• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Ikiz anne adayları ve anneleri kaçırmayın

rudi

Alllah'ım Sana Emanetiz
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
1.728
9
358
2012 mart ayında aldığımız ürünümüzü çocuklarımız 3 yaşına yaklaştığı için satıyoruz..

Özellikleri :Ekstra dayanıklı ve çok hafif özel alışımlı dayanıklı çift kat aliminyum kasa (A1 High Performance Aluminium)5 saniyede tek elle kapanma otomatik kilit.Pratik açılma.Maclaren`e özel geriye yatık dizayn bebeğinizin puset içinde sürekli arkasına yaslanmasını sağlamakla beraber, bebeğin ağırlığını tüm arabaya eşit dağıtır buda size araba buzda kayıyormuş hissi yaratır.Takılması ve sökülmesi tek çok hızlı ve kolay kemer sistemi ekstra güvenli ve rahatArka birleştirilmiş tek ayak hareketiyle devreye girip çıkan fren sistemi vardır; ön tekerlekler 360 derece dönebilir ve tek hareketle sabitlenebilir.Kumaşı çok kolay sökülebilir, yıkanabilir ve kolayca yerine takılabilir.Tentesi sökülüp silinebilir.Aynı yaşta yada farklı 2 yaşta bebeğin maksimum konforu için dizayn edilmiştir.Katlanıp bir şemsiye haline dönüştüğünde pusetin yan tarafındaki kolla rahat taşıma imkanı.Arabanın standart aksesuarı olarak verilen 2. kat kumaşlar arabanızı farklı görünümlerde kullanmanızı sağlar.Oturma ve sırt yeri sportif görünümlü çoklu kemer ayarlı (170 derece), yanmaz ve su geçirmez malzemeden yapılmış olup kolayca çıkabilir ve yıkanabilir.Bebeğinizi gövde ve bacaklarından sabitleyen 5 noktalı emniyet kemeriyle maksimum güvenlik sağlar.Emniyet kemeri bebeğin boyuna göre ve kilosuna göre ayarlanabilir.Birbirinden bağımsız Tente rahatlıkla sökülüp takılabilir ve tentenin üstünde UV filitreli pencere vardır.Bu pencere sayesinde bebeğinizi rahatlıkla izleyebilirsiniz.Sportif, hafif, konforlu..Markanın Ait Olduğu Ülke : İngiltereÜretim Yeri : ÇinHitap Ettiği Yaş Aralığı : 3 Ay +PUSET HEDİYELİ !!!

link de yer alan ürünün aynısı;
http://www.bebekdepo.com/maclaren-twin-triumph-ikiz-bebek-arabasi-mac-rtr14042-urun1098.html
düşündüğüm fiyat : 400 tl, herhangi bir eksiği bulunmamaktadır..
ikametgahım: istanbul / Anadolu yakası

Eklentiler

• $58f9fc046e574d52e46cf9995213da2e.jpg
    $58f9fc046e574d52e46cf9995213da2e.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 90
Merhaba Hanımlar;
İkizlerim artık 3 yaşına yaklaştılar ve kreşe başladılar mama sandalyesine ihtiyacımız kalmadı.
Tek veya 2 si ni birden alabilirsiniz.
Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi birinin modeli Safari (Mavi,turuncu)
Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi diğeri ise Mrs Ovl (Pembe)

Açıklama

Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi, bebeğin büyümesine eşlik edebilmek için değişim gösterebilen bir mama sandalyesidir. 6. aydan sonra son derece pratik ve konforlu bir mama sandalyesi iken bu durum 3 yaşına kadar bebeğin ilk sandalyesine dönüşür. …Devamı

Özellikler
Açıkken boyutlar: 55x85x104,5 cm
Kapalıyken boyutlar: 55x27x100 cms
Ağırlık: 12,5 kg
6-36 ay arası kullanım için idealdir. - See more at: http://www.chicco.com.tr/ProdottiCh...64837170000/Default.aspx#sthash.M8vOho9Y.dpuf

aşağıda verdiğim linkden modelleri inceleyebilirsiniz
http://www................./Chicco-Polly-Cift-Kilifli-Mama-Sandalyesi-6Ay-_7229.html#0
not: üründe herhangi bir eksiklik ve yıpranma yoktur.
düşündüğüm fiyat tanesi 100 tl
ikametgah adresim istanbul / Anadolu yakası

kıyafet de ekleyecek misiniz ya da ayakkabı?

2012 mart ayında aldığımız ürünümüzü çocuklarımız 3 yaşına yaklaştığı için satıyoruz..

