İkiz Anneleri Geyik Paneli

aaaaa kimse yokkkk.......kirpoş normal cnm yaaa bekle dönerr

yağızzz tıytıll olmuş heeee şebelek yaaaaaaaaaaa çok tatlııııı böcükkkkkkkkkkk

WİNSTON ben tavuğu şehriye ile veriyorum ama bazende sebze çorbasına katıyorum ve blendrdan geçiriyorum öyle yapsan belki anlamaz yerler......

YAVRUKİRPİ çık anacım çık sefan olsun eğlen....
Ama aman dikkat et,daha dikişlerin yeni kapandı :34:

CANAN senin kaynoşada şaşıyorum ya,hiçmi hayırlı laf çıkmaz ağzından bee:50:
Koca kadının fazla yedim diye karnımı ağrırmış çocuk gibi ::41:

ağzından tatlı söz çıkmaz canımm dili hep acıdırrr

canancımmm senle müzik zevklerimiz fena halde örtüşüyor desene, erkan oğur ve cem karaca benim de favorilerimdir. her ikisininde tüm albümleri mevcut .hatta cem karacanın son konserine de gitmiştik, ama keşke bir daha gidebilseydim nasıl coskuluydu anlatamam.sana cem karacadan ömrümü tavsiye ediyorum, bu durumlarda. kaynanayı da salla gitsin yahuuu cahil kadın işte lafını bilmiyor belliki. bize de bugün Ankaralılar olarak erkan oğur'dan "pencereden kar geliyor " yakışır. bir de cengiz özkan ve okan murat öztürk tavsiye ederim sana şiddetle, eğer dinlemediysen.

biz de elifi de alıp kara çıktık, tabii onu çok korunaklı çıkardık, biras kartopu oynadık rahatladım. artvinlim seni de okumuştum ama ne diysektim unuttum yaa :)
canım ben anadolu rock ı çok severim en başta cahit berkay gelir benim içinn cem karaca bi yaştan sonra siyasi düşüncelerinde 180 derece dönüş yapınca bi değişti gözümdede ayyy pencereden kar geliyorrr müthiş yaaaa tek kelimeeee

ohhh kartopuda oynadınızz haaa bize nasip olmadııı
ben evlendikten sonra o tarz neşeli şeyler hiç yapamadım eşim sağolsun kendisi gibi yani 38 yaşında gibi davranmamı bekliyor sağolsun neyseee

kaynanaların cahilliğin arkasına sığındırmakta beni kızdırıyo aslındaaa
canancımm sen kendini değerli göreceksin ki herkes değer versin, ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz hayatta maalesef. ama gel gör ki bunları diyen de hiiiç değmeyecek meselelere kendini çok ama çok üzüyor.

neden üüzyosun kuşummm üzmeeeeee:26:
ne kadar doğru bu sözler yaaa....haklısın aslında canım..

biz biçiyoruz kaynanaya kocaya bu değeri...

kocam değilde kaynanamdan dertliyim hee bide kocamın annesine tutkusundan

geçen kocam annemle görüştünmü dedi..hayır dedim..görüşmeyeceğimde..aramayacğımda dedim..
çünki hiçbiieşy yapamıyorsa arayıp bi kızım nasılsın desin dedim..bunun için çok zeki olması gerekmiyor dedim...sesi bile çıkmadııı

ya baştan tırnaklarımızı göstermeidk ya onlarda çullanabildikleir kadar çullanıyolar ben kendime çok şaşırıyorum kaynanama nasıl bu kadar sessiz kalıyorum diye vallaha allah bana özel bisabır veriyo sanırım o anlardaa

yok kirpoşum yaaa kaçırmadın bişey....ben anlatmadım...anlatmakda istemiyorum valla....yorgun beynim..

