N nergiz5 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2024 11 0 19 5 Kasım 2024 Konu Sahibi nergiz5 #1 Kızım 1 buçuk yaşında ne yapsam bıraktıramadım hamileyim 2 aylık süt kendılıgınden gıdermı emzırmeye devam etsem
Kızım 1 buçuk yaşında ne yapsam bıraktıramadım hamileyim 2 aylık süt kendılıgınden gıdermı emzırmeye devam etsem
narintanyeri Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2023 837 195 31 5 Kasım 2024 Konu Sahibi nergiz5 #2 nergiz5 .!.: Kızım 1 buçuk yaşında ne yapsam bıraktıramadım hamileyim 2 aylık süt kendılıgınden gıdermı emzırmeye devam etsem Genişletmek için tıkla... Ya canım yalan soylemim yalnis yonlendirmim bir yerde okudum yada biri söyledi hamileyken diğer çocuğu emzirmek iyi değil diye ama doğrusunu yanlışı bilemem
nergiz5 .!.: Kızım 1 buçuk yaşında ne yapsam bıraktıramadım hamileyim 2 aylık süt kendılıgınden gıdermı emzırmeye devam etsem Genişletmek için tıkla... Ya canım yalan soylemim yalnis yonlendirmim bir yerde okudum yada biri söyledi hamileyken diğer çocuğu emzirmek iyi değil diye ama doğrusunu yanlışı bilemem