Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
WİNSTON ben tavuğu şehriye ile veriyorum ama bazende sebze çorbasına katıyorum ve blendrdan geçiriyorum öyle yapsan belki anlamaz yerler......
YAVRUKİRPİ çık anacım çık sefan olsun eğlen....
Ama aman dikkat et,daha dikişlerin yeni kapandı
CANAN senin kaynoşada şaşıyorum ya,hiçmi hayırlı laf çıkmaz ağzından bee
Koca kadının fazla yedim diye karnımı ağrırmış çocuk gibi :![]()
canım ben anadolu rock ı çok severim en başta cahit berkay gelir benim içinn cem karaca bi yaştan sonra siyasi düşüncelerinde 180 derece dönüş yapınca bi değişti gözümdede ayyy pencereden kar geliyorrr müthiş yaaaa tek kelimeeeecanancımmm senle müzik zevklerimiz fena halde örtüşüyor desene, erkan oğur ve cem karaca benim de favorilerimdir. her ikisininde tüm albümleri mevcut .hatta cem karacanın son konserine de gitmiştik, ama keşke bir daha gidebilseydim nasıl coskuluydu anlatamam.sana cem karacadan ömrümü tavsiye ediyorum, bu durumlarda. kaynanayı da salla gitsin yahuuu cahil kadın işte lafını bilmiyor belliki. bize de bugün Ankaralılar olarak erkan oğur'dan "pencereden kar geliyor " yakışır. bir de cengiz özkan ve okan murat öztürk tavsiye ederim sana şiddetle, eğer dinlemediysen.
biz de elifi de alıp kara çıktık, tabii onu çok korunaklı çıkardık, biras kartopu oynadık rahatladım. artvinlim seni de okumuştum ama ne diysektim unuttum yaa :)
canancımm sen kendini değerli göreceksin ki herkes değer versin, ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz hayatta maalesef. ama gel gör ki bunları diyen de hiiiç değmeyecek meselelere kendini çok ama çok üzüyor.
ne kadar doğru bu sözler yaaa....haklısın aslında canım..
biz biçiyoruz kaynanaya kocaya bu değeri...
kocam değilde kaynanamdan dertliyim hee bide kocamın annesine tutkusundan
geçen kocam annemle görüştünmü dedi..hayır dedim..görüşmeyeceğimde..aramayacğımda dedim..
çünki hiçbiieşy yapamıyorsa arayıp bi kızım nasılsın desin dedim..bunun için çok zeki olması gerekmiyor dedim...sesi bile çıkmadııı
benim kankalığım yetmiyomu kızzz yeni kanka arıyonnnyok kirpoşum yaaa kaçırmadın bişey....ben anlatmadım...anlatmakda istemiyorum valla....yorgun beynim..
bu arada ikizleri olan arkadşını kk ya çağırsana
kanka olacam arkadaşlarınla bakkk
vallaha mecbur olmadığımız hald böyleyse mecbur olsak ne olurdu düşünemiyorum bile bennnhayırdır women??
kaynanalarıda takmayın yaa onlara mecbur değilsiniz nasılsa desin desin sussunlar kudursunlar çatlasın patlasınlarr![]()
canım yaaa çok zor vallaha bu genç yaşta bu kadar sıkıntı allah yardımcın olsunnnnhepinize cok tsk ederim kizlar valla doktor dio cok zor dinlenmek lazim bende dedim nerde ikizler var. artik hep agricak dedi zaten olmassa ameliyat son olarak oda cok riskli
canan hayatimda hic iyi bisi olmuyo.
yalniz ben gene cocuklarimla cok mutluyum iyki varlar..
herkese iyi akşamlar...soğuk ve karanlık hava ve gelmeyen bahar herkesi depresyona sokmuş..az kaldı arkadaşlar bahar geliyor...atıcaz kendimizi dışarıya..
YAVRUKİRPİ hatırlıyormusun şubat ayının son günlerinde 3 gün sonra bahar demiştin yanılmıyorsam aklıma geldi birdenbahar karla geldi...inşallah uzun sürmez..
kızlar şu kaynanaları ne yapmalı bilmem..allah var nazar değmesin ben benimkini eleştiridim ama sizinkilerle kıyaslayınca benimki melek valla..kadın bana yardım etmek için can atıyor ama ben istemiyorum annem hariç kimseye minnet etmek istemem..bana gelir kalır bir hafta çocuklara bakar altlarını açar,oynatır,uyutur ama hep kendiliğinden ben anne şunu yaparmısın bile demem kendim yaparım yada o kendiliğinden yapar...neyse eşlerimizin anaları yapacak birşey yok..sabredip sabır edicez ama bu kendimizi aşağılatmak yada saygısızlık yapmak anlamında değil..valla kim olursa olsun hakaret yada laf sokma varsa kimseyi tanımam karşılığımı veririm herhelde ondan herkes benle iyi geçiniyor...