bu arada ikizleri olan arkadşını kk ya çağırsana

kanka olacam arkadaşlarınla bakkk
benim kankalığım yetmiyomu kızzz yeni kanka arıyonnn
hayırdır women??
kaynanalarıda takmayın yaa onlara mecbur değilsiniz nasılsa desin desin sussunlar kudursunlar çatlasın patlasınlarr:7:
vallaha mecbur olmadığımız hald böyleyse mecbur olsak ne olurdu düşünemiyorum bile bennn
hepinize cok tsk ederim kizlar valla doktor dio cok zor dinlenmek lazim bende dedim nerde ikizler var. artik hep agricak dedi zaten olmassa ameliyat son olarak oda cok riskli

canan hayatimda hic iyi bisi olmuyo.
yalniz ben gene cocuklarimla cok mutluyum iyki varlar..
canım yaaa çok zor vallaha bu genç yaşta bu kadar sıkıntı allah yardımcın olsunnnn
herkese iyi akşamlar...soğuk ve karanlık hava ve gelmeyen bahar herkesi depresyona sokmuş..az kaldı arkadaşlar bahar geliyor...atıcaz kendimizi dışarıya..
YAVRUKİRPİ hatırlıyormusun şubat ayının son günlerinde 3 gün sonra bahar demiştin yanılmıyorsam aklıma geldi birden :1::1::1: bahar karla geldi...inşallah uzun sürmez..

kızlar şu kaynanaları ne yapmalı bilmem..allah var nazar değmesin ben benimkini eleştiridim ama sizinkilerle kıyaslayınca benimki melek valla..kadın bana yardım etmek için can atıyor ama ben istemiyorum annem hariç kimseye minnet etmek istemem..bana gelir kalır bir hafta çocuklara bakar altlarını açar,oynatır,uyutur ama hep kendiliğinden ben anne şunu yaparmısın bile demem kendim yaparım yada o kendiliğinden yapar...neyse eşlerimizin anaları yapacak birşey yok..sabredip sabır edicez ama bu kendimizi aşağılatmak yada saygısızlık yapmak anlamında değil..valla kim olursa olsun hakaret yada laf sokma varsa kimseyi tanımam karşılığımı veririm herhelde ondan herkes benle iyi geçiniyor...:1::1::1::1:

Canancım yavrukirpiye katılıyorumkimse seni değersizleştiremez... sen eşin için,annen,baban,kardeşlerin,anlamasalarda evlatların için, bizim için önemli ve değerlisin... o insanlar senin bir hafta ortadan kaybolduğunu düşünsün sonra şapkalarını önüne koyup bir daha düşünsün...hepsi ...u yer...özür dilerim bu arada...kaynananı takma sabit fikirli,sana iyi davranmamaya and içmiş bir kadın anladığım kadarıyla kuş tutsan yaranamazsın ,yaranma gibi bir derdin olmadığınında farkındayım..boşver konuşsun geçsin...
bu arada bugün güzel bir gelişme oldu beni mutlu etti... bu yeni yasadan bizde yararlanıyormuşuz..yani bir yıl daha ücretsiz izin alabiliyorum..ama ben bir yıl daha eve dayanamam...Eylüle kadar daha uzatmayı düşünüyorum...bayram sonu tatilimizi yapıp öyle başlarmayı düşünüyorum...kızlar yürümeye başladığında yanlarında olmak istiyorum..çok yazdım..yemeğim yanacak...

