinden koltuklarin cikip pusetlerin yerlesebildigi modeller ya da hic puset masrafina girmeden tam yatabilen (yenidogana uyumlu diye yazar özelliklerde) model tercih edilebilir.

Araciniz var ise iyi bir bebek arabasi yerine iyi oto koltugu bakin derim.

Bebisleri saglikla kucaginiza alin, saglikla buyutun insallah

Bugaboo markasının ikiz bebek arabası setine bakabilirsiniz, model biraz kaba ve ağır ama kullanımı çok rahat. Tek kişilik kullanım içinde oturaklardan birini çıkarıp küçültebiliyorsunuz.

Bugaboo ikiz bebek arabası yani donkey 70.000 tl ben hamileyken de 50.000 civarıydı. Ben iki ayrı araba almayı tercih ettim çok da memnunum iyi ki bu şekilde almışım diyorum ama asla tek başıma bebeklerle dışarı çıkmam diye aldım eğer evde yalnız olacaksanız, bebeklerle tek başınıza dışarı çıkacaksanız olmaz tabi ki de.

Bende uppababy cruz var. İkiz olarak de kulllanılabiliyor. Çok rahat bir araba. İki puset takılınca nasıl olur bilmiyorum ama katlayıp kaldırması, sürüş konforu, kesinlikle kullandığım en iyi araba ki 8-10 araba kullanmışızdır yıllar içinde.

Bugaboo donkey de arkadaşımda vardı. Onu da kullandım onun çocuklarıyla ilgilenirken, o da güzel arabaydı. Sanırım onun katlanması dorun oluyor, kasanın bagaja sığması sorun oldu onlarda diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:
İki bebekle yalnız dışarı çıkan pek görmedim ben yani ayrı araba alabilirsiniz. Ama çevrede hep prego görüyorum. Yanyana olanlar çok geniş duruyor onu döndürmek kaldırımdan çıkarmak falan zor. Allah kolaylık versin

Yorumlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim gerçekten bir fikir sahibi oldum

Benim ikizlerim var. Pierre Cardin Vovo kullanıyorum. Hem ayrılıyor hem birleşiyor.

Bebekler buyuyunce wagon
Buyuyene kdr puset ile belki kullanan vardir
2 cocuk rahatlikla uyuyor acip kapatmak kolay her malzemeyi al at icine kumda bile kullan kesinlikle normal arabadan cok iyi

Bende bugaboo donkey ve Chicco ohlala var. Chicco, cok hafif ve kucuk ama tekerlekleri kucuk oldugu icin her yere takiliyor. Koltuklari da rahatsiz gibi anlayamadim.
Ilk bebek arabamiz bugaboo ve ilk baslarda puset halini kullandik sonrasinda da iste oturakli seyleri var onlari kullanmaya basladik. Inanilmaz bir rhatlik. Kendisi 12 kg agirliginda, bebekler de toplam 24 kg agirliginda ama hic bebek arabasi itiyormus gibi gelmiyor. Kaldirimlardan falan rahatlikla inddirip cikartiyorum. Kis mevsimi icin cok ideal.
Kotu kismi katlamasi ve tasimasi, bir yerde tutulmasi. Kolay katlanmiyor, koltuklarini falan cikarmaniz gerekiyor. Kendisini ve koltuklari ayri ayri tasimaniz lazim. Arabanin bagajina koyup cikartirken bu sebeple zor oluyor.
Kendisi de agir. Ama ben tasimayacagim, katlama geregi de duymuyorsaniz mukemmel. hem size hem disari sekilde koltuklarinizi da takabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…