Canancım yavrukirpiye katılıyorumkimse seni değersizleştiremez... sen eşin için,annen,baban,kardeşlerin,anlamasalarda evlatların için, bizim için önemli ve değerlisin... o insanlar senin bir hafta ortadan kaybolduğunu düşünsün sonra şapkalarını önüne koyup bir daha düşünsün...hepsi ...u yer...özür dilerim bu arada...kaynananı takma sabit fikirli,sana iyi davranmamaya and içmiş bir kadın anladığım kadarıyla kuş tutsan yaranamazsın ,yaranma gibi bir derdin olmadığınında farkındayım..boşver konuşsun geçsin...
bu arada bugün güzel bir gelişme oldu beni mutlu etti... bu yeni yasadan bizde yararlanıyormuşuz..yani bir yıl daha ücretsiz izin alabiliyorum..ama ben bir yıl daha eve dayanamam...Eylüle kadar daha uzatmayı düşünüyorum...bayram sonu tatilimizi yapıp öyle başlarmayı düşünüyorum...kızlar yürümeye başladığında yanlarında olmak istiyorum..çok yazdım..yemeğim yanacak...
hadi gözün aydınnnn yürüdüğünüde müjdele burdan bizeeeeNe olsun canım ya yağız paşayla uğraşıyorum.....
Sen nasılsın demiycem anlaşılan sıkıntılısın,en kısa sürede rahata kavuş canım
Kızlar yağız sürünmeye başaldı artık
Ama nasıl mutlu oldum bayılırım poposunu büke büke sürünen bebeklere
Her ayda yeni bir gelişim gösteriyordu bu ayda sürünme varmış sırada
Gerçi biz diş bekliyorduk ama![]()
bravo yağıza maşallah, ben de çok seveirm emekleyen bebeği, ama evi çook daha temiz tutmak gerekmesi sıkıntılı biras
kızlar elif hala dönemiyor yaaa bu normal mi?
bravo yağıza maşallah, ben de çok seveirm emekleyen bebeği, ama evi çook daha temiz tutmak gerekmesi sıkıntılı biras
kızlar elif hala dönemiyor yaaa bu normal mi?
aaaaa kimse yokkkk.......kirpoş normal cnm yaaa bekle dönerr
yağızzz tıytıll olmuş heeee şebelek yaaaaaaaaaaa çok tatlııııı böcükkkkkkkkkkk
hadi gözün aydınnnn yürüdüğünüde müjdele burdan bizeeee
bebeklerin aylık ggelişim yazıları oluyo takip ediyomusun onları bu ayda şunu bunu yapar felan diye
bir insanın ruhu kötü olmaya görsün canancığım
senin kaynananında ruhu kötü
bizde bi söz vardır içi bok kaynıyor
aynı öyle kadın....şükür edeceğine ,başında kocası olduğuna
neler diyor...zaten memnuniyetsizlik..şükürsüzlük,fesatlık,kıskançlık,bilmişlik
bunlar var oldukca o insandan hayır bekleme....
memnuniyetsiz.....kızı bile yaranamıyor..senmi YAranacaksın?
şükürsüz...olduğu şartlar çok iyi,kocası başında evlatları yanında ,üstelik el üstünde tutuyolar
fesatlık,kıskançlık....geçmişte görmediklerini siz gördüğünüz için kıskanıyor ve sürekli laf sokuyor imada bulunuyor...
bilmişlik.......öyle olmasa sana ve torunlarına yardımcı olur ahkam kesmes..
o yüzden sen bu kadına ne yaparsan yap aynı olacak..rabbim ona cennetinden melek yollasa kapısını çalsa...bu kapı neden çaldı offf der kadın...
neden bu kadar susuyorum diyorsun????bütün nedenleri açıklamışsın
susmasan kocana anltsan ..direk ön yargılı seni dinlemiyor bile..
ne yapacaksın ya çek ,ya git ....buda olacak bişey değil bu şartlarrda...
yapacağın tek şeyy dualarında rabbimden kaynananın içine azcık merhamet duygusu vermesini dilemek...yada bu senin sınavın müfakatını göreceksin...hiçbirşey bedelsiz kalmaz cnm...
