italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 8 Haziran 2009 Konu Sahibi italim #1 Bir davada tanıklık etmesi için kürsüye yaşlı bir teyzeyi çağırırlar. Kadın yerine oturur ve davalının avukatı kadına yaklaşır... - Bayan Jones... Beni tanıyor musunuz? Yaşlı teyze cevap verir : - Ah evet Bay Williams sizi çocukluğunuzdan beri tanıyorum. Siz taa o zamanlar bile aileniz için tam bir baş belasıydınız. Sürekli yalan söylüyorsunuz, karınızı komşunuzla aldatıyorsunuz, en yakınım dediğiniz insanların arkasından konuşuyorsunuz, 2 dolar fazla kazanmak için herkesi satarsınız... Davalının avukatı başta olmak üzere bütün salon şok olur. Adam ne yapacağını bilemez bir halde kadına tekrar sorar : - Peki Bayan Williams, ya karşı tarafın avukatını tanıyor musunuz? Kadın yine cevaplar : - Elbette tanıyorum. Çocukluğumda ona dadılık yapmıştım.. Tembel, ödlek ve alkolik adamın tekidir.. Etrafında bir tek dostu yoktur ve herkes onun hala geceleri altına kaçırdığını söylüyor..Yine herkes şokta.. Bütün salonu bir uğultu kaplar.. Hakim kürsüye tak tak tak vurup herkesi susturur ve her iki tarafin avukatını da kürsüye çağırır ve ikisine de eğilmelerini söyleyerek kulaklarına şunu fısıldar... - Eğer bu kadına beni tanıyıp tanımadığını sorarsanız ikinizi de harcarım 2de1.com
Bir davada tanıklık etmesi için kürsüye yaşlı bir teyzeyi çağırırlar. Kadın yerine oturur ve davalının avukatı kadına yaklaşır... - Bayan Jones... Beni tanıyor musunuz? Yaşlı teyze cevap verir : - Ah evet Bay Williams sizi çocukluğunuzdan beri tanıyorum. Siz taa o zamanlar bile aileniz için tam bir baş belasıydınız. Sürekli yalan söylüyorsunuz, karınızı komşunuzla aldatıyorsunuz, en yakınım dediğiniz insanların arkasından konuşuyorsunuz, 2 dolar fazla kazanmak için herkesi satarsınız... Davalının avukatı başta olmak üzere bütün salon şok olur. Adam ne yapacağını bilemez bir halde kadına tekrar sorar : - Peki Bayan Williams, ya karşı tarafın avukatını tanıyor musunuz? Kadın yine cevaplar : - Elbette tanıyorum. Çocukluğumda ona dadılık yapmıştım.. Tembel, ödlek ve alkolik adamın tekidir.. Etrafında bir tek dostu yoktur ve herkes onun hala geceleri altına kaçırdığını söylüyor..Yine herkes şokta.. Bütün salonu bir uğultu kaplar.. Hakim kürsüye tak tak tak vurup herkesi susturur ve her iki tarafin avukatını da kürsüye çağırır ve ikisine de eğilmelerini söyleyerek kulaklarına şunu fısıldar... - Eğer bu kadına beni tanıyıp tanımadığını sorarsanız ikinizi de harcarım 2de1.com
tinkimi meleğim ünüversiteli:):) Kayıtlı Üye 30 Nisan 2008 1.580 3 49 8 Haziran 2009 Konu Sahibi italim #2 hakimin korkuları var anlaşılanalkisalkisalkis:roflol:
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 8 Haziran 2009 Konu Sahibi italim #3 tinkimi .!.: hakimin korkuları var anlaşılanalkisalkisalkis:roflol: Genişletmek için tıkla...
94049 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2008 3.117 1 9 Haziran 2009 Konu Sahibi italim #4 hemde ne korku yani hihoyyyt
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 9 Haziran 2009 Konu Sahibi italim #5 esperanza .!.: hemde ne korku yani hihoyyyt Genişletmek için tıkla...
Eylul Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2007 6.137 13 45 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi italim #6 http://www.kadinlarkulubu.com/fikralar/284960-ikinizi-harcarim.html