famelexcim kaynanam hergün bi çuval laf ediyo hepsini yazsam varya ....
allah bana peygamber sabrı gibi bişey vermiş sanırım bazen eşime anlatayım dert yanayım diyorum sizde kuma gibisiniz diyo bana gece yatağa giriyorum kendi beynimle kaynanamla kavga edip alıp ceketimi çıkıyorum defalarca ama yüzüne yapamıyorum huzursuzluk çıkmasın diye kavga ettimmi herşeyi silip gitmme gerekiyo aynı binada otururyoruz kavga etsek elitimin bunu kendine fırsata çeviirp arkamdan hep beraber olup atıp tutacaklarına eşimide bi şekilde dolduracaklarına eminim ayrıca ben kayınpederimi çok severim bu tarz bi olayda onun üzülmesine hiç kıyamam artı şeker hastası tansiyon hastası daha yeni kalp kriiz geçirid by pass oldu benim yüzümden adama bişey olsa bunun ebalini ben naıl öderim yani çek kaynanaya resti otur evine şeklinde olmuyo maalesef benimki görümcesi var eltisi var herkes bi şekilde bana çullanacak anneme babama kardeşime böyle yaptın diye başıma gelecekleir biliyorum ben aslında kaynanam sadece bana karşı böyle değil karakteri öyle huysuz bi kadın hiç birşeyden memnun olmaz ağzı bozuktur çok beddua eder kayınpederime neler söylüyo geçen kayınpederim bile bıktım dırdırrından alıp başımı gidicem diyo büyük kızıgelir her işini görür çok ilgilenir çokta düşkündürr annesine ama 2 gün aramasın hayırsız arayıp sormuyosun diye sitem eder kırar kızcağızı kayınpederime öldünmü yatacak yerin olmasın diye beddua ediyo gebersende kurtulsam diyo kulakları ağır işitiyo diye hiç bişey analamıyo sağır duymuyo diye söylenip duruyo yani gerçekten çekilmesi zor bi kadın büyük oğlu üst katında oturuyo çok ilgilenmez mesela bıkmış artık sözlerindne
benimkide böyle bi çile işteee

Ne olsun canım ya yağız paşayla uğraşıyorum.....
Sen nasılsın demiycem anlaşılan sıkıntılısın,en kısa sürede rahata kavuş canım:54:

Kızlar yağız sürünmeye başaldı artık:46::nazar:
Ama nasıl mutlu oldum bayılırım poposunu büke büke sürünen bebeklere :emir_bebek:
Her ayda yeni bir gelişim gösteriyordu bu ayda sürünme varmış sırada:emir_bebek:
Gerçi biz diş bekliyorduk ama :1:
hadi gözün aydınnnn yürüdüğünüde müjdele burdan bizeeee
bravo yağıza maşallah, ben de çok seveirm emekleyen bebeği, ama evi çook daha temiz tutmak gerekmesi sıkıntılı biras :(

kızlar elif hala dönemiyor yaaa bu normal mi?

bebeklerin aylık ggelişim yazıları oluyo takip ediyomusun onları bu ayda şunu bunu yapar felan diye

bravo yağıza maşallah, ben de çok seveirm emekleyen bebeği, ama evi çook daha temiz tutmak gerekmesi sıkıntılı biras :(

kızlar elif hala dönemiyor yaaa bu normal mi?

Sorma canım ya birde o mesele vardı dimi evde sürekli temiz olmak zorunda:78:
Normall canım ya bencede..Daha temmuz bebeklerinde dönemeyen var her bebek farklı.
Birde dönmesi sürünmesi birazda senin elinde,yere ser kalınca birşeyler bırak yerde cebelleşsin daha çabuk yapıyor dönme yuvarlanma sürünme işlerini...
Ben yağızı bırakmadım hasta diye birara çocuk dönmeyi bile unutmuştu :44:

aaaaa kimse yokkkk.......kirpoş normal cnm yaaa bekle dönerr

yağızzz tıytıll olmuş heeee şebelek yaaaaaaaaaaa çok tatlııııı böcükkkkkkkkkkk

Sorma teyzesii ya tam tıytıy sıpam....
Almaya çalıştığı kitabı biraz daha ileri itiyoruz yoruluyor koyuyor kafayı yere gidip poposundan ısırasım geliyor ozaman :emir_bebek:

CANAN daha öncede konuşmuştuk seninle,
Aynı binada olmak çok zor...Herşeyde bilgi vermek zorunda,habersiz hiçbirşey olamz vs.bu böyle uzar gider.
Aslında ayrı yerde olsanız eşinle aranız daha iyi olur bence,huzursuzluk çoğuda bu yüzden...
Ya mutlu olmaya çalışacaksın,yada her gün kendini üzeceksin böyle yapacak birşey yok:44:

bir insanın ruhu kötü olmaya görsün canancığım
senin kaynananında ruhu kötü
bizde bi söz vardır içi bok kaynıyor
aynı öyle kadın....şükür edeceğine ,başında kocası olduğuna
neler diyor...zaten memnuniyetsizlik..şükürsüzlük,fesatlık,kıskançlık,bilmişlik
bunlar var oldukca o insandan hayır bekleme....