canancığım yeni kanka aramıyom kısss kirpoşun ikiz annesi arkadaşı var ondan dedim..
kirpoşşş illa her bebek 5 ayda dönmezki...ömer 4,5 aylık döndü aliş 5,5 aylıkken
aliş8 ayda diş çıkardı ,ömer 9 ayda
ali 10 aylık yürüdü ömer13 aylık
ikisi aynı anda doğan bebekler ama gelişimleri hep farklı kuzummmmmmmmm
mutlu olmaya çalışıyorum işte onu öyle kabullenmeye çalışıyorum ne yapayımmmSorma canım ya birde o mesele vardı dimi evde sürekli temiz olmak zorunda:78:
Normall canım ya bencede..Daha temmuz bebeklerinde dönemeyen var her bebek farklı.
Birde dönmesi sürünmesi birazda senin elinde,yere ser kalınca birşeyler bırak yerde cebelleşsin daha çabuk yapıyor dönme yuvarlanma sürünme işlerini...
Ben yağızı bırakmadım hasta diye birara çocuk dönmeyi bile unutmuş
CANAN daha öncede konuşmuştuk seninle,
Aynı binada olmak çok zor...Herşeyde bilgi vermek zorunda,habersiz hiçbirşey olamz vs.bu böyle uzar gider.
Aslında ayrı yerde olsanız eşinle aranız daha iyi olur bence,huzursuzluk çoğuda bu yüzden...
Ya mutlu olmaya çalışacaksın,yada her gün kendini üzeceksin böyle yapacak birşey yok:44:
döner yaa yani bu ayda keisn yapar demiyodur yapbilir diyodur bal 6 ayı oku ordada aynı cümle vardır keisnevet canım 5 aylık bebek için de çok rahatça döner diyor ondan takıldım.
vallahabir insanın ruhu kötü olmaya görsün canancığım
senin kaynananında ruhu kötü
bizde bi söz vardır içi bok kaynıyor
aynı öyle kadın....şükür edeceğine ,başında kocası olduğuna
neler diyor...zaten memnuniyetsizlik..şükürsüzlük,fesatlık,kıskançlık,bilmişlik
bunlar var oldukca o insandan hayır bekleme....
memnuniyetsiz.....kızı bile yaranamıyor..senmi YAranacaksın?
şükürsüz...olduğu şartlar çok iyi,kocası başında evlatları yanında ,üstelik el üstünde tutuyolar
fesatlık,kıskançlık....geçmişte görmediklerini siz gördüğünüz için kıskanıyor ve sürekli laf sokuyor imada bulunuyor...
bilmişlik.......öyle olmasa sana ve torunlarına yardımcı olur ahkam kesmes..
o yüzden sen bu kadına ne yaparsan yap aynı olacak..rabbim ona cennetinden melek yollasa kapısını çalsa...bu kapı neden çaldı offf der kadın...
neden bu kadar susuyorum diyorsun????bütün nedenleri açıklamışsın
susmasan kocana anltsan ..direk ön yargılı seni dinlemiyor bile..
ne yapacaksın ya çek ,ya git ....buda olacak bişey değil bu şartlarrda...
yapacağın tek şeyy dualarında rabbimden kaynananın içine azcık merhamet duygusu vermesini dilemek...yada bu senin sınavın müfakatını göreceksin...hiçbirşey bedelsiz kalmaz cnm...
birsene şiddetle katılıyorum, kendi mutsuzsa çevrsindeki herkesinde mutsuz olmasını ister, muhtemelen bu da öyle. konuşsan jerşey daha da bombok olacak belli ki, en iyisi susmak, görmezden gelmek. inşallah yaptıklarının yanlış olduğunu anlar birgün.
haklısın canım takılmamak lazım sağlıklı görünüyor genel itibarıyla.
kızlar ben kendimi çook yalnız hissediyorum, belki uzun süredir evde olmanın getirdiği bir his bu. ve çok öenmsiz şeyleri dahi kafama takıyorum, arkadaşlarımdan çok şey bekliyorum, alamayınca çok ama çok üzülüyorum, eşimi dahi çook uzağımda görüyorum, birlikte ama yalnız iki yabancıyız modunda. arkadaşlarla çift görüşme zorunluluğundan, aman eşler birbireini severmi endişesinden, sevmezlerse diken üstünde buluşmayı geçirmekten hiiç hoşlanmıyorum, eskiden daha sosyaldim şimdi 3-5 kişi kaldı çevremde okkadar, insanlara çok değer veriyorum ve beklediğim ölçüde karşılık alamazsam çook üzülüyorum. nolacak benim bu halim. somut bir sorun değil belki ama zihnimi devamlı kemiren bir sıkıntı işte.
