Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ikiz anneleri yada yakın dostları lütfen yardım edin:((
fatmacım gebelik o kadar garip bişeyki anlatamam.ablamda senin gibi ikiz hamile çıktı ama 6 cı ayında 3 üz oldugunu ögrendik hemde normal yolla hamile kalmıştı.3 de kız oldu şimdi 5 yaşındalar maş.allahım gönlüne göre versin canım
ay ertug sizinle tanisdigma cok memun oldum benim 3 oglum var kiz niyetiyle dördüncüye karar verdik allah hayirlisini versin sence ben simdi kendimi ikiz annesi sayayimi bakiyorsun ikiz kizlarim oluyormus allahim dünyanin en mutlu insani ben olurum herhalde cevap gelirse cok sevinirim
canım allahım gönlüne göre versin sen dua et olur valla içimden geçen ikiz hamilesin inş.kız biz bitanesinde zorlanıyoruz maşallahın var senin allah saglık versin canım sana ve ailene.hayırlısı olsun inş.alırsın kıslarıııııı ducana annesi inş.