memnuniyetsiz.....kızı bile yaranamıyor..senmi YAranacaksın?
şükürsüz...olduğu şartlar çok iyi,kocası başında evlatları yanında ,üstelik el üstünde tutuyolar
fesatlık,kıskançlık....geçmişte görmediklerini siz gördüğünüz için kıskanıyor ve sürekli laf sokuyor imada bulunuyor...
bilmişlik.......öyle olmasa sana ve torunlarına yardımcı olur ahkam kesmes..

o yüzden sen bu kadına ne yaparsan yap aynı olacak..rabbim ona cennetinden melek yollasa kapısını çalsa...bu kapı neden çaldı offf der kadın...

neden bu kadar susuyorum diyorsun????bütün nedenleri açıklamışsın
susmasan kocana anltsan ..direk ön yargılı seni dinlemiyor bile..
ne yapacaksın ya çek ,ya git ....buda olacak bişey değil bu şartlarrda...

yapacağın tek şeyy dualarında rabbimden kaynananın içine azcık merhamet duygusu vermesini dilemek...yada bu senin sınavın müfakatını göreceksin...hiçbirşey bedelsiz kalmaz cnm...

şükürsüz...olduğu şartlar çok iyi,kocası başında evlatları yanında ,üstelik el üstünde tutuyolar
fesatlık,kıskançlık....geçmişte görmediklerini siz gördüğünüz için kıskanıyor ve sürekli laf sokuyor imada bulunuyor...

o yüzden sen bu kadına ne yaparsan yap aynı olacak..rabbim ona cennetinden melek yollasa kapısını çalsa...bu kapı neden çaldı offf der kadın...

yapacağın tek şeyy dualarında rabbimden kaynananın içine azcık merhamet duygusu vermesini dilemek...yada bu senin sınavın müfakatını göreceksin...hiçbirşey bedelsiz kalmaz cnm...

birsene şiddetle katılıyorum, kendi mutsuzsa çevrsindeki herkesinde mutsuz olmasını ister, muhtemelen bu da öyle. konuşsan jerşey daha da bombok olacak belli ki, en iyisi susmak, görmezden gelmek. inşallah yaptıklarının yanlış olduğunu anlar birgün.

canancığım yeni kanka aramıyom kısss kirpoşun ikiz annesi arkadaşı var ondan dedim..

kirpoşşş illa her bebek 5 ayda dönmezki...ömer 4,5 aylık döndü aliş 5,5 aylıkken

aliş8 ayda diş çıkardı ,ömer 9 ayda

ali 10 aylık yürüdü ömer13 aylık

ikisi aynı anda doğan bebekler ama gelişimleri hep farklı kuzummmmmmmmm

canancığım yeni kanka aramıyom kısss kirpoşun ikiz annesi arkadaşı var ondan dedim..

kirpoşşş illa her bebek 5 ayda dönmezki...ömer 4,5 aylık döndü aliş 5,5 aylıkken

aliş8 ayda diş çıkardı ,ömer 9 ayda

ali 10 aylık yürüdü ömer13 aylık

ikisi aynı anda doğan bebekler ama gelişimleri hep farklı kuzummmmmmmmm

haklısın canım takılmamak lazım sağlıklı görünüyor genel itibarıyla.
kızlar ben kendimi çook yalnız hissediyorum, belki uzun süredir evde olmanın getirdiği bir his bu. ve çok öenmsiz şeyleri dahi kafama takıyorum, arkadaşlarımdan çok şey bekliyorum, alamayınca çok ama çok üzülüyorum, eşimi dahi çook uzağımda görüyorum, birlikte ama yalnız iki yabancıyız modunda. arkadaşlarla çift görüşme zorunluluğundan, aman eşler birbireini severmi endişesinden, sevmezlerse diken üstünde buluşmayı geçirmekten hiiç hoşlanmıyorum, eskiden daha sosyaldim şimdi 3-5 kişi kaldı çevremde okkadar, insanlara çok değer veriyorum ve beklediğim ölçüde karşılık alamazsam çook üzülüyorum. nolacak benim bu halim. somut bir sorun değil belki ama zihnimi devamlı kemiren bir sıkıntı işte.