Özellikleri :Ekstra dayanıklı ve çok hafif özel alışımlı dayanıklı çift kat aliminyum kasa (A1 High Performance Aluminium)5 saniyede tek elle kapanma otomatik kilit.Pratik açılma.Maclaren`e özel geriye yatık dizayn bebeğinizin puset içinde sürekli arkasına yaslanmasını sağlamakla beraber, bebeğin ağırlığını tüm arabaya eşit dağıtır buda size araba buzda kayıyormuş hissi yaratır.Takılması ve sökülmesi tek çok hızlı ve kolay kemer sistemi ekstra güvenli ve rahatArka birleştirilmiş tek ayak hareketiyle devreye girip çıkan fren sistemi vardır; ön tekerlekler 360 derece dönebilir ve tek hareketle sabitlenebilir.Kumaşı çok kolay sökülebilir, yıkanabilir ve kolayca yerine takılabilir.Tentesi sökülüp silinebilir.Aynı yaşta yada farklı 2 yaşta bebeğin maksimum konforu için dizayn edilmiştir.Katlanıp bir şemsiye haline dönüştüğünde pusetin yan tarafındaki kolla rahat taşıma imkanı.Arabanın standart aksesuarı olarak verilen 2. kat kumaşlar arabanızı farklı görünümlerde kullanmanızı sağlar.Oturma ve sırt yeri sportif görünümlü çoklu kemer ayarlı (170 derece), yanmaz ve su geçirmez malzemeden yapılmış olup kolayca çıkabilir ve yıkanabilir.Bebeğinizi gövde ve bacaklarından sabitleyen 5 noktalı emniyet kemeriyle maksimum güvenlik sağlar.Emniyet kemeri bebeğin boyuna göre ve kilosuna göre ayarlanabilir.Birbirinden bağımsız Tente rahatlıkla sökülüp takılabilir ve tentenin üstünde UV filitreli pencere vardır.Bu pencere sayesinde bebeğinizi rahatlıkla izleyebilirsiniz.Sportif, hafif, konforlu..Markanın Ait Olduğu Ülke : İngiltereÜretim Yeri : ÇinHitap Ettiği Yaş Aralığı : 3 Ay +PUSET HEDİYELİ !!!

link de yer alan ürünün aynısı;
http://www.bebekdepo.com/maclaren-twin-triumph-ikiz-bebek-arabasi-mac-rtr14042-urun1098.html
düşündüğüm fiyat : 400 tl, herhangi bir eksiği bulunmamaktadır..
ikametgahım: istanbul / Anadolu yakası

Öncelikle merhabalar ve iyi satışlar dilerim.Sizdeki ürünün resimlerini buraya yüklemeniz ya da mailime göndermeniz mümkün mü? Ürünle gerçekten ilgileniyorum.

kıyafet de ekleyecek misiniz ya da ayakkabı?
merhaba mavimm; ayakkabı ve kıyafet epey sattım yine bu site aracılığı ile,çocuklar 2 yaşa kadar çok hızlı büyüyorlar ve çok az kullanılmış oluyor ayakkabı ve kıyafetleri.şu an elimde 2 yaş öncesine ait bir şey kalmadı.yakın zamanda 9-18 kg kapasiteli britax romer oto koltuklarını satacağım 16 kg oldu çocuklar. ikiz oldukları için çifter çifter olunca çok yer kaplıyor ve ihtiyaçlar hiç bitmiyor.

Öncelikle merhabalar ve iyi satışlar dilerim.Sizdeki ürünün resimlerini buraya yüklemeniz ya da mailime göndermeniz mümkün mü? Ürünle gerçekten ilgileniyorum.
teşekkür ederim buraya da yüklerim mail de atarım yarın muhtemelen vakit bulup ekleyeceğim.siz gerçekten ilgileniyorsanız özel mesaj olarak e-posta adresinizi gönderin.
iyi geceler

merhaba mavimm; ayakkabı ve kıyafet epey sattım yine bu site aracılığı ile,çocuklar 2 yaşa kadar çok hızlı büyüyorlar ve çok az kullanılmış oluyor ayakkabı ve kıyafetleri.şu an elimde 2 yaş öncesine ait bir şey kalmadı.yakın zamanda 9-18 kg kapasiteli britax romer oto koltuklarını satacağım 16 kg oldu çocuklar. ikiz oldukları için

Canim bana da varsa 2 yas ust gerekli

Merhabalar
Mama sandalyelerinden mavi olan satıldı
Pembe kız için uygun olanınduruyor
İkiz çocuklarım olduğundan epeyce eşyamız var
İsteyene pembe olanı hemen göndereyim. Fiyat son 100 tl
Gerçekten kalabalıktan kurtulmak istiyorum sırada araba ve bisiklet de var ilgilenen olursa resim koyarım

Pembe mama sandalyemizde satıldı.
Şu an mclaren ikiz bebek arabası alıcısını beklemektedir

ikizlerim var ve iki ayrı arabam var amna bazen ihtiyaç duyuyorum tek arabaya fakat bu fiyat çok fazla.. indirirseniz ilgilenebilirim

Msjı geç gördüm.sağlıkla büyütün ikizleri 2ayrı araba demek 2kişi demek zor olurdu sanırım ben çoğu zaman tek çıkıyordum dışarı hatta her zaman tektim desem abartmış olmam..
Bütçeniz nedir?özelde msj göndereblrsnz yardımcı olmaya çalışırım

Back