Merhaba bugün 11. Günüm 853 çıktı beta sonucumBenim 12 . Gün 3000 lerde çıkmıştı . Biraz aşağısı ya da yukarısıydı çok hatırlamıyorum . Gönlünüzden geçen nasip olsun inşallah
Tabiki sağlıklı olsun da önemli olan bu. Ama insan ufak bir heyecan yapıyor tabiBenim de betam 2 günde 230dan 1000e yakın 810 çıkınca doktor ikiz olabilir haftaya kesede görürüz dedi 8 gün sonra beta 8150 idi ama tek kese gözüktü
Nasip kısmet tek olsun sağlıklı olsun inşallah,sizinde hayirli olsun
Ben de ikiz çok istiyordumTabiki sağlıklı olsun da önemli olan bu. Ama insan ufak bir heyecan yapıyor tabi
Allah gönlünüze göre versinMerhaba bugün 11. Günüm 853 çıktı beta sonucumGaliba benimki tek gebelik olacak. Haftaya cumartesi kesede net göreceğiz bakalım
İlk testini 11. Gün mü yaptın canım benim bugün 6. Günüm dayanamadım kan testi yaptım ama negatif çıktı bana da çift embriyo verildi olsaydı çıkardı değil miMerhaba bugün 11. Günüm 853 çıktı beta sonucumGaliba benimki tek gebelik olacak. Haftaya cumartesi kesede net göreceğiz bakalım
Yok canım ben 8. De kaset teste hafif silik çizgi gördüm ama hemen çıkmadı sonradan silik olarak belirdi. 9 . gün kan verdim 342 çıktı. Buguni 11. Gündu 853 çıktı. İdrara geç düşüyor beta değeri üzmeyin kendinizi daha çok erkenİlk testini 11. Gün mü yaptın canım benim bugün 6. Günüm dayanamadım kan testi yaptım ama negatif çıktı bana da çift embriyo verildi olsaydı çıkardı değil mi
MaşallahMerhaba 11. gün 366 çıkmış. 5. gün çift embriyo transferi. 6 aylık oldular her yere salya bulaştırıyorlar.
MaşallahMerhaba 11. gün 366 çıkmış. 5. gün çift embriyo transferi. 6 aylık oldular her yere salya bulaştırıyorlar.
Teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.Allah gönlünüze göre versindeğeriniz çok güzel gelmiş . Sorunsuz çiçek gibi mis gibi bir hamilelik diliyorum
İnş öyledir artar benimdeYok canım ben 8. De kaset teste hafif silik çizgi gördüm ama hemen çıkmadı sonradan silik olarak belirdi. 9 . gün kan verdim 342 çıktı. Buguni 11. Gündu 853 çıktı. İdrara geç düşüyor beta değeri üzmeyin kendinizi daha çok erken
Merhaba sonucunuz ile ilgili bir gelişme var mı acabaİlk testini 11. Gün mü yaptın canım benim bugün 6. Günüm dayanamadım kan testi yaptım ama negatif çıktı bana da çift embriyo verildi olsaydı çıkardı değil mi
Bugün 8. Gün idrar testi yaptım negatif maalesef umudum kalmadı benimMerhaba sonucunuz ile ilgili bir gelişme var mı acaba
İdrara çok geç düşüyor sonuçlar kan testinizde pozitif çıkar inşallahBugün 8. Gün idrar testi yaptım negatif maalesef umudum kalmadı benim
Rabbim hayırlısını versin. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız6. Gün kanda negatif çıkmıştı yani küçükte olsa bi değer olsa umutla beklerdim ama olmadı sanırım
Kendimzi kandırıyoruz bazen hem 5. Gün embriyosu hem iki tane transfer edildi olsaydı çıkardı benceRabbim hayırlısını versin. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınızson güne kadar da bekleyin. Üzmeyin kendinizi