Sorma canım ya birde o mesele vardı dimi evde sürekli temiz olmak zorunda:78:
Normall canım ya bencede..Daha temmuz bebeklerinde dönemeyen var her bebek farklı.
Birde dönmesi sürünmesi birazda senin elinde,yere ser kalınca birşeyler bırak yerde cebelleşsin daha çabuk yapıyor dönme yuvarlanma sürünme işlerini...
Ben yağızı bırakmadım hasta diye birara çocuk dönmeyi bile unutmuş

CANAN daha öncede konuşmuştuk seninle,
Aynı binada olmak çok zor...Herşeyde bilgi vermek zorunda,habersiz hiçbirşey olamz vs.bu böyle uzar gider.
Aslında ayrı yerde olsanız eşinle aranız daha iyi olur bence,huzursuzluk çoğuda bu yüzden...
Ya mutlu olmaya çalışacaksın,yada her gün kendini üzeceksin böyle yapacak birşey yok:44:
mutlu olmaya çalışıyorum işte onu öyle kabullenmeye çalışıyorum ne yapayımmm
evet canım 5 aylık bebek için de çok rahatça döner diyor ondan takıldım.
döner yaa yani bu ayda keisn yapar demiyodur yapbilir diyodur bal 6 ayı oku ordada aynı cümle vardır keisn

vallaha
tam analiz olmuş seninkiii
aynen dediğin gibi vallaha allahtan onun için hiç birşey istemeyiyrum sadace bana sabır vermesini istiyorum bide eşim biran önce ikna olsunburdan izmire taşınalım istiyorum nişanlıyken söz vermiştiii
birsene şiddetle katılıyorum, kendi mutsuzsa çevrsindeki herkesinde mutsuz olmasını ister, muhtemelen bu da öyle. konuşsan jerşey daha da bombok olacak belli ki, en iyisi susmak, görmezden gelmek. inşallah yaptıklarının yanlış olduğunu anlar birgün.

yok anlamaz canım yaşlılar malum hep onlar doğru anlamasınıda beklemiyorum ya hoşş
aslınd akabullendim bu durumu o öyle diyorum çıkıyorum içindne ama bazen öellikle bunalım dönemlerimde thammülüm olmuyo haliyle şimdi bide adetim yaaa

bugün iştahsızlar felan diye konuşuyorumda sen hep ot yediriyosun diyo kereviz brokoli felan veriyorum ya ona göre yenmez şeyler bunlar bulgur çorbası yedireceksin bunlara diyo yanlış yapıyosun diyo
sustum...

kızlar ben kendimi çook yalnız hissediyorum, belki uzun süredir evde olmanın getirdiği bir his bu. ve çok öenmsiz şeyleri dahi kafama takıyorum, arkadaşlarımdan çok şey bekliyorum, alamayınca çok ama çok üzülüyorum, eşimi dahi çook uzağımda görüyorum, birlikte ama yalnız iki yabancıyız modunda. arkadaşlarla çift görüşme zorunluluğundan, aman eşler birbireini severmi endişesinden, sevmezlerse diken üstünde buluşmayı geçirmekten hiiç hoşlanmıyorum, eskiden daha sosyaldim şimdi 3-5 kişi kaldı çevremde okkadar, insanlara çok değer veriyorum ve beklediğim ölçüde karşılık alamazsam çook üzülüyorum. nolacak benim bu halim. somut bir sorun değil belki ama zihnimi devamlı kemiren bir sıkıntı işte.