şu dönemde normal....eskiden çalışan gezen arkadaşlarla çeşitli aktivielerde bulunan kadın yerine
öncelikleri değişen bir kadın geldi...bunuda her ruh kaldıramaz...kimi kırkyıldır bekliyor gibi karşılar
kimide bu durumu bilse bile kabul etmesi zaman alır cnm...
sende o zaman sürecindesin...
eski arakadaşların uzaklaşması bendede oldu..ya çocuklu olduğundan rahatsız etmek istemezler..
yada onların bulunduğu aktivitelere sen çocukla katılamazsın diye söylemezler...
doğal olarak...he dışarıdaki hayatından hemde ev ortamından uzaklaşır samimi arkadşların..
ben doğumdan sonra bi baktım kimse kalmamış çevremde ...gelmiyolar...oldukları ortama davet etmiyolar...
sonra zamanla bi bakıyorsun ya tekrar yaklaşıyolar..yada sen zaten kendin gibi arkadaşlar ediniyorsun..
eş konusuna gelince benimde eşim öle herkese gitmeyi sevmez..ama gittiğimi ortamdada rahat edemezse o an bişey demez..ama eve gelincede söyler...
bence sende çocuklu arkadaşlarınla gündüz aktivitlere katıl...bunu şuan anlamazsın
ama elif büyüdükce özellikle 1 yaşdan sonra yaşıtları arakdaşları ile olması ev ortamında buluşmanız onların gelişimi açısındanda iyi...
halamın bizden 1 ay küçük kız torunu var ...mesela o omerr omerr diye sayıklıyormuş... 2 erkek 1 kızla oynuyolar...ve çok güzel kıskançlıklar ...paylaşımlar var
ama canonunkilerle farklıyız..daha onunkiler bizimkilere karşı savunma yapamıyor...o yüzden bizim paşalar onları ezmeye çalışıyor....ama seneye emin çok rahat edeceğiz....oyun açısındadn
kirpoşumm umutsuz ev kadını modundan çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
dışarıda sosyal olamıyorsan evde sosyal ol...
sen yarat :))
haklısın canım takılmamak lazım sağlıklı görünüyor genel itibarıyla.
kızlar ben kendimi çook yalnız hissediyorum, belki uzun süredir evde olmanın getirdiği bir his bu. ve çok öenmsiz şeyleri dahi kafama takıyorum, arkadaşlarımdan çok şey bekliyorum, alamayınca çok ama çok üzülüyorum, eşimi dahi çook uzağımda görüyorum, birlikte ama yalnız iki yabancıyız modunda. arkadaşlarla çift görüşme zorunluluğundan, aman eşler birbireini severmi endişesinden, sevmezlerse diken üstünde buluşmayı geçirmekten hiiç hoşlanmıyorum, eskiden daha sosyaldim şimdi 3-5 kişi kaldı çevremde okkadar, insanlara çok değer veriyorum ve beklediğim ölçüde karşılık alamazsam çook üzülüyorum. nolacak benim bu halim. somut bir sorun değil belki ama zihnimi devamlı kemiren bir sıkıntı işte.
ülen canan izmir dedin...aklıma izmir köfte geldi...valla adet olmasam hamileyim diyecektim bu ay....resmen aş eriyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
canancım bizim de hep izmirde yaşama hayalimiz var, eşim çok da istiyor ama benim gözüm yemiyor, ailem burda ve annem bana çok bağlı, onu üzmemek için gitmiyorum, ama izmirde yaşamayı çok da istiyorum walla.
offff nasıl baydım seni de di mi kaç gündür, böyle hep aynı şeyleri temcit pilavı gibi tekrarlamaktan da nefret ediyorum ama böyle oldu işte napayımya ne diycem ben hamile kalmadan önce adetim bu tarihlerdi, acaba ay dönümlerinde adet sendromuna girip daha mı mutsuz oluyorum nedir?
bende öğrenciliğimden beri izmiri çok severim çok kaçar gierdim hatta nakaraya üniversiteye kayıta geldiğimdede 1 günlüğüne kaçmıştım izmire hahha
urlayı felan araştırdım meselaoraya yerleşebilizzz