şu dönemde normal....eskiden çalışan gezen arkadaşlarla çeşitli aktivielerde bulunan kadın yerine
öncelikleri değişen bir kadın geldi...bunuda her ruh kaldıramaz...kimi kırkyıldır bekliyor gibi karşılar
kimide bu durumu bilse bile kabul etmesi zaman alır cnm...
sende o zaman sürecindesin...

eski arakadaşların uzaklaşması bendede oldu..ya çocuklu olduğundan rahatsız etmek istemezler..
yada onların bulunduğu aktivitelere sen çocukla katılamazsın diye söylemezler...
doğal olarak...he dışarıdaki hayatından hemde ev ortamından uzaklaşır samimi arkadşların..

ben doğumdan sonra bi baktım kimse kalmamış çevremde ...gelmiyolar...oldukları ortama davet etmiyolar...

sonra zamanla bi bakıyorsun ya tekrar yaklaşıyolar..yada sen zaten kendin gibi arkadaşlar ediniyorsun..

eş konusuna gelince benimde eşim öle herkese gitmeyi sevmez..ama gittiğimi ortamdada rahat edemezse o an bişey demez..ama eve gelincede söyler...

bence sende çocuklu arkadaşlarınla gündüz aktivitlere katıl...bunu şuan anlamazsın
ama elif büyüdükce özellikle 1 yaşdan sonra yaşıtları arakdaşları ile olması ev ortamında buluşmanız onların gelişimi açısındanda iyi...

halamın bizden 1 ay küçük kız torunu var ...mesela o omerr omerr diye sayıklıyormuş... 2 erkek 1 kızla oynuyolar...ve çok güzel kıskançlıklar ...paylaşımlar var

ama canonunkilerle farklıyız..daha onunkiler bizimkilere karşı savunma yapamıyor...o yüzden bizim paşalar onları ezmeye çalışıyor....ama seneye emin çok rahat edeceğiz....oyun açısındadn

kirpoşumm umutsuz ev kadını modundan çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

dışarıda sosyal olamıyorsan evde sosyal ol...

sen yarat :))

ülen canan izmir dedin...aklıma izmir köfte geldi...valla adet olmasam hamileyim diyecektim bu ay....resmen aş eriyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

şu dönemde normal....eskiden çalışan gezen arkadaşlarla çeşitli aktivielerde bulunan kadın yerine
öncelikleri değişen bir kadın geldi...bunuda her ruh kaldıramaz...kimi kırkyıldır bekliyor gibi karşılar
kimide bu durumu bilse bile kabul etmesi zaman alır cnm...
sende o zaman sürecindesin...

eski arakadaşların uzaklaşması bendede oldu..ya çocuklu olduğundan rahatsız etmek istemezler..
yada onların bulunduğu aktivitelere sen çocukla katılamazsın diye söylemezler...
doğal olarak...he dışarıdaki hayatından hemde ev ortamından uzaklaşır samimi arkadşların..

ben doğumdan sonra bi baktım kimse kalmamış çevremde ...gelmiyolar...oldukları ortama davet etmiyolar...

sonra zamanla bi bakıyorsun ya tekrar yaklaşıyolar..yada sen zaten kendin gibi arkadaşlar ediniyorsun..

eş konusuna gelince benimde eşim öle herkese gitmeyi sevmez..ama gittiğimi ortamdada rahat edemezse o an bişey demez..ama eve gelincede söyler...

bence sende çocuklu arkadaşlarınla gündüz aktivitlere katıl...bunu şuan anlamazsın
ama elif büyüdükce özellikle 1 yaşdan sonra yaşıtları arakdaşları ile olması ev ortamında buluşmanız onların gelişimi açısındanda iyi...

halamın bizden 1 ay küçük kız torunu var ...mesela o omerr omerr diye sayıklıyormuş... 2 erkek 1 kızla oynuyolar...ve çok güzel kıskançlıklar ...paylaşımlar var

ama canonunkilerle farklıyız..daha onunkiler bizimkilere karşı savunma yapamıyor...o yüzden bizim paşalar onları ezmeye çalışıyor....ama seneye emin çok rahat edeceğiz....oyun açısındadn

kirpoşumm umutsuz ev kadını modundan çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

dışarıda sosyal olamıyorsan evde sosyal ol...

sen yarat :))

offff nasıl baydım seni de di mi kaç gündür, böyle hep aynı şeyleri temcit pilavı gibi tekrarlamaktan da nefret ediyorum ama böyle oldu işte napayım :( ya ne diycem ben hamile kalmadan önce adetim bu tarihlerdi, acaba ay dönümlerinde adet sendromuna girip daha mı mutsuz oluyorum nedir?

biz kadınalr herşeyi biraz fazla inceliyoruz inceledikçede altından sürekli bişeyler çıkıyo bizi mutusuz edecek hiç bişeyi olurunabırakamıyoruz bi türlü kendi kafamızda fazla kuruyoruz hayalperestiz biraz da fazla beklentilerimiz sanırım mükemmeliyetçi olduğumuzdan o da olsun bu da olsun istiyoruz sanırım birazda kendimizi kendimiz mutsuz ediyoruz eşimle bi yre gidecez mesela günlerce bunu söylemek için uygun an bekliyorum halbuki o bişey yapacağı zaman söylüyo biiyo gidiyo biz zaten söyleyene kadar geriliyoruz göbeğimiz çatlıyo

aman sinirlenmesin ama hoşnutsuz olmasın aman oda arkadaşlarımın eşini sevsin felan filan herşeyin sorumluluğunu üstümğze alıyoruz kendi kendimizi yıpratıyoruz ve onla rbunun farkında bile değillerrr

arkadaşlara gelince şahsim adına insanlara çok değer vermekten vazgeçeli çok oldu artık gelen ağam giden paşam modundayım ben

hamilleik ve doğumdan sonra benimd eçoka z arkadaşımkaldı ama buda doğal bi süreç benim bi çok arkadaşım hala bekar benim sorunlarımı anlamıyolar onların sevgilim var sevgilim yok sorunlarıda artık bana basit geliyor mesela kısacası ben buna kulvarlarımız ayrıldı diyorum benim dikkatimi artık çocuk bebek muhabbetleir çekiyo mesela onlarla bunu konuşamamki onlarda yeni açılan cafeden yada işten yada alışverişten konuşuyolar artık bunlar benim için ikinci planda

yani sohbet konuları kısırlaştığı için muhabbetlr zevk vermediği içina rtık haftada bi görüştüğüm arkadaşımla şimdi ayda bi ayda bi görüştüğüm arkadaşımla bi kaç ayda bi görüşüyorum bi arkadaşım vardı mesela hergün akşama kadar msn de o oldu bu ooldu inciğine cinciğine kadar konuşurduk aynı sokakta poturuyoz hatta 6 ay oluyoki görüşmeidk hiç çocukalrın doğumgününe çağırdım 1 saat oturdu gitti benim hayatımda onu sıkıyo artık mesela gelmiş 39 yaşına daha evlenememiş anne olmamaış belki içten dertleniyodur yada ben onunla sıkmamak için çocuk muhabbeti etmiyorum bile yani paylaşımlar azaldı

bundan sonra hayatımıza yeni arkadaşlar girecek bence çocuklu arkadaşlar çocukları kreşe yazıracaz ordan arkadaşlarının anne babaları ile tanışacağı zmesela anaokula başlayacak ilkokula başlayacak okul arkadaşları ile tanışıp arkadaş olacağız sokakta yaşıt arkadaşları oacak yadakomşularımız ollacak onların anne babaları ile arkadaş olacağız şöyle düşün sen yeni bi mahelleye yada başka bi şehre taşındın şuan kimseyi tanımıyosuun ama yavaş yavaş tanıyacaksın elif büyüdükçe sana yeni arkadaşlar getşrecek annesiiii

at artık üstündeki degresif havayııı

çocuğun olmasını yıllarca dört gözle bekleidn böyle düüşün bu hayatı sen seçtin şimdi pişman etme kendinii

canancım bizim de hep izmirde yaşama hayalimiz var, eşim çok da istiyor ama benim gözüm yemiyor, ailem burda ve annem bana çok bağlı, onu üzmemek için gitmiyorum, ama izmirde yaşamayı çok da istiyorum walla.

:27:
ülen canan izmir dedin...aklıma izmir köfte geldi...valla adet olmasam hamileyim diyecektim bu ay....resmen aş eriyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

aynen aynenn adetli olmsamhamileyim diyceğimmmm

son bir haftadır bi pis boğazımki sorma çikoltlarda 1.90 olmuş paraya kıyıp alamadım eşime 1 paket ufaklarında l dedim ben en çok ülkerin kırmıız karesine bayılıyorumdaa puding yaptım kesmedi künefe yedim kesmedi bu hafta kısacası kesmiyo allah kemsşyo 7 de akşam yemeği yedim 11 ceziye diyorumki ben acıktım hahahha:27:

çooook haklısınız kızlar, ben ki iki ameliyat, onlarca anestezi, üçüz ikiz tekiz derken ne badirelerle bu çocuğu elime almışım, sağsalim bu noktaya getirmişim, şimdi böyle basit konularla kendimi üzwerek nereye varabilirim. bir de şu gerçek var ki, eğer sen devamlı depresif ve olumsuzsan bir süre sonra kalanlar da sıkılıyor senden, onu da kaybediyorsun, o sebep enerjiyi yükselticez ki hayat güzelleşsin, yoksa dibe vurdukça vurr. bir de dediğin çok doğru canancım ne çok alıyoruz sorumlulukları üzerimize, erkekler için hayat ne rahat.

canancım bizim de hep izmirde yaşama hayalimiz var, eşim çok da istiyor ama benim gözüm yemiyor, ailem burda ve annem bana çok bağlı, onu üzmemek için gitmiyorum, ama izmirde yaşamayı çok da istiyorum walla.

bende öğrenciliğimden beri izmiri çok severim çok kaçar gierdim hatta nakaraya üniversiteye kayıta geldiğimdede 1 günlüğüne kaçmıştım izmire hahha
urlayı felan araştırdım meselaoraya yerleşebilizzz

offff nasıl baydım seni de di mi kaç gündür, böyle hep aynı şeyleri temcit pilavı gibi tekrarlamaktan da nefret ediyorum ama böyle oldu işte napayım :( ya ne diycem ben hamile kalmadan önce adetim bu tarihlerdi, acaba ay dönümlerinde adet sendromuna girip daha mı mutsuz oluyorum nedir?

yaaa ''ZUHAL'' lütfen şu cümleyi offff nasıl baydım seni de di mikurma

baymak ne kelime ya,istersen kırk gün dillendir...temcit pilavı değil bütün pilav çeşitlerini say

ben dinlerim....yazarım yazarımmm...biz burada bunun için varız...biz yüzyüze görüşmüyoruz diye,her dk.konuşmuyoruz diye yada sanal ortam diyemi candan ciğerden bir dost kadar sabır götermeyeceğimizimi düşünüyorsum...

ben kendi adıma her arkaşıma samimiyetine güvendiğim herkese yazarım..benim yorumlarım onu rahatlatıyorsa...ve sen ikiz hamişler topiğimizden son hamişimizsin özelsin yani....

ben sadece tadını çıkarmanı istiyorum..sen yaz biz senin güneşe bakan aynan olalım

olalımki içindeki alacakaranlık yerine güneş taneciklerini atalım....

bu ruh halinden çıkacaksın emin olll nisan sonu mayıs başııııııııııııı tarihde verdim yinee ahaaa

hahaha :)

bende öğrenciliğimden beri izmiri çok severim çok kaçar gierdim hatta nakaraya üniversiteye kayıta geldiğimdede 1 günlüğüne kaçmıştım izmire hahha
urlayı felan araştırdım meselaoraya yerleşebilizzz

o taraflar harika, bizim de kaynoşlar çeşmealtından ev aldı, urlaya çok yakın ileride bize de oraların yolu görünür herhalde.
bu arada ne üniversitesi ne kaydı, neden devam etmedin evlilik mi?